Форума на Алфа Ромео

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Мнение от ne0. » 16 Юли 2008, 18:11

Абе аз си мисля че просто тва с форума беше повод за побратемяване. Иначе ние с колегите дето са с вратите напред по цял ден зли планове кроим и мисля тая снимка на колегата от матрицата е ........

Изображение
Последна промяна ne0. на 16 Юли 2008, 18:14, променена общо 2 пъти

Потребител
Аватар
Кара: E39 525tds

Мнение от sapper » 16 Юли 2008, 18:12

Какво съвпадение. Фиат и БМВ подписват споразумение и в същото време и ние почваме да пишем във форума на БМВ феновете. Явно военните са разработили стратегия за сближаване на италиянци и немци :)

А виновника за алфа форума се надявам да си получи заслуженото.

БЛАГОДАРЯ ЗА ГОСТОПРИЕМСТВОТО :!:

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 16 Юли 2008, 18:26

Колеги предлагам всяка година тази дата (в която ви се развали саита) да се събираме двата форума независимо от града и да запиваме и да честваме деня в които се побратихме
Изображение

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: пил

Мнение от EcLipSeR » 16 Юли 2008, 18:27

Имам едно въпросче към колегите от Алфа Клуба ;) Имам един приятел ( и той алфа фен) бяхме спорели за една дръпка м-ду Fiat Coupe turbo 20v (220hp) и Alfa GTV 3.2 V6 (241hp) и тъй като той твърди че този мотор 3.2 v6 е същия като този на 156 GTA 250hp искам да попитам вярно ли е това и ако да,защо едната е с 9 коня повече :) а и колко тежат тези GTV ,че чувам че адско много вървяли.
А относто дръпката така и не се състоя но все пак ми са струва,че фиата ще го вземе (тъй като се говореше ,че бил чипосан) но незнам не съм запознат и за това не говоря :) би ми било интересно да чуя компетентно мнение от вас :)

Извинявам се ,че малко на технически въпроси и streetracing го ударих ама няма къде другаде да го запитам това:)

Потребител
Аватар
Кара: BMW E61 530xi '08

Мнение от RoMeO_156_GTA » 16 Юли 2008, 18:44

EcLipSeR написа:Имам едно въпросче към колегите от Алфа Клуба ;)

Здравей :D Като време 0-100 им дават равни
http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/2748.html и
http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/13766.html
GTVто е по-тежко от Купето , а и турбото си е турбо , особено ако е с чип , тогава GTVто няма да има шанс .
А дали GTVто и GTA са с един мотор , според мен разликата е само в електрониката :roll: Поне на външен вид са еднакви .

За съжаление тези коли почти не се срещат тук , заради акциза :evil:

Потребител
Аватар

Мнение от ne0. » 16 Юли 2008, 18:56

усещам раздел Клуб Алфа Ромео в БМВ форума ;)

ай и сега да почнем да кантарим силните италианки с базовите модели на БМВ и глей ко стаа....
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от StarChild » 16 Юли 2008, 19:03

bmwista написа:Колеги предлагам всяка година тази дата (в която ви се развали саита) да се събираме двата форума независимо от града и да запиваме и да честваме деня в които се побратихме

Идеята звучи много добре хубаво е (поне според мен) двете най-огнени и с характер марки да се събираме заедно от време на време. ;) Аз съм твърдял винаги, че ако не е АЛФА ще е БМВ и обратното! Просто какво да кажа това са автомобили които имат душа!

Относно виновникът за създалата се ситуация и сиреч опитът му явно двата клуба да си обявим война не се получи, та дори ни сближи още повече! Предлагам като се разбере коя е въпросната личност(тук ще бъда малко груб) дружно да го "хакнем" по няколко пъти отзаде всички, че да му държи влага дълго време и да заприлича на уния педали(с извинвние) от линка към нашият форум... :mhihi:... прощавайте за злорадството но се по изнервих малко ;)
ALFA 145 JUNIOR

Потребител
Аватар

Мнение от StarChild » 16 Юли 2008, 19:12

sapper написа:Какво съвпадение. Фиат и БМВ подписват споразумение и в същото време и ние почваме да пишем във форума на БМВ феновете. Явно военните са разработили стратегия за сближаване на италиянци и немци :)

А виновника за алфа форума се надявам да си получи заслуженото.

БЛАГОДАРЯ ЗА ГОСТОПРИЕМСТВОТО :!:

Какво по хубаво от това! В бизнес план двете марки се побретимиха, същото направихме и ние между двата форума ехх..., че интересно се получи ;)
ALFA 145 JUNIOR

ентусиаст
Аватар

Мнение от EcLipSeR » 16 Юли 2008, 19:18

RoMeO_156_GTA написа:За съжаление тези коли почти не се срещат тук , заради акциза :evil:

прав си то иначе и аз шях да си вкарам една Мка Usa варянт ама.. а то пак се намират от наще колеги (даже доста) има с мотори над 150 кончета :)
а относно BMW vs Алфа има доста теми и алфите наистена си вървят доволно доста лекички са сравнение с наще бими
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=93676

а колко кг-са GTV и 156?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 16 Юли 2008, 19:30

ne0. написа:усещам раздел Клуб Алфа Ромео в БМВ форума ;)

ай и сега да почнем да кантарим силните италианки с базовите модели на БМВ и глей ко стаа....

Общо взето всички се кантарят с базовите модели на БМВ, само Мерцедес и Ауди скачат около М-ките :)

Потребител
Аватар

Мнение от CBET » 16 Юли 2008, 19:35

а колко кг-са GTV и 156?

156 2.0 TS e 1770kg

ентусиаст
Аватар

Мнение от EcLipSeR » 16 Юли 2008, 19:35

ja написа:
ne0. написа:усещам раздел Клуб Алфа Ромео в БМВ форума ;)

Общо взето всички се кантарят с базовите модели на БМВ, само Мерцедес и Ауди скачат около М-ките :)

е излишно е май да показваме пак клипчето от Top Gear м-ду е92 м3 vs rs4 vs MB 6.3 amg

Само едно е малко дразнещо извинявам се за примера копйто ще дам ,ама ние сме свикнали да плюем по голфовете ,бях се зачел в една тема в тунинг бг как една 3ка GTI 150 коня бие е36 320i и от доло веднага бмв-то оплюто и извода голфа по добра кола ,а същото и с едно фиат пунто гт ли там какво беше 130 коня как пак бие 320 и същата схема отдоло.Това толкова тъпо погледнато,тъй като искарват най доброто от този модел ,а не се сравняват с най доброто от модела на бмв ( М power-a)
Малко сектанско се изказах ама нема са плашите :mhihi:

Потребител
Аватар
Кара: E39 525tds

Мнение от sapper » 16 Юли 2008, 19:41

ne0. написа:усещам раздел Клуб Алфа Ромео в БМВ форума ;) ....

Пе**ла (Хакерчето) едва ли си е представяло така нещата :D

Потребител
Аватар

Мнение от ne0. » 16 Юли 2008, 19:42

незабравяйте за заводския тунинг на аутоделта.....

знам че не са много известни ама почетете ;)
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от SwappeR » 16 Юли 2008, 20:07

pantzer3 написа:За колегите от Алфа Ромео - тази вечер е и збирката на БМВ в Русе - на барчето(ВАС) пред Пантеона ! Към 19:30 - 20:00ч. :D

:bgflag:

Еееей, абе аз ви одуших, че сте там като се прибирах вечерта, ама ако бях видял тоя пост по-рано щях и да дойда да нахалствам и да изпием по две бири :bchug:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата