Проблем с Еконт
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- BESSNIA
- Разработва двигатели и хотели
-
- Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
- Мечтае да кара: отново м3 е30 :)
Еконт въпрос!!!!!!! Приятели имам един проблем с тая фирма пратих една задна броня враца -пловдив и тя пристигна в пловдив без добавката. В пловдив пратката е осовободена ,но тия от еконт твардят ,че не са я намирали ,какво да направим наистина добавката беше без винтчетата ,но пък не е нещо малко което може да се загуби,пратката беше без опаковка ,но няма нищо счупено, а просто липсваща част.
0878155158 BG. номер
+447733066030 англ. номер
+447733066030 англ. номер
BESSNIA написа:Еконт въпрос!!!!!!! Приятели имам един проблем с тая фирма пратих една задна броня враца -пловдив и тя пристигна в пловдив без добавката. В пловдив пратката е осовободена ,но тия от еконт твардят ,че не са я намирали ,какво да направим наистина добавката беше без винтчетата ,но пък не е нещо малко което може да се загуби,пратката беше без опаковка ,но няма нищо счупено, а просто липсваща част.
Лошото е ,че нищо не можеш да направиш.Никога не изпращай неопакована стока.

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
GVT написа:BESSNIA написа:Еконт въпрос!!!!!!! Приятели имам един проблем с тая фирма пратих една задна броня враца -пловдив и тя пристигна в пловдив без добавката. В пловдив пратката е осовободена ,но тия от еконт твардят ,че не са я намирали ,какво да направим наистина добавката беше без винтчетата ,но пък не е нещо малко което може да се загуби,пратката беше без опаковка ,но няма нищо счупено, а просто липсваща част.
Лошото е ,че нищо не можеш да направиш.Никога не изпращай неопакована стока.
На мен така ми беше изчезнал един въздуховод от една броня ама всеки се прави на ударен и никой нищо не знае... Пратките минават през 20 човека в различните градове и някой може да си я е харесал...

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
A като я застраховаш как ще докажеш, че някой си е свил нещо от пратката ти
Да не би да я снимат
По-скоро е за счупване застраховката ама си прав, че трябва да се прави 

- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
пратил съм едни неща на 07.07 като на 08.07 трябваше да ги доставят на адрес ,днес е 11-ти и не са доставени
а съм се разбрал с човека на 8-ми да ги чака и вчера му се обадили да отиде да си ги вземе от офиса
като цената е за доставка на адрес и е 57лв

а съм се разбрал с човека на 8-ми да ги чака и вчера му се обадили да отиде да си ги вземе от офиса

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Kакво става с този Екот,ей сега звани нашия от Димитровград вика пристигна съобщение че имаш пратка от Еконт,пък аз нищо не съм поръчвал?
!Утре като се прибера ще проверя за какво става въпрос!

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
дам на мен така ми разляха масло за сумайти пари и после нищо, трябвало да направя рекламация като съм я получил.
- skate
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 318IS
- Мечтае да кара: BMW E60
- Детайли за колата: BMW E36 318IS
Пращал съм и получавал към 100 пратки можеби по ЕКОНТ..., в последните 6 години... на колеги от тук и от хардуер форума...
Много съм доволен от тяхното обслужване, взимането на наложените платежи и времето за доставка..
Но НИКОГА несъм пращал пратка неопакована, дори и да се опитам - в ЕКОНТ сами ми я опаковат или ме съветват да я опаковам за сигурност...,
Аз лично с тях не съм имал проблеми..., завързах доста добри връзки покрай праятките със стария управител и сега новия
...
Много съм доволен от тяхното обслужване, взимането на наложените платежи и времето за доставка..
Но НИКОГА несъм пращал пратка неопакована, дори и да се опитам - в ЕКОНТ сами ми я опаковат или ме съветват да я опаковам за сигурност...,
Аз лично с тях не съм имал проблеми..., завързах доста добри връзки покрай праятките със стария управител и сега новия

колеги защо не ползвате DHL или UPS, цените са същите ?, дори може да се проследи пратката електронно, колкото до еконт - много зле са !
днес трябваше да ми пристигне една пратка до 13:00ч. вече е почти края на работния ден (17ч) - нито са ми се обадили да ми кажат че няма да дойдат нито че ще закъснеят - въобще - много зле

днес трябваше да ми пристигне една пратка до 13:00ч. вече е почти края на работния ден (17ч) - нито са ми се обадили да ми кажат че няма да дойдат нито че ще закъснеят - въобще - много зле

- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
цените пък са им умопомрачителни
аз съм пращал много пратки и съм нямал проблеми освен този
а от към цените взеха нещо да се оливат
вече ползвам "корект експрес' цените са наполовина

аз съм пращал много пратки и съм нямал проблеми освен този
а от към цените взеха нещо да се оливат

вече ползвам "корект експрес' цените са наполовина

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
мдам цените верно са ужасТ врата->офис до 1кг 6.30лв без наложен
а да не говорим като трябва да си чакам парите от наложен платеж особенно ако е над 200 лв винаги има забавяне над 2-3 дни и нарочно се обажам по 1-2 пъти на ден и им вдигам скандали и всеки път се повтаря едно и също : "пари не са преведени"
е поне като ще ми работите с парите няколко дена искам лихва да ви е*а майките

а да не говорим като трябва да си чакам парите от наложен платеж особенно ако е над 200 лв винаги има забавяне над 2-3 дни и нарочно се обажам по 1-2 пъти на ден и им вдигам скандали и всеки път се повтаря едно и също : "пари не са преведени"

е поне като ще ми работите с парите няколко дена искам лихва да ви е*а майките

- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
vAiO написа:колеги защо не ползвате DHL или UPS, цените са същите ?, дори може да се проследи пратката електронно, колкото до еконт - много зле са !
Не ме разбирай погрешно, ама защо след като даваш съвет да се ползват други куриери, си ползвал този, от който не си доволен...
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
куриерите са се наговорили да ви кажа с таа брадва...яка сеч-мамицата им-като им гледаш автопарка-малиии само нови коли 

- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
Вчера един колега от Пловдив ми прати до поискване до адрес Павликен и и аз днес чаках половин-един час да получа смс(принципно ми пращат смс около 9:05-9:15 ч.).Викам я да видя на място какво става...гладам двама ровят и не могат да ми намерят пратката че чак ме питат колко ли е голяма
най-накрая я намериха там където са се огледали 4-5 пъти но точно моята пратка прескочиха тия 4-5 пъти!
Следващия път ще им нося по едни цайци
аман..ко ли им стана..

18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2