2:0 за алкохола

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: не кара пил-ама пий карал

2:0 за алкохола

Мнение от ///milko way » 16 Юли 2008, 11:34

чашката пак е погребала сумати хора+едно е30
-ми жал ми е,но мама му.........пил си,играл си,но защо трябва да качиш едно гробище хора в колата и да ги погребеш---Търговище е малък град--едва ли един бакшиш ще вземе повече от 2-3 лева от табела до табела.........съдба :(
http://www.dnes.bg/article.php?id=54251
Изображение
Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

..

Мнение от bavareca_86 » 16 Юли 2008, 11:42

просто нямам думи ве4е :(
жалко за загиналите и семействата им :confused: :confused:
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше E36 320 Coupe

Мнение от Totogada » 16 Юли 2008, 11:45

Прочетох туко що за това.Незнам вече какво да си мисля.Трябва явно пред всяка дискотека да стои един полицай и да гледа дали този който кара колата е трезвен. :(
Лека им пръст на момчетата. :confused:
Изображение
R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae

ентусиаст
Аватар
Кара: не кара пил-ама пий карал

Мнение от ///milko way » 16 Юли 2008, 11:56

мисля,че портиерите наред с оръжията трябва да прибират и ключовете за МПСтата--- на излизане да духнеш в дрегера преди да ти ги върнат
-но и това е невъзможно,защото мамутите ще почнат да тарашат колите,ще вадят дупликати,ще изчезват коли............единственно пак всичко опира до съзнанието-----демек като знаеш къде отиваш и как ще се замажеш----остави си колата у вас :!: :!: :!:
Изображение
Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 16 Юли 2008, 12:03

Абе майка му дееба ,като кажат - били са пиян - и какво решават въпроса.Ама дали хората са били на 2 ракии или на 2 бутилки , никой не казва .Защото няма значеие колко си пил , ти си виновен и излиза че едва ли не алкохола е карал и е блъснал колата.Аз когато съм пиян , си пазя равновесие , правя лястовици , ходя със затворени очи и какво ли не , направо смайвам хората че на 1 бутилка спирт ходя съвсем нормално(не че не съм пиян , но явно вестибуларния ми апарат действа).Това обаче не означва , че се качвам да карам в такова състояние, защото ако стане нещо - винаги аз ще съм виновния и ако някое малдо говно ме блъсне , ще има статия - мъртво пиях , прави катастрофа , после ходи обяснявай...
Много ме е яд е се оправдават само с алкохол или не съобразена скорост(само че може и да е била със 20 повече от нормалното , но тва са НЕУДОБНИ ПОДРОБНОСТИ).А дали момчетата , случайно не са опитвали да избегнат някоя бездънна дупка на улицата , никой не казва пък и няма да каже...Нека почиват в мир , загиналите :(

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 16 Юли 2008, 12:34

acho.rs написа:Абе майка му дееба ,като кажат - били са пиян - и какво решават въпроса.Ама дали хората са били на 2 ракии или на 2 бутилки , никой не казва .Защото няма значеие колко си пил , ти си виновен и излиза че едва ли не алкохола е карал и е блъснал колата.Аз когато съм пиян , си пазя равновесие , правя лястовици , ходя със затворени очи и какво ли не , направо смайвам хората че на 1 бутилка спирт ходя съвсем нормално(не че не съм пиян , но явно вестибуларния ми апарат действа).Това обаче не означва , че се качвам да карам в такова състояние, защото ако стане нещо - винаги аз ще съм виновния и ако някое малдо говно ме блъсне , ще има статия - мъртво пиях , прави катастрофа , после ходи обяснявай...
Много ме е яд е се оправдават само с алкохол или не съобразена скорост(само че може и да е била със 20 повече от нормалното , но тва са НЕУДОБНИ ПОДРОБНОСТИ).А дали момчетата , случайно не са опитвали да избегнат някоя бездънна дупка на улицата , никой не казва пък и няма да каже...Нека почиват в мир , загиналите :(

