Проблем с Еконт

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Разработва двигатели и хотели
Аватар
Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
Мечтае да кара: отново м3 е30 :)

Мнение от BESSNIA » 08 Юли 2008, 19:16

Еконт въпрос!!!!!!! Приятели имам един проблем с тая фирма пратих една задна броня враца -пловдив и тя пристигна в пловдив без добавката. В пловдив пратката е осовободена ,но тия от еконт твардят ,че не са я намирали ,какво да направим наистина добавката беше без винтчетата ,но пък не е нещо малко което може да се загуби,пратката беше без опаковка ,но няма нищо счупено, а просто липсваща част.
0878155158 BG. номер
+447733066030 англ. номер

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 08 Юли 2008, 21:29

BESSNIA написа:Еконт въпрос!!!!!!! Приятели имам един проблем с тая фирма пратих една задна броня враца -пловдив и тя пристигна в пловдив без добавката. В пловдив пратката е осовободена ,но тия от еконт твардят ,че не са я намирали ,какво да направим наистина добавката беше без винтчетата ,но пък не е нещо малко което може да се загуби,пратката беше без опаковка ,но няма нищо счупено, а просто липсваща част.

Лошото е ,че нищо не можеш да направиш.Никога не изпращай неопакована стока.
Изображение

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 08 Юли 2008, 23:33

GVT написа:
BESSNIA написа:Еконт въпрос!!!!!!! Приятели имам един проблем с тая фирма пратих една задна броня враца -пловдив и тя пристигна в пловдив без добавката. В пловдив пратката е осовободена ,но тия от еконт твардят ,че не са я намирали ,какво да направим наистина добавката беше без винтчетата ,но пък не е нещо малко което може да се загуби,пратката беше без опаковка ,но няма нищо счупено, а просто липсваща част.

Лошото е ,че нищо не можеш да направиш.Никога не изпращай неопакована стока.

На мен така ми беше изчезнал един въздуховод от една броня ама всеки се прави на ударен и никой нищо не знае... Пратките минават през 20 човека в различните градове и някой може да си я е харесал... :confused:
Изображение

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 09 Юли 2008, 11:14

A като я застраховаш как ще докажеш, че някой си е свил нещо от пратката ти :roll: Да не би да я снимат :lol: По-скоро е за счупване застраховката ама си прав, че трябва да се прави :D
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Х5

Мнение от stambo_81dg » 11 Юли 2008, 14:55

пратил съм едни неща на 07.07 като на 08.07 трябваше да ги доставят на адрес ,днес е 11-ти и не са доставени :shock: :twisted:
а съм се разбрал с човека на 8-ми да ги чака и вчера му се обадили да отиде да си ги вземе от офиса :twisted: като цената е за доставка на адрес и е 57лв :help: :ranting: :censored:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от twice » 11 Юли 2008, 15:01

А в описанието на пратката в самата товарителница какво пише? Ако там е ти е описана коректно би трябвало да ти е доказателство ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 11 Юли 2008, 15:06

Kакво става с този Екот,ей сега звани нашия от Димитровград вика пристигна съобщение че имаш пратка от Еконт,пък аз нищо не съм поръчвал? :banghead: !Утре като се прибера ще проверя за какво става въпрос!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: 320 I

Мнение от Burningparis » 11 Юли 2008, 15:07

дам на мен така ми разляха масло за сумайти пари и после нищо, трябвало да направя рекламация като съм я получил.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E36 318IS
Мечтае да кара: BMW E60
Детайли за колата: BMW E36 318IS

Мнение от skate » 11 Юли 2008, 15:09

Пращал съм и получавал към 100 пратки можеби по ЕКОНТ..., в последните 6 години... на колеги от тук и от хардуер форума...
Много съм доволен от тяхното обслужване, взимането на наложените платежи и времето за доставка..
Но НИКОГА несъм пращал пратка неопакована, дори и да се опитам - в ЕКОНТ сами ми я опаковат или ме съветват да