Форума на Алфа Ромео
Модератор: Общи модератори
- cvetelin
- Потребител
-
- Кара: компот с палатка :)
SwappeR написа:pantzer3 написа:За колегите от Алфа Ромео - тази вечер е и збирката на БМВ в Русе - на барчето(ВАС) пред Пантеона ! Към 19:30 - 20:00ч.
Еееей, абе аз ви одуших, че сте там като се прибирах вечерта, ама ако бях видял тоя пост по-рано щях и да дойда да нахалствам и да изпием по две бири
ти си баси сектанта... не пропускаш срещи

cvetelin написа:ти си баси сектанта... не пропускаш срещи![]()
Кат се говори за гума и масло кво да прая

П.С. Като се замисля ся - ти що не предложи да ми дадеш накладките на по бира, че за утре ми трябват, м

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
StarChild написа:bmwista написа:Колеги предлагам всяка година тази дата (в която ви се развали саита) да се събираме двата форума независимо от града и да запиваме и да честваме деня в които се побратихме
Идеята звучи много добре хубаво е (поне според мен) двете най-огнени и с характер марки да се събираме заедно от време на време.Аз съм твърдял винаги, че ако не е АЛФА ще е БМВ и обратното! Просто какво да кажа това са автомобили които имат душа!
Относно виновникът за създалата се ситуация и сиреч опитът му явно двата клуба да си обявим война не се получи, та дори ни сближи още повече! Предлагам като се разбере коя е въпросната личност(тук ще бъда малко груб) дружно да го "хакнем" по няколко пъти отзаде всички, че да му държи влага дълго време и да заприлича на уния педали(с извинвние) от линка към нашият форум...... прощавайте за злорадството но се по изнервих малко
BMW - Alfa и за мен тва са двете марки

Да жалко но другата сряда да заповядатfnt написа:marian66 написа:За колегите от BMW форума и най вече от София ж.к.Люлин да заповядат на редовната ни сбирка,довечера в пицария Кери Люлин6 до мебелна кьща Витоша от 19часа
Жалко че никой не дойде от БМВ форума, имаше бира но корем
Alfa Romeo 156 Vseki si umira ot bolesta!!!
- cvetelin
- Потребител
-
- Кара: компот с палатка :)
SwappeR написа:cvetelin написа:ти си баси сектанта... не пропускаш срещи![]()
Кат се говори за гума и масло кво да праяА и ми се пиеше с някого биричка таз вечер, ма нямаше с кого. Кандардисвах аз всички да ходим на ОМВ ама нейсе!
П.С. Като се замисля ся - ти що не предложи да ми дадеш накладките на по бира, че за утре ми трябват, мПък аз щях да черпя от отстъпката
ми да си са обадил бе ... кат ша са черпи там сме :>
acho.rs написа:StarChild написа:bmwista написа:Колеги предлагам всяка година тази дата (в която ви се развали саита) да се събираме двата форума независимо от града и да запиваме и да честваме деня в които се побратихме
Идеята звучи много добре хубаво е (поне според мен) двете най-огнени и с характер марки да се събираме заедно от време на време.Аз съм твърдял винаги, че ако не е АЛФА ще е БМВ и обратното! Просто какво да кажа това са автомобили които имат душа!
Относно виновникът за създалата се ситуация и сиреч опитът му явно двата клуба да си обявим война не се получи, та дори ни сближи още повече! Предлагам като се разбере коя е въпросната личност(тук ще бъда малко груб) дружно да го "хакнем" по няколко пъти отзаде всички, че да му държи влага дълго време и да заприлича на уния педали(с извинвние) от линка към нашият форум...... прощавайте за злорадството но се по изнервих малко
BMW - Alfa и за мен тва са двете марки. Скоро ще си вземам първата колица (че вече срам дърт човек , без кола) и имам леки колебания дали Е36 320и или Алфа 156 2.0 (макар 156 да е при Е46) . Казвам , леки защото съм почти сигурен за БМВто , но тая 156 като и погледна инериора и ми идва да се хвърля там . Единствено фаровете малко развалят работата , но ... абе сега отивам във вашия форум да почета за 156 , пък и ако някой линк дадете , цена няма да имате
Веднага щом ни е готов форума за употреба с удоволствие заповядай

ALFA 145 JUNIOR
- EcLipSeR
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: пил
Galeano написа:CBET написа:
а колко кг-са GTV и 156?
156 2.0 TS e 1770kg
1290 кила e 156цата, освен ако не си я гледал с пълен товар и 4+1
Добри пожелания на всички БМВ фенове за доброто посрещане
пф това е доста по леко от бимата е36-цата..

EcLipSeR написа:Galeano написа:CBET написа:
а колко кг-са GTV и 156?
156 2.0 TS e 1770kg
Aми не е голяма разликата - http://www.ultimatespecs.com/?option=4& ... 46&car=150
1315кг е БМВ -то а е и 6-так
обичам расовите автомобили
Galeano написа:EcLipSeR написа:Galeano написа:CBET написа:
а колко кг-са GTV и 156?
156 2.0 TS e 1770kg
Aми не е голяма разликата - http://www.ultimatespecs.com/?option=4& ... 46&car=150
1315кг е БМВ -то а е и 6-так
Интересно, мислех, че бимата е по-тежичка.

За GTV-то гледам никой не е отговорил, та да кажа аз - моето по книга го дават 1370кг.