Drift day Премеждия.

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 525ТДС
Мечтае да кара: Е 38 Дизел
Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee

Мнение от \MITETO\ DSB » 19 Юли 2008, 22:47

По добре да няма повече проблеми защото този човек може да е управителя на бензиностанцията.

Аватар
Кара: си двойката че е най-сигурна

Мнение от Shondy » 19 Юли 2008, 23:57

не беше управител и не беше редно да удря Тошко по никакъв повод ,аз не мисля постъпката ни за геройчна ,но и не смятам че някой от вас би си оставил приател в такъв момент. Неразбрах какво става затичах се и в опитите си да ги разтърва съм ударил човека и другите без да искам. Нито е било пред камера ,нито пък който и да било сопол ще вади пистолет за това че 2-ма човека се опитваме да махнем дебелака от тошко. Който и каквото и да си приказва ,аз не смятам че ми е нужно опръвдание или че си вдигам рейтинга с подобни постъпки ,написах го ясно ,като е изгубил близък - какво сега и нас да погуби.... Аз лично отидох след това сам да му се извиня за това което той си мислеше че тошко е направил . А той продължи да налита ,е познайте кой го остави да се пеняви сам насред бензиностанцията???? :winky:

П.П. и това бяха 2 донъта на паркинга на широката част ,не ми четете морал! Не го правя за пръв път и предполагам няма да е за последен!
Това е просто история която исках да споделя ,защото все по често ми се случват подобни неща в които обикновенно дори не съм замесен ; Освен когато не карам умишлено след някой който си го е поискал :evil:
ИзображениеИзображениеИзображение

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 20 Юли 2008, 0:54

браво играчи :mhihi:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

Любовника
Аватар
Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d

Мнение от BMW lover » 20 Юли 2008, 1:06

Я кажете ся как с бавареца пързаляхте на пистата, щото се загуби смисъла нещо :mhihi:
Бъди такъв какъвто си - купи си BMW !!! ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мел

Мнение от ///vlado » 20 Юли 2008, 1:11

И то доста добре даже ;) Малко трудно докато му свикне на шпера,ама пък после се получи доста добре ;) С изключение на малки технически проблеми :P

П.П Със специалното съдействие на капачката на резервоара на Shondy :mhihi:
Последна промяна ///vlado на 20 Юли 2008, 9:44, променена общо 2 пъти

ентусиаст
Аватар
Кара: е36 32*<0>5

Мнение от Prekysvach » 20 Юли 2008, 9:40

човека е травмиран , ама пък и не върви да го оставите да вилнее , просто се е опитал да ви защити :dunno:
Изображение

Аватар

Мнение от Shondy » 20 Юли 2008, 9:43

Prekysvach написа:човека е травмиран , ама пък и не върви да го оставите да вилнее , просто се е опитал да ви защити :dunno:

малко странен начин беше това, ама се опитахме да го разберем... но той определено неискаше да се спре.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 600 коня с умивна на лицето
Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
Детайли за колата: Garrett 3582

Мнение от Smoocki » 20 Юли 2008, 11:00

Добре са играли тупаниците .... :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от lubeto » 20 Юли 2008, 12:40

хехе и аз бях свидетел на целия цирк.За пръв път гледам бой толкоз рано!

пп- еййй не можехме да ви догоним с нашето ренде на магистралата.Добрче спирахте на два пъти :winky:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 20 Юли 2008, 13:50

Що като е бил такъв мъж чичката,(макар и афектиран от загубата на свой близък)ще вади винкела бре,нали ако измлати някой в китарата може да го остави на място!? :evil: Играе ли ми така ку.вачката,ще го оставя да не може да ходи дълго със собственото му оръжие....! :twisted:
Последна промяна titto на 20 Юли 2008, 17:49, променена общо 1 път
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 20 Юли 2008, 17:36

брей тука морала яко цака,някъв ще скача с желязото,друг ще вади пистолет и кво да правят момчетата-да дремят за самозащита или като в матрицата-да отбягват куршуми :roll:
идва няква слънчасала чичка,прави неуместни забележки,получава си серия от шамари и всичко свършва.
щом си пързалял на безопасно място,заеби мнението на околните и си защитавай приятеля-мноо ясно

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Мнение от Митко Стоянов » 20 Юли 2008, 22:59

pavlin_e30 написа:брей тука морала яко цака,някъв ще скача с желязото,друг ще вади пистолет и кво да правят момчетата-да дремят за самозащита или като в матрицата-да отбягват куршуми :roll:
идва няква слънчасала чичка,прави неуместни забележки,получава си серия от шамари и всичко свършва.
щом си пързалял на безопасно място,заеби мнението на околните и си защитавай приятеля-мноо ясно

:yes: :yes: :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 21 Юли 2008, 5:58

pavlin_e30 написа:брей тука морала яко цака,някъв ще скача с желязото,друг ще вади пистолет и кво да правят момчетата-да дремят за самозащита или като в матрицата-да отбягват куршуми :roll:

аве, те са били играчите с пистолетите, не чичката :mhihi:

Аватар

Мнение от Shondy » 21 Юли 2008, 6:14

///peter написа:

аве, те са били играчите с пистолетите, не чичката :mhihi:

пак не четете ,въпреки че носех ,моя се изхлузи от колана и го оставих в един от колегите докато тичах към тошо ,там дойде някакъв си сопол (не чичката а трето лице) който извади револвер и започна да повтаря че щял да ни прибере всичките :twisted:
Последна промяна Shondy на 21 Юли 2008, 9:13, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e70 40d

Мнение от Harry^racinG » 21 Юли 2008, 8:46

мафията с бмв-тата .. пистолети ли немаме :) а бе ,кой прав кой крив.. поне сте се поступали за спорта :)

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории