Форума на Алфа Ромео

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Мнение от Galeano » 16 Юли 2008, 20:26

CBET написа:

а колко кг-са GTV и 156?

156 2.0 TS e 1770kg

1290 кила e 156цата, освен ако не си я гледал с пълен товар и 4+1

Добри пожелания на всички БМВ фенове за доброто посрещане :bchug:
обичам расовите автомобили

Потребител
Аватар
Кара: компот с палатка :)

Мнение от cvetelin » 16 Юли 2008, 20:37

SwappeR написа:
pantzer3 написа:За колегите от Алфа Ромео - тази вечер е и збирката на БМВ в Русе - на барчето(ВАС) пред Пантеона ! Към 19:30 - 20:00ч. :D

:bgflag:

Еееей, абе аз ви одуших, че сте там като се прибирах вечерта, ама ако бях видял тоя пост по-рано щях и да дойда да нахалствам и да изпием по две бири :bchug:

ти си баси сектанта... не пропускаш срещи :mhihi: :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от SwappeR » 16 Юли 2008, 20:41

cvetelin написа:ти си баси сектанта... не пропускаш срещи :mhihi: :mhihi:

Кат се говори за гума и масло кво да прая :P А и ми се пиеше с някого биричка таз вечер, ма нямаше с кого. Кандардисвах аз всички да ходим на ОМВ ама нейсе!

П.С. Като се замисля ся - ти що не предложи да ми дадеш накладките на по бира, че за утре ми трябват, м 8) Пък аз щях да черпя от отстъпката ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 16 Юли 2008, 20:52

StarChild написа:
bmwista написа:Колеги предлагам всяка година тази дата (в която ви се развали саита) да се събираме двата форума независимо от града и да запиваме и да честваме деня в които се побратихме

Идеята звучи много добре хубаво е (поне според мен) двете най-огнени и с характер марки да се събираме заедно от време на време. ;) Аз съм твърдял винаги, че ако не е АЛФА ще е БМВ и обратното! Просто какво да кажа това са автомобили които имат душа!

Относно виновникът за създалата се ситуация и сиреч опитът му явно двата клуба да си обявим война не се получи, та дори ни сближи още повече! Предлагам като се разбере коя е въпросната личност(тук ще бъда малко груб) дружно да го "хакнем" по няколко пъти отзаде всички, че да му държи влага дълго време и да заприлича на уния педали(с извинвние) от линка към нашият форум... :mhihi:... прощавайте за злорадството но се по изнервих малко ;)

BMW - Alfa и за мен тва са двете марки :bowdown: . Скоро ще си вземам първата колица (че вече срам дърт човек , без кола) и имам леки колебания дали Е36 320и или Алфа 156 2.0 (макар 156 да е при Е46) . Казвам , леки защото съм почти сигурен за БМВто , но тая 156 като и погледна инериора и ми идва да се хвърля там . Единствено фаровете малко развалят работата , но ... абе сега отивам във вашия форум да почета за 156 , пък и ако някой линк дадете , цена няма да имате :D

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от fnt » 16 Юли 2008, 21:09

marian66 написа:За колегите от BMW форума и най вече от София ж.к.Люлин да заповядат на редовната ни сбирка,довечера в пицария Кери Люлин6 до мебелна кьща Витоша от 19часа

Жалко че никой не дойде от БМВ форума, имаше бира но корем :bchug:

Потребител
Аватар

Мнение от marian66 » 16 Юли 2008, 21:35

fnt написа:
marian66 написа:За колегите от BMW форума и най вече от София ж.к.Люлин да заповядат на редовната ни сбирка,довечера в пицария Кери Люлин6 до мебелна кьща Витоша от 19часа

Жалко че никой не дойде от БМВ форума, имаше бира но корем :bchug:
Да жалко но другата сряда да заповядат
Alfa Romeo 156 Vseki si umira ot bolesta!!!

Потребител
Аватар
Кара: компот с палатка :)

Мнение от cvetelin » 16 Юли 2008, 21:44

SwappeR написа:
cvetelin написа:ти си баси сектанта... не пропускаш срещи :mhihi: :mhihi:

Кат се говори за гума и масло кво да прая :P А и ми се пиеше с някого биричка таз вечер, ма нямаше с кого. Кандардисвах аз всички да ходим на ОМВ ама нейсе!

