Едно от най-странните неща, които са ми се случвали

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 16 Юли 2008, 2:02

Тая тема за майтап ли си я пуснал или сериозно се е случило?!?
Как може някой да те направи на гъз и ти дори един път да не му посегнеш???

смешната стоика и ударите тип 2 годишно детенце

И с това нещо те е свалил на земята? :shock: Лошо, много лошо...
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от KickingKing » 16 Юли 2008, 8:43

Честно понякгога се чудя защо изобщо пиша като очевидно никой не чете и после задава глупави въпроси, на които отговорът е даден още преди тях...
Изображение
Изяж бобър - спаси дърво!

Изображение
По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Пешо » 16 Юли 2008, 9:16

как дееба е немало некое паве да му го дадеш у муцуната

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS;E30 325i
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Helix » 16 Юли 2008, 9:16

KickingKing написа:Честно понякгога се чудя защо изобщо пиша като очевидно никой не чете и после задава глупави въпроси, на които отговорът е даден още преди тях...

Ми реакцията му е очевидна!Рядкост са хората който знаят че могат да пребият човека който ги напада и не го правят.

ентусиаст
Аватар
Кара: на бира и кебапчета
Мечтае да кара: М6-ца кабрио

Мнение от alexsch » 16 Юли 2008, 9:36

.....директно в пирогов- медицинско, после в кат, жалба, с копие медицинско, свидетели и прочие- нека му земат книжката за ПТП с пострадал и напускане на мястото! после жалба в РПУ-то - да го привикат да пише обясненя, после го намираш ти и пращаш двама мангали за 200 лева да му пукнат главата

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 16 Юли 2008, 9:55

То бой и ебане не се връща,ма все пак ако решиш да му върнеш ,мое да го изкривиме :mhihi:
Аз лично не виждам смисъл да се занимаваш да го съдиш ,защото и да го осъдиш той по умен няма да стане.
Такива катили заслужават само кютек и то якичък ;)
Щото ако го беше набил пред жена му щеше да го запомни за цял живот и друг път би се замислил всъщност колко е велик ;)
Изображение

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 16 Юли 2008, 10:59

ACCELERATOR написа:Извади си медицинско. Намери си адвокат. Заведи дело. Повикай свидетеля си. Осъди го за няколко хиляди лева. Нали иска да си му следващото висящо?! :mhihi:

Точно това е! Блъснал е колоездач умишлено, след което му е нанесъл побой, това ако не е късмет здраве му кажи. Важното е че ти си добре, сега е момента да си купиш някое Е36, а защо не Е46 ако ти е добър адвоката и надежден свидетеля.

Куките ще приемат жалбата сериозно, особено ако им звъниш редовно да ги питаш кво става как върви и т.н. Тогава работят, казвам ти го от опит ;) Преди 5 дена някакъв кретен се опита да ме заплаши и реших че вместо да го намеря е по добре първо с добро :mhihi: и подадох жалба, звънях 5 дена подред на полицаите докато не ми казаха резултат, сега немога да го намеря даже с отряд за издирване, просто потъна вдън земя. Така, че УСПЕХ, определено можеш да го осъдиш не само за пари, а и да походи малко пеша ;)

Всъщност ако си достатъчно луд, не се шегувам, вземи един винкел и си сцепи тиквата направи си няколко синини, за да има повее работи в медицинското или просто потърси познат лекар ;)
Изображение

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

..

Мнение от bavareca_86 » 16 Юли 2008, 11:18

няма смисал от жалби,намери адреса сабери няколко 4овека и го из4акай ;)
аз бих дошъл нищо 4е не сам много здрав :mhihi: :mhihi: а за намирането на адреса може и да помогна ма ше видим ;)
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от KickingKing » 16 Юли 2008, 11:29

Че то едното пречи ли на другото? :mhihi:
Трябва ни само незабележим транспорт.. хмм примерно бус... може би черен или зелен... с затъмнени стъкла... неква немска марка, та да е сигурен :mhihi:
Изображение

Изображение
По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 16 Юли 2008, 11:29

Що някой не постне темата и в форума на нисан?
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

..

Мнение от bavareca_86 » 16 Юли 2008, 11:34

KickingKing написа:Че то едното пречи ли на другото? :mhihi:
Трябва ни само незабележим транспорт.. хмм примерно бус... може би черен или зелен... с затъмнени стъкла... неква немска марка, та да е сигурен :mhihi:
да не намекваш за буса на море от любов,оня зеления :mhihi:
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Гост
Аватар

Re: ..

Мнение от Гост » 16 Юли 2008, 11:35

bavareca_86 написа:няма смисал от жалби,намери адреса сабери няколко 4овека и го из4акай ;)

...с кутия бонбони... :mhihi:

Макар че така се прави ако беше некой щангист тежка категория... а ти защо си жмял като сте били само двамата лице в лице не знам... :roll:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 16 Юли 2008, 11:51

В такива ситуации като силите клонят към противника.....свалям колана и му отпечатвам катарамата на физиономията....ако остане време си го изкарвам и на колата му
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

ентусиаст
Аватар

Мнение от Space » 16 Юли 2008, 12:07

А, защо просто не звъннеш в полицията и не кажеш, че еди си кой те е блъснал с колата си на тротоара, ти си паднал, той е слезнал, ударил те е и е избягал и ти само си успял да видиш номера на колата ... :) Това също ще му създаде достатъчно проблеми :)
_!_

ентусиаст
Аватар

Мнение от KickingKing » 16 Юли 2008, 12:12

КАТ казаха, че когато е предумишлено трябва да се обърна към районното
Изображение

Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата