Въпрос за хидравликата
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Въпрос за хидравликата
Значи за това става въпрос :
Оня ден нещо като ме оставиха пред нас едни приятелчета и им се оплаках че ми стърже хидравликата от време на време,те ме посъветваха да си сипя масло.Аз лудата глава тъй като не бях много трезвен фащам масло полусинтетика за двигател и сипвам около 60-70мл в казанчето.Карам си така 1-2 дена(около 80-90км да съм изминал МАХ)и се сещам,че то си требе хидравлично,червено масло а не полусинтетика...
Та въпроса ми е : Има ли проблем някакъв ако изсипя цялото съдържание (или източа някак ) от казанчето някъде и после си налея ново масалце,понеже оня ден някой ми говореше,че ако го източа и ми влезе въздух в "хидравликата" щело да си е*е макята...А аз оня ден с едно приятелче сменихме неговата хидвалична помпа на е30 и въздуха си излезе с няколко завъртания на волана....
Оня ден нещо като ме оставиха пред нас едни приятелчета и им се оплаках че ми стърже хидравликата от време на време,те ме посъветваха да си сипя масло.Аз лудата глава тъй като не бях много трезвен фащам масло полусинтетика за двигател и сипвам около 60-70мл в казанчето.Карам си така 1-2 дена(около 80-90км да съм изминал МАХ)и се сещам,че то си требе хидравлично,червено масло а не полусинтетика...
Та въпроса ми е : Има ли проблем някакъв ако изсипя цялото съдържание (или източа някак ) от казанчето някъде и после си налея ново масалце,понеже оня ден някой ми говореше,че ако го източа и ми влезе въздух в "хидравликата" щело да си е*е макята...А аз оня ден с едно приятелче сменихме неговата хидвалична помпа на е30 и въздуха си излезе с няколко завъртания на волана....
margit0 написа:Hellrider написа:смени си го всичкото и без друго вътре ще е бая черно и замърсено
въздуха не е проблем-няколко завъртания пълен ляв-десен и е готово
сигурен?
aхамм...две години след операцията още си ми е на 6 хидравликата
и понеже няма предвидено място за източване ще се наложи да откачиш най-долната връзка на маркучите.
някои фенове се мъчат с дълги шприцове да изсмукват, но за мен така е по-добре
след като развиеш маркуча, заварти волана за да поизкара масълцето
после стягаш, наливаш, въртиш-ляво, дясно и това е
Hellrider написа:margit0 написа:Hellrider написа:смени си го всичкото и без друго вътре ще е бая черно и замърсено
въздуха не е проблем-няколко завъртания пълен ляв-десен и е готово
сигурен?
aхамм...две години след операцията още си ми е на 6 хидравликата
и понеже няма предвидено място за източване ще се наложи да откачиш най-долната връзка на маркучите.
някои фенове се мъчат с дълги шприцове да изсмукват, но за мен така е по-добре
след като развиеш маркуча, заварти волана за да поизкара масълцето
после стягаш, наливаш, въртиш-ляво, дясно и това е
екстра,Евала брат !
- EnthusiasT
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: E36 Touring M50
- spens_82
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
- Детайли за колата: E60 530D 218коня
най добре го смени колега,аз мойта хидравлична рейка като я сменях и нали трябва имаслото да сменям-протече нещо като мазут
едно като черно ,кафяво нещо.
сега съм със АТФ едно червено та колега сменяй най-добре всичкото 

8 мнения
• Страница 1 от 1