Дайте идея...

Или всичките неща, които можем да натъпчем в един автомобил.

Модератор: Icco

младши ентусиаст
Аватар

Дайте идея...

Мнение от TazzMann » 08 Юли 2008, 0:24

Братя, помагайте !!!
Имам силното желание да сложа едно 15 "цолово" бас-допълнение в багажника на моя седан !!! Бихте ли ме посъветвали нещо по въпроса. Дали да режа и какво... или да правя кутия за 15ката !?
Powered By BMW !!!
Sounded By Pioneer & Hertz !!!

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320d 136
Мечтае да кара: e30 m3

....

Мнение от shengi » 08 Юли 2008, 0:38

Подлакътник имаш ли ? Аз имам и доста добре се получи ако знаех отначало, че разликата ще е минимална с рязане /без рязане/ нямаше да си чупя колата. Не че е рязано много отзаде ама както и да е. Ако нямаш подлакътник ще се реже ако искаш да чуваш бум бум.

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e60 530i SMG

Мнение от PIPERKOV » 08 Юли 2008, 7:08

ако няма6 подлакатник изрязва6 ламарината по средта и ве4е 6те помисли6 как да си го закрепи6,после изрязва6 само дунапрена от облегалката по размера на говорителя и ти си 4овека аз така сум направил погледни ми в галерията много хитро си го измислих

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TazzMann » 09 Юли 2008, 2:56

...подлакътник има и има и отвор за ски-багажник !!! Въпроса е дали да сложа 15ката направо зад отвора на ски-багажника или да правя и бокс в самия багажник ?!
Powered By BMW !!!
Sounded By Pioneer & Hertz !!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 E53
Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .

Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)

Мнение от ludiagsm » 09 Юли 2008, 11:31

TazzMann написа:...подлакътник има и има и отвор за ски-багажник !!! Въпроса е дали да сложа 15ката направо зад отвора на ски-багажника или да правя и бокс в самия багажник ?!

Сещам се за три вариянта :първия е голяма стабилна кутия около 60-70-литра и да резнеш ламарината за да може през отвора на подлакътника да влиза баса в купето, следващия вариант за мен е най-уда4ен да се монтира на кората горе при задното стъкло там се полу4ава добра акустика и засилва баса, и третия вариянт е кора зад облегалката като говорителя да е монтиран зад отвора на подлакътника не лош вариянта но с тези седалки и облегалки голяма част от баса се поглъща от самата тапицерия.

младши ентусиаст
Аватар

.

Мнение от щирлиц » 15 Юли 2008, 19:28

Сигурно има значение дали високоговоритля е за отворен или затворен обем????А??пляскаш една кора зад седалките и използваш обема на багажника ако е за отворен обем ако го тури в кутия! поправете ме ако бьркам? :shock: :D
Един е шестака и Крис Бенгъл е неговия пророк, да бъде благословен от Никасила, Ваноса и Голямото прасе , Амин.

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 15 Юли 2008, 20:00

TazzMann написа:...подлакътник има и има и отвор за ски-багажник !!! Въпроса е дали да сложа 15ката направо зад отвора на ски-багажника или да правя и бокс в самия багажник ?!

Много зависи на какъв говорител си се спрял.Ако е за фрееайр 15-ка варянтите са да сложиш суба отзад зад седалката или на кората.Ако е за отворен или затворен обем значи иска кутия а това води немениемо до сандък с 60-70 литра обем според зависи.Най-добрия варянт за мен е да си махнеш облегалките отзад и директно да претапицираш лицевата страна на кутията(т.е тази от към говорителя).Малко е играчка но става най-оригинално :)
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

вълкодав
Аватар

Re: .

Мнение от RSxRacer » 15 Юли 2008, 20:03

jorofaceoff написа:Сигурно има значение дали високоговоритля е за отворен или затворен обем????А??пляскаш една кора зад седалките и използваш обема на багажника ако е за отворен обем ако го тури в кутия! поправете ме ако бьркам? :shock: :D

Бъркаш понятията!!! Отворен и затворен обем са понятия за кутия а FreeAir или разговорното въздушен монтаж е за кора или за самата облегалка отзад с цел ползване обема на багажника.
+ на тоя монтаж е спестяването на място отзад
-Нужда от доста добра изолация
-Обема много често идва в повече или помалко от нужния на самия говорител.
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от The_Ancient » 15 Юли 2008, 23:07

RSxRacer написа:
jorofaceoff написа:Сигурно има значение дали високоговоритля е за отворен или затворен обем????А??пляскаш една кора зад седалките и използваш обема на багажника ако е за отворен обем ако го тури в кутия! поправете ме ако бьркам? :shock: :D

Бъркаш понятията!!! Отворен и затворен обем са понятия за кутия а FreeAir или разговорното въздушен монтаж е за кора или за самата облегалка отзад с цел ползване обема на багажника.
+ на тоя монтаж е спестяването на място отзад
-Нужда от доста добра изолация
-Обема много често идва в повече или помалко от нужния на самия говорител.

500 литра да дойдат малко :mhihi:

вълкодав
Аватар

Мнение от RSxRacer » 16 Юли 2008, 18:14

The_Ancient написа:........500 литра да дойдат малко :mhihi:

Шефе земи чети внимателно,че дразниш чесно.Писал съм малко или много !!!
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

Назад към Car аудио и видео