П.С. Като се замисля ся - ти що не предложи да ми дадеш накладките на по бира, че за утре ми трябват, м 8) Пък аз щях да черпя от отстъпката ;)

ми да си са обадил бе ... кат ша са черпи там сме :>

Потребител
Аватар

Мнение от StarChild » 16 Юли 2008, 21:58

acho.rs написа:
StarChild написа:
bmwista написа:Колеги предлагам всяка година тази дата (в която ви се развали саита) да се събираме двата форума независимо от града и да запиваме и да честваме деня в които се побратихме

Идеята звучи много добре хубаво е (поне според мен) двете най-огнени и с характер марки да се събираме заедно от време на време. ;) Аз съм твърдял винаги, че ако не е АЛФА ще е БМВ и обратното! Просто какво да кажа това са автомобили които имат душа!

Относно виновникът за създалата се ситуация и сиреч опитът му явно двата клуба да си обявим война не се получи, та дори ни сближи още повече! Предлагам като се разбере коя е въпросната личност(тук ще бъда малко груб) дружно да го "хакнем" по няколко пъти отзаде всички, че да му държи влага дълго време и да заприлича на уния педали(с извинвние) от линка към нашият форум... :mhihi:... прощавайте за злорадството но се по изнервих малко ;)

BMW - Alfa и за мен тва са двете марки :bowdown: . Скоро ще си вземам първата колица (че вече срам дърт човек , без кола) и имам леки колебания дали Е36 320и или Алфа 156 2.0 (макар 156 да е при Е46) . Казвам , леки защото съм почти сигурен за БМВто , но тая 156 като и погледна инериора и ми идва да се хвърля там . Единствено фаровете малко развалят работата , но ... абе сега отивам във вашия форум да почета за 156 , пък и ако някой линк дадете , цена няма да имате :D

Веднага щом ни е готов форума за употреба с удоволствие заповядай ;)
ALFA 145 JUNIOR

Потребител
Аватар

Мнение от trouble » 16 Юли 2008, 22:42

За колегата който си търсеше БМВ или Алфа...квото ти е на сърце, колега......Нали знаеш какво са казали за нашите коли....Алфа не се купува с разум, а със сърце.. :)
Алфа Ромео 146 1.6 '00

Потребител
Аватар

Мнение от StarChild » 16 Юли 2008, 22:53

....Алфа не се купува с разум, а със сърце.. :)[/quote]

Точно си прав! :) Те алфа са си го казали сърцето срещу разума! 8)
ALFA 145 JUNIOR

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: пил

Мнение от EcLipSeR » 17 Юли 2008, 1:29

Galeano написа:
CBET написа:

а колко кг-са GTV и 156?

156 2.0 TS e 1770kg

пф това е доста по леко от бимата е36-цата.. :owned:

Потребител
Аватар

Мнение от alfamicin » 17 Юли 2008, 7:44

То за това и понавървява прилично 156-та :D

Благодаря за топлото посрещане,от ваша страна!
Добре че тогава форума ни препращаше при вас,а не към някой друг авто форум,че има марки,които не се харесват особено от алфистите :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от Galeano » 17 Юли 2008, 8:15

EcLipSeR написа:
Galeano написа:
CBET написа:

а колко кг-са GTV и 156?

156 2.0 TS e 1770kg

Aми не е голяма разликата - http://www.ultimatespecs.com/?option=4& ... 46&car=150
1315кг е БМВ -то а е и 6-так
обичам расовите автомобили

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 17 Юли 2008, 8:19

Galeano написа:
EcLipSeR написа:
Galeano написа:
CBET написа:

а колко кг-са GTV и 156?

156 2.0 TS e 1770kg

Aми не е голяма разликата - http://www.ultimatespecs.com/?option=4& ... 46&car=150
1315кг е БМВ -то а е и 6-так

Интересно, мислех, че бимата е по-тежичка. :)
За GTV-то гледам никой не е отговорил, та да кажа аз - моето по книга го дават 1370кг. :P

Потребител
Аватар

Мнение от CBET » 17 Юли 2008, 8:35

Galeano написа:
CBET написа:

а колко кг-са GTV и 156?

156 2.0 TS e 1770kg

В големият талон пише тая маса :)

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата