Спортен въздушен филтър
Модератор: bum_bum
11 мнения
• Страница 1 от 1
Спортен въздушен филтър
Здравейте,
Наскоро "чипосах" моята Е39 (525 TDS, 97 г) и сега се чудя дали не е добре да си сложа и спортен въздушен филтър. Прочетох темата за спортни въздушни филтри, но ме интересува дали някой има по-конкретна информация за модел, марка и от къде мога да си купя или да отида да ми монтират? (от София съм)
Благодаря ви предварително!
П.С.
Чипът е голяма работа, ей ...
П.П.С
Сега като се замисля, май тази тема би била по-подходящо да се постне в тунинг секцията, ако някой модератор реши да я метне там, ще съм благодарен, ако не да я заключи и ще пиша там.
Наскоро "чипосах" моята Е39 (525 TDS, 97 г) и сега се чудя дали не е добре да си сложа и спортен въздушен филтър. Прочетох темата за спортни въздушни филтри, но ме интересува дали някой има по-конкретна информация за модел, марка и от къде мога да си купя или да отида да ми монтират? (от София съм)
Благодаря ви предварително!
П.С.
Чипът е голяма работа, ей ...

П.П.С
Сега като се замисля, май тази тема би била по-подходящо да се постне в тунинг секцията, ако някой модератор реши да я метне там, ще съм благодарен, ако не да я заключи и ще пиша там.
There is always a well-known solution to every human problem--neat, plausible, and wrong.
- shnitzera
- ентусиаст
-
- Кара: Е60 525d
- Мечтае да кара: това ,което кара
Здрасти колега ,преди имах 325 тдс ,решението е К&N филтър за кутията (на оригиналнто място ) забрави за конусовидните филтри (все пак не караш Калибра
цялата гама от филтри я имат в Тояга цената беше около 150 лв (преди 2 години ) комбинацията с чип беше потресаваща
,ноо с цената на една скоростна кутия и един диф така ,че по-полека
кита за почистване е около 45 лв ,но може и да не го купуваш ....Сижи ги чистеше а около 5-6 лв
Успех и само K&N не прави компромиси

кита за почистване е около 45 лв ,но може и да не го купуваш ....Сижи ги чистеше а около 5-6 лв

Успех и само K&N не прави компромиси
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Благодаря за информацията! Ориентирах се вече и намерих откъде да си купя K&N филтър, цената му е 195 лв - http://bgcarshop.com/product_info.php?cPath=21_23&products_id=41332 - това в случай, че някой има такъв въпрос и попадне на тази тема.
There is always a well-known solution to every human problem--neat, plausible, and wrong.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
По-добре си купи от вносителя им.... Impas 56.... на Черни Връх са, от лявата страна в посока към околовръстното, малко след кръстовището за Зоологическата градина... ще го вземеш за около 150лв, не за 200...
- McClane
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
shnitzera написа:Здрасти колега ,преди имах 325 тдс ,решението е К&N филтър за кутията (на оригиналнто място ) забрави за конусовидните филтри (все пак не караш Калибра![]()
![]()
Това за Калибрата не го разбрах нещо-справка в галерията ми

К&N

- Kristopher
-
-
- Кара: e34, e36
Пуши та се не трае
Сериозно, пуши яко... За моя двигател имаше 3 версии на софтуера като настройки, аз избрах тази, която дава най-много мощност... Сега колата пуши сериозно. Все още не съм намерил решение на този проблем.

Сериозно, пуши яко... За моя двигател имаше 3 версии на софтуера като настройки, аз избрах тази, която дава най-много мощност... Сега колата пуши сериозно. Все още не съм намерил решение на този проблем.
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
uriox написа:Пуши та се не трае
Сваляне на интеркулъра и миене му е майката на първо време...
БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
- Kristopher
-
-
- Кара: e34, e36
turbo написа:uriox написа:Пуши та се не трае
Сваляне на интеркулъра и миене му е майката на първо време...
защо трябва да се измие интеркулера?

Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна

11 мнения
• Страница 1 от 1