Да баце,и сто грама да са пили са виновни.Аз съм твърдо за,да се върне старата система 0,01 при кръвен тест и вънка от колибата.Не ни разтегай лукуми за дупки по улиците,наскоро загинаха две момчета с мотор,лека им пръст,и при кръвния тест и двете мотики пияни.И после родителите почнаха да разправят глупости как се опитали да избягат дупка и затова се ударили в стената.Гърците имаха много хубав закон,алкохол-конфискация на МПС-то.Хайде обясни на родителите на момчето убито от педераса Максим Стависки как алкохола не бил виновен.
Изображение

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 16 Юли 2008, 12:39

acho.rs написа:Абе майка му дееба ,като кажат - били са пиян - и какво решават въпроса.Ама дали хората са били на 2 ракии или на 2 бутилки , никой не казва .Защото няма значеие колко си пил , ти си виновен и излиза че едва ли не алкохола е карал и е блъснал колата.Аз когато съм пиян , си пазя равновесие , правя лястовици , ходя със затворени очи и какво ли не , направо смайвам хората че на 1 бутилка спирт ходя съвсем нормално(не че не съм пиян , но явно вестибуларния ми апарат действа).Това обаче не означва , че се качвам да карам в такова състояние, защото ако стане нещо - винаги аз ще съм виновния и ако някое малдо говно ме блъсне , ще има статия - мъртво пиях , прави катастрофа , после ходи обяснявай...

Изобщо не си прав!!!!
Това че пазиш равновесие изобщо няма нищо общо със това,че рефлексите и обработката им от мозъка се забавят ;)
И аз не залитам на една бутилка,ма никога не бих седнал да карам,защото е изключително опасно,а не само заради това ,че евентуално ще ме санкционира някой!
Комбинацията е смъртоносна,и както милко каза по горе никой няма да обеднее с еди 5-10 лв за такси,при положение,че да се накваси прилично е оставил поне една стоянка ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: му се с шпер

Мнение от Nikito_nn » 16 Юли 2008, 12:57

Е тва немога да го разбера, да пиеш и да караш.На такива шофьори само най тежки наказания, те са потенциални убийци.
Да почиват в мир. :confused:
BMW - the POWER
Изображение - малолитражка
Изображение - М3
Изображение

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 16 Юли 2008, 13:08

Това е положението, пиеш, не караш = оставаш живр пиеш, караш = винаги, някой страда.

ПС Колата е е36, не е е30 ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530d touring

Мнение от cucko » 16 Юли 2008, 13:20

Лека им пръст :(
Останалите да си вземат поука!

ентусиаст
Аватар
Кара: Е60 525d
Мечтае да кара: това ,което кара

Мнение от shnitzera » 16 Юли 2008, 13:28

sonny написа:ПС Колата е е36, не е е30 ;)

Бог да ги прости ,не е и Е36 и аз не знам каква е ,но съдейки по дръжката на задната врата........

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 16 Юли 2008, 13:33

Да почиват в мир.
Толкова тежка катастрофа в градски условия, карал е адски бързо.

Преди година и половина загубих добър приятел, същата ситуация. Колата негова, друг кара. Шофьора беше в болница, не знам дали е оцелял,а 3 момчета си отидоха по негова вина. :(

нямам думи
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 16 Юли 2008, 13:34

shnitzera написа:
sonny написа:ПС Колата е е36, не е е30 ;)

Бог да ги прости ,не е и Е36 и аз не знам каква е ,но съдейки по дръжката на задната врата........

Сега като се загледах...
То май изобщо не е БМВ това на снимката :roll:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530d touring

Мнение от cucko » 16 Юли 2008, 13:40

vld написа:Сега като се загледах...
То май изобщо не е БМВ това на снимката :roll:

Намя начин да не е ...понеже казват "BMW-то на компанията се е блъснало......"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 16 Юли 2008, 14:08

aве те слагат квито снимки искат ... на статията за катастрофата на Цариградско има бмв снимано па аз минах от там и бмв нямаше
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

Следваща

Назад към Извън Темата