Дайте идея...
Модератор: Icco
10 мнения
• Страница 1 от 1
- TazzMann
- младши ентусиаст
-
Дайте идея...
Братя, помагайте !!!
Имам силното желание да сложа едно 15 "цолово" бас-допълнение в багажника на моя седан !!! Бихте ли ме посъветвали нещо по въпроса. Дали да режа и какво... или да правя кутия за 15ката !?
Имам силното желание да сложа едно 15 "цолово" бас-допълнение в багажника на моя седан !!! Бихте ли ме посъветвали нещо по въпроса. Дали да режа и какво... или да правя кутия за 15ката !?
Powered By BMW !!!
Sounded By Pioneer & Hertz !!!
- shengi
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136
- Мечтае да кара: e30 m3
....
Подлакътник имаш ли ? Аз имам и доста добре се получи ако знаех отначало, че разликата ще е минимална с рязане /без рязане/ нямаше да си чупя колата. Не че е рязано много отзаде ама както и да е. Ако нямаш подлакътник ще се реже ако искаш да чуваш бум бум.
- PIPERKOV
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 530i SMG
ако няма6 подлакатник изрязва6 ламарината по средта и ве4е 6те помисли6 как да си го закрепи6,после изрязва6 само дунапрена от облегалката по размера на говорителя и ти си 4овека аз така сум направил погледни ми в галерията много хитро си го измислих
- TazzMann
- младши ентусиаст
-
...подлакътник има и има и отвор за ски-багажник !!! Въпроса е дали да сложа 15ката направо зад отвора на ски-багажника или да правя и бокс в самия багажник ?!
Powered By BMW !!!
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
TazzMann написа:...подлакътник има и има и отвор за ски-багажник !!! Въпроса е дали да сложа 15ката направо зад отвора на ски-багажника или да правя и бокс в самия багажник ?!
Сещам се за три вариянта :първия е голяма стабилна кутия около 60-70-литра и да резнеш ламарината за да може през отвора на подлакътника да влиза баса в купето, следващия вариант за мен е най-уда4ен да се монтира на кората горе при задното стъкло там се полу4ава добра акустика и засилва баса, и третия вариянт е кора зад облегалката като говорителя да е монтиран зад отвора на подлакътника не лош вариянта но с тези седалки и облегалки голяма част от баса се поглъща от самата тапицерия.
.
Сигурно има значение дали високоговоритля е за отворен или затворен обем????А??пляскаш една кора зад седалките и използваш обема на багажника ако е за отворен обем ако го тури в кутия! поправете ме ако бьркам?

Един е шестака и Крис Бенгъл е неговия пророк, да бъде благословен от Никасила, Ваноса и Голямото прасе , Амин.
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
TazzMann написа:...подлакътник има и има и отвор за ски-багажник !!! Въпроса е дали да сложа 15ката направо зад отвора на ски-багажника или да правя и бокс в самия багажник ?!
Много зависи на какъв говорител си се спрял.Ако е за фрееайр 15-ка варянтите са да сложиш суба отзад зад седалката или на кората.Ако е за отворен или затворен обем значи иска кутия а това води немениемо до сандък с 60-70 литра обем според зависи.Най-добрия варянт за мен е да си махнеш облегалките отзад и директно да претапицираш лицевата страна на кутията(т.е тази от към говорителя).Малко е играчка но става най-оригинално

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- RSxRacer
- вълкодав
-
Re: .
jorofaceoff написа:Сигурно има значение дали високоговоритля е за отворен или затворен обем????А??пляскаш една кора зад седалките и използваш обема на багажника ако е за отворен обем ако го тури в кутия! поправете ме ако бьркам?![]()
Бъркаш понятията!!! Отворен и затворен обем са понятия за кутия а FreeAir или разговорното въздушен монтаж е за кора или за самата облегалка отзад с цел ползване обема на багажника.
+ на тоя монтаж е спестяването на място отзад
-Нужда от доста добра изолация
-Обема много често идва в повече или помалко от нужния на самия говорител.
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- The_Ancient
- младши ентусиаст
-
RSxRacer написа:jorofaceoff написа:Сигурно има значение дали високоговоритля е за отворен или затворен обем????А??пляскаш една кора зад седалките и използваш обема на багажника ако е за отворен обем ако го тури в кутия! поправете ме ако бьркам?![]()
Бъркаш понятията!!! Отворен и затворен обем са понятия за кутия а FreeAir или разговорното въздушен монтаж е за кора или за самата облегалка отзад с цел ползване обема на багажника.
+ на тоя монтаж е спестяването на място отзад
-Нужда от доста добра изолация
-Обема много често идва в повече или помалко от нужния на самия говорител.
500 литра да дойдат малко

- RSxRacer
- вълкодав
-
The_Ancient написа:........500 литра да дойдат малко
Шефе земи чети внимателно,че дразниш чесно.Писал съм малко или много !!!
www.bizzart.info

www.bizzart.info

10 мнения
• Страница 1 от 1