Форума на Алфа Ромео
Модератор: Общи модератори
Абе аз си мисля че просто тва с форума беше повод за побратемяване. Иначе ние с колегите дето са с вратите напред по цял ден зли планове кроим и мисля тая снимка на колегата от матрицата е ........

Последна промяна ne0. на 16 Юли 2008, 18:14, променена общо 2 пъти
- sapper
- Потребител
-
- Кара: E39 525tds
Какво съвпадение. Фиат и БМВ подписват споразумение и в същото време и ние почваме да пишем във форума на БМВ феновете. Явно военните са разработили стратегия за сближаване на италиянци и немци
А виновника за алфа форума се надявам да си получи заслуженото.
БЛАГОДАРЯ ЗА ГОСТОПРИЕМСТВОТО

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Колеги предлагам всяка година тази дата (в която ви се развали саита) да се събираме двата форума независимо от града и да запиваме и да честваме деня в които се побратихме

- EcLipSeR
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: пил
Имам едно въпросче към колегите от Алфа Клуба
Имам един приятел ( и той алфа фен) бяхме спорели за една дръпка м-ду Fiat Coupe turbo 20v (220hp) и Alfa GTV 3.2 V6 (241hp) и тъй като той твърди че този мотор 3.2 v6 е същия като този на 156 GTA 250hp искам да попитам вярно ли е това и ако да,защо едната е с 9 коня повече
а и колко тежат тези GTV ,че чувам че адско много вървяли.
А относто дръпката така и не се състоя но все пак ми са струва,че фиата ще го вземе (тъй като се говореше ,че бил чипосан) но незнам не съм запознат и за това не говоря
би ми било интересно да чуя компетентно мнение от вас
Извинявам се ,че малко на технически въпроси и streetracing го ударих ама няма къде другаде да го запитам това:)

А относто дръпката така и не се състоя но все пак ми са струва,че фиата ще го вземе (тъй като се говореше ,че бил чипосан) но незнам не съм запознат и за това не говоря

Извинявам се ,че малко на технически въпроси и streetracing го ударих ама няма къде другаде да го запитам това:)
- RoMeO_156_GTA
- Потребител
-
- Кара: BMW E61 530xi '08
EcLipSeR написа:Имам едно въпросче към колегите от Алфа Клуба![]()
Здравей

http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/2748.html и
http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/13766.html
GTVто е по-тежко от Купето , а и турбото си е турбо , особено ако е с чип , тогава GTVто няма да има шанс .
А дали GTVто и GTA са с един мотор , според мен разликата е само в електрониката

За съжаление тези коли почти не се срещат тук , заради акциза

bmwista написа:Колеги предлагам всяка година тази дата (в която ви се развали саита) да се събираме двата форума независимо от града и да запиваме и да честваме деня в които се побратихме
Идеята звучи много добре хубаво е (поне според мен) двете най-огнени и с характер марки да се събираме заедно от време на време.

Относно виновникът за създалата се ситуация и сиреч опитът му явно двата клуба да си обявим война не се получи, та дори ни сближи още повече! Предлагам като се разбере коя е въпросната личност(тук ще бъда малко груб) дружно да го "хакнем" по няколко пъти отзаде всички, че да му държи влага дълго време и да заприлича на уния педали(с извинвние) от линка към нашият форум...

ALFA 145 JUNIOR
sapper написа:Какво съвпадение. Фиат и БМВ подписват споразумение и в същото време и ние почваме да пишем във форума на БМВ феновете. Явно военните са разработили стратегия за сближаване на италиянци и немци![]()
Какво по хубаво от това! В бизнес план двете марки се побретимиха, същото направихме и ние между двата форума ехх..., че интересно се получи

ALFA 145 JUNIOR
- EcLipSeR
- ентусиаст
-
RoMeO_156_GTA написа:За съжаление тези коли почти не се срещат тук , заради акциза
прав си то иначе и аз шях да си вкарам една Мка Usa варянт ама.. а то пак се намират от наще колеги (даже доста) има с мотори над 150 кончета

а относно BMW vs Алфа има доста теми и алфите наистена си вървят доволно доста лекички са сравнение с наще бими
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=93676
а колко кг-са GTV и 156?
- EcLipSeR
- ентусиаст
-
ja написа:ne0. написа:усещам раздел Клуб Алфа Ромео в БМВ форума
ай и сега да почнем да кантарим силните италианки с базовите модели на БМВ и глей ко стаа....
Общо взето всички се кантарят с базовите модели на БМВ, само Мерцедес и Ауди скачат около М-ките
е излишно е май да показваме пак клипчето от Top Gear м-ду е92 м3 vs rs4 vs MB 6.3 amg
Само едно е малко дразнещо извинявам се за примера копйто ще дам ,ама ние сме свикнали да плюем по голфовете ,бях се зачел в една тема в тунинг бг как една 3ка GTI 150 коня бие е36 320i и от доло веднага бмв-то оплюто и извода голфа по добра кола ,а същото и с едно фиат пунто гт ли там какво беше 130 коня как пак бие 320 и същата схема отдоло.Това толкова тъпо погледнато,тъй като искарват най доброто от този модел ,а не се сравняват с най доброто от модела на бмв ( М power-a)
Малко сектанско се изказах ама нема са плашите

- sapper
- Потребител
-
- Кара: E39 525tds
ne0. написа:усещам раздел Клуб Алфа Ромео в БМВ форума....
Пе**ла (Хакерчето) едва ли си е представяло така нещата