Drift day Премеждия.
Модератори: mitaka7, Общи модератори
63 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee
не беше управител и не беше редно да удря Тошко по никакъв повод ,аз не мисля постъпката ни за геройчна ,но и не смятам че някой от вас би си оставил приател в такъв момент. Неразбрах какво става затичах се и в опитите си да ги разтърва съм ударил човека и другите без да искам. Нито е било пред камера ,нито пък който и да било сопол ще вади пистолет за това че 2-ма човека се опитваме да махнем дебелака от тошко. Който и каквото и да си приказва ,аз не смятам че ми е нужно опръвдание или че си вдигам рейтинга с подобни постъпки ,написах го ясно ,като е изгубил близък - какво сега и нас да погуби.... Аз лично отидох след това сам да му се извиня за това което той си мислеше че тошко е направил . А той продължи да налита ,е познайте кой го остави да се пеняви сам насред бензиностанцията????
П.П. и това бяха 2 донъта на паркинга на широката част ,не ми четете морал! Не го правя за пръв път и предполагам няма да е за последен!
Това е просто история която исках да споделя ,защото все по често ми се случват подобни неща в които обикновенно дори не съм замесен ; Освен когато не карам умишлено след някой който си го е поискал

П.П. и това бяха 2 донъта на паркинга на широката част ,не ми четете морал! Не го правя за пръв път и предполагам няма да е за последен!
Това е просто история която исках да споделя ,защото все по често ми се случват подобни неща в които обикновенно дори не съм замесен ; Освен когато не карам умишлено след някой който си го е поискал

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
И то доста добре даже
Малко трудно докато му свикне на шпера,ама пък после се получи доста добре
С изключение на малки технически проблеми
П.П Със специалното съдействие на капачката на резервоара на Shondy

П.П Със специалното съдействие на капачката на резервоара на Shondy

Последна промяна ///vlado на 20 Юли 2008, 9:44, променена общо 2 пъти
- Prekysvach
- ентусиаст
-
- Кара: е36 32*<0>5
- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Що като е бил такъв мъж чичката,(макар и афектиран от загубата на свой близък)ще вади винкела бре,нали ако измлати някой в китарата може да го остави на място!?
Играе ли ми така ку.вачката,ще го оставя да не може да ходи дълго със собственото му оръжие....! 

Последна промяна titto на 20 Юли 2008, 17:49, променена общо 1 път

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
брей тука морала яко цака,някъв ще скача с желязото,друг ще вади пистолет и кво да правят момчетата-да дремят за самозащита или като в матрицата-да отбягват куршуми
идва няква слънчасала чичка,прави неуместни забележки,получава си серия от шамари и всичко свършва.
щом си пързалял на безопасно място,заеби мнението на околните и си защитавай приятеля-мноо ясно

идва няква слънчасала чичка,прави неуместни забележки,получава си серия от шамари и всичко свършва.
щом си пързалял на безопасно място,заеби мнението на околните и си защитавай приятеля-мноо ясно
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
pavlin_e30 написа:брей тука морала яко цака,някъв ще скача с желязото,друг ще вади пистолет и кво да правят момчетата-да дремят за самозащита или като в матрицата-да отбягват куршуми![]()

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
pavlin_e30 написа:брей тука морала яко цака,някъв ще скача с желязото,друг ще вади пистолет и кво да правят момчетата-да дремят за самозащита или като в матрицата-да отбягват куршуми![]()
аве, те са били играчите с пистолетите, не чичката

///peter написа:pavlin_e30 написа:брей тука морала яко цака,някъв ще скача с желязото,друг ще вади пистолет и кво да правят момчетата-да дремят за самозащита или като в матрицата-да отбягват куршуми![]()
аве, те са били играчите с пистолетите, не чичката
пак не четете ,въпреки че носех ,моя се изхлузи от колана и го оставих в един от колегите докато тичах към тошо ,там дойде някакъв си сопол (не чичката а трето лице) който извади револвер и започна да повтаря че щял да ни прибере всичките

Последна промяна Shondy на 21 Юли 2008, 9:13, променена общо 1 път

- Harry^racinG
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e70 40d
63 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5