Едно от най-странните неща, които са ми се случвали
Модератор: Общи модератори
57 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Тая тема за майтап ли си я пуснал или сериозно се е случило?!?
Как може някой да те направи на гъз и ти дори един път да не му посегнеш???
И с това нещо те е свалил на земята?
Лошо, много лошо...
Как може някой да те направи на гъз и ти дори един път да не му посегнеш???
смешната стоика и ударите тип 2 годишно детенце
И с това нещо те е свалил на земята?

- KickingKing
- ентусиаст
-
Честно понякгога се чудя защо изобщо пиша като очевидно никой не чете и после задава глупави въпроси, на които отговорът е даден още преди тях...

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
- Helix
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS;E30 325i
- Мечтае да кара: Самолет
KickingKing написа:Честно понякгога се чудя защо изобщо пиша като очевидно никой не чете и после задава глупави въпроси, на които отговорът е даден още преди тях...
Ми реакцията му е очевидна!Рядкост са хората който знаят че могат да пребият човека който ги напада и не го правят.
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
.....директно в пирогов- медицинско, после в кат, жалба, с копие медицинско, свидетели и прочие- нека му земат книжката за ПТП с пострадал и напускане на мястото! после жалба в РПУ-то - да го привикат да пише обясненя, после го намираш ти и пращаш двама мангали за 200 лева да му пукнат главата
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
То бой и ебане не се връща,ма все пак ако решиш да му върнеш ,мое да го изкривиме
Аз лично не виждам смисъл да се занимаваш да го съдиш ,защото и да го осъдиш той по умен няма да стане.
Такива катили заслужават само кютек и то якичък
Щото ако го беше набил пред жена му щеше да го запомни за цял живот и друг път би се замислил всъщност колко е велик

Аз лично не виждам смисъл да се занимаваш да го съдиш ,защото и да го осъдиш той по умен няма да стане.
Такива катили заслужават само кютек и то якичък

Щото ако го беше набил пред жена му щеше да го запомни за цял живот и друг път би се замислил всъщност колко е велик

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
ACCELERATOR написа:Извади си медицинско. Намери си адвокат. Заведи дело. Повикай свидетеля си. Осъди го за няколко хиляди лева. Нали иска да си му следващото висящо?!
Точно това е! Блъснал е колоездач умишлено, след което му е нанесъл побой, това ако не е късмет здраве му кажи. Важното е че ти си добре, сега е момента да си купиш някое Е36, а защо не Е46 ако ти е добър адвоката и надежден свидетеля.
Куките ще приемат жалбата сериозно, особено ако им звъниш редовно да ги питаш кво става как върви и т.н. Тогава работят, казвам ти го от опит

Всъщност ако си достатъчно луд, не се шегувам, вземи един винкел и си сцепи тиквата направи си няколко синини, за да има повее работи в медицинското или просто потърси познат лекар

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
..
няма смисал от жалби,намери адреса сабери няколко 4овека и го из4акай
аз бих дошъл нищо 4е не сам много здрав
а за намирането на адреса може и да помогна ма ше видим 

аз бих дошъл нищо 4е не сам много здрав

- KickingKing
- ентусиаст
-
Че то едното пречи ли на другото?
Трябва ни само незабележим транспорт.. хмм примерно бус... може би черен или зелен... с затъмнени стъкла... неква немска марка, та да е сигурен

Трябва ни само незабележим транспорт.. хмм примерно бус... може би черен или зелен... с затъмнени стъкла... неква немска марка, та да е сигурен

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Що някой не постне темата и в форума на нисан?
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
..
да не намекваш за буса на море от любов,оня зеленияKickingKing написа:Че то едното пречи ли на другото?![]()

- Гост
-
Re: ..
bavareca_86 написа:няма смисал от жалби,намери адреса сабери няколко 4овека и го из4акай
...с кутия бонбони...

Макар че така се прави ако беше некой щангист тежка категория... а ти защо си жмял като сте били само двамата лице в лице не знам...

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
В такива ситуации като силите клонят към противника.....свалям колана и му отпечатвам катарамата на физиономията....ако остане време си го изкарвам и на колата му
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- KickingKing
- ентусиаст
-
КАТ казаха, че когато е предумишлено трябва да се обърна към районното

57 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4