2:0 за алкохола
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
2:0 за алкохола
чашката пак е погребала сумати хора+едно е30
-ми жал ми е,но мама му.........пил си,играл си,но защо трябва да качиш едно гробище хора в колата и да ги погребеш---Търговище е малък град--едва ли един бакшиш ще вземе повече от 2-3 лева от табела до табела.........съдба
http://www.dnes.bg/article.php?id=54251
-ми жал ми е,но мама му.........пил си,играл си,но защо трябва да качиш едно гробище хора в колата и да ги погребеш---Търговище е малък град--едва ли един бакшиш ще вземе повече от 2-3 лева от табела до табела.........съдба

http://www.dnes.bg/article.php?id=54251

Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
..
просто нямам думи ве4е
жалко за загиналите и семействата им

жалко за загиналите и семействата им

- Totogada
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E36 320 Coupe
Прочетох туко що за това.Незнам вече какво да си мисля.Трябва явно пред всяка дискотека да стои един полицай и да гледа дали този който кара колата е трезвен.
Лека им пръст на момчетата.

Лека им пръст на момчетата.

R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae
- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
мисля,че портиерите наред с оръжията трябва да прибират и ключовете за МПСтата--- на излизане да духнеш в дрегера преди да ти ги върнат
-но и това е невъзможно,защото мамутите ще почнат да тарашат колите,ще вадят дупликати,ще изчезват коли............единственно пак всичко опира до съзнанието-----демек като знаеш къде отиваш и как ще се замажеш----остави си колата у вас

-но и това е невъзможно,защото мамутите ще почнат да тарашат колите,ще вадят дупликати,ще изчезват коли............единственно пак всичко опира до съзнанието-----демек като знаеш къде отиваш и как ще се замажеш----остави си колата у вас

Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Абе майка му дееба ,като кажат - били са пиян - и какво решават въпроса.Ама дали хората са били на 2 ракии или на 2 бутилки , никой не казва .Защото няма значеие колко си пил , ти си виновен и излиза че едва ли не алкохола е карал и е блъснал колата.Аз когато съм пиян , си пазя равновесие , правя лястовици , ходя със затворени очи и какво ли не , направо смайвам хората че на 1 бутилка спирт ходя съвсем нормално(не че не съм пиян , но явно вестибуларния ми апарат действа).Това обаче не означва , че се качвам да карам в такова състояние, защото ако стане нещо - винаги аз ще съм виновния и ако някое малдо говно ме блъсне , ще има статия - мъртво пиях , прави катастрофа , после ходи обяснявай...
Много ме е яд е се оправдават само с алкохол или не съобразена скорост(само че може и да е била със 20 повече от нормалното , но тва са НЕУДОБНИ ПОДРОБНОСТИ).А дали момчетата , случайно не са опитвали да избегнат някоя бездънна дупка на улицата , никой не казва пък и няма да каже...Нека почиват в мир , загиналите
Много ме е яд е се оправдават само с алкохол или не съобразена скорост(само че може и да е била със 20 повече от нормалното , но тва са НЕУДОБНИ ПОДРОБНОСТИ).А дали момчетата , случайно не са опитвали да избегнат някоя бездънна дупка на улицата , никой не казва пък и няма да каже...Нека почиват в мир , загиналите

acho.rs написа:Абе майка му дееба ,като кажат - били са пиян - и какво решават въпроса.Ама дали хората са били на 2 ракии или на 2 бутилки , никой не казва .Защото няма значеие колко си пил , ти си виновен и излиза че едва ли не алкохола е карал и е блъснал колата.Аз когато съм пиян , си пазя равновесие , правя лястовици , ходя със затворени очи и какво ли не , направо смайвам хората че на 1 бутилка спирт ходя съвсем нормално(не че не съм пиян , но явно вестибуларния ми апарат действа).Това обаче не означва , че се качвам да карам в такова състояние, защото ако стане нещо - винаги аз ще съм виновния и ако някое малдо говно ме блъсне , ще има статия - мъртво пиях , прави катастрофа , после ходи обяснявай...
Да баце,и сто грама да са пили са виновни.Аз съм твърдо за,да се върне старата система 0,01 при кръвен тест и вънка от колибата.Не ни разтегай лукуми за дупки по улиците,наскоро загинаха две момчета с мотор,лека им пръст,и при кръвния тест и двете мотики пияни.И после родителите почнаха да разправят глупости как се опитали да избягат дупка и затова се ударили в стената.Гърците имаха много хубав закон,алкохол-конфискация на МПС-то.Хайде обясни на родителите на момчето убито от педераса Максим Стависки как алкохола не бил виновен.

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
acho.rs написа:Абе майка му дееба ,като кажат - били са пиян - и какво решават въпроса.Ама дали хората са били на 2 ракии или на 2 бутилки , никой не казва .Защото няма значеие колко си пил , ти си виновен и излиза че едва ли не алкохола е карал и е блъснал колата.Аз когато съм пиян , си пазя равновесие , правя лястовици , ходя със затворени очи и какво ли не , направо смайвам хората че на 1 бутилка спирт ходя съвсем нормално(не че не съм пиян , но явно вестибуларния ми апарат действа).Това обаче не означва , че се качвам да карам в такова състояние, защото ако стане нещо - винаги аз ще съм виновния и ако някое малдо говно ме блъсне , ще има статия - мъртво пиях , прави катастрофа , после ходи обяснявай...
Изобщо не си прав!!!!
Това че пазиш равновесие изобщо няма нищо общо със това,че рефлексите и обработката им от мозъка се забавят

И аз не залитам на една бутилка,ма никога не бих седнал да карам,защото е изключително опасно,а не само заради това ,че евентуално ще ме санкционира някой!
Комбинацията е смъртоносна,и както милко каза по горе никой няма да обеднее с еди 5-10 лв за такси,при положение,че да се накваси прилично е оставил поне една стоянка

- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
Е тва немога да го разбера, да пиеш и да караш.На такива шофьори само най тежки наказания, те са потенциални убийци.
Да почиват в мир.
Да почиват в мир.

- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
- shnitzera
- ентусиаст
-
- Кара: Е60 525d
- Мечтае да кара: това ,което кара
sonny написа:ПС Колата е е36, не е е30
Бог да ги прости ,не е и Е36 и аз не знам каква е ,но съдейки по дръжката на задната врата........
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Да почиват в мир.
Толкова тежка катастрофа в градски условия, карал е адски бързо.
Преди година и половина загубих добър приятел, същата ситуация. Колата негова, друг кара. Шофьора беше в болница, не знам дали е оцелял,а 3 момчета си отидоха по негова вина.
нямам думи
Толкова тежка катастрофа в градски условия, карал е адски бързо.
Преди година и половина загубих добър приятел, същата ситуация. Колата негова, друг кара. Шофьора беше в болница, не знам дали е оцелял,а 3 момчета си отидоха по негова вина.

нямам думи
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
shnitzera написа:sonny написа:ПС Колата е е36, не е е30
Бог да ги прости ,не е и Е36 и аз не знам каква е ,но съдейки по дръжката на задната врата........
Сега като се загледах...
То май изобщо не е БМВ това на снимката

- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
vld написа:Сега като се загледах...
То май изобщо не е БМВ това на снимката
Намя начин да не е ...понеже казват "BMW-то на компанията се е блъснало......"
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
aве те слагат квито снимки искат ... на статията за катастрофата на Цариградско има бмв снимано па аз минах от там и бмв нямаше
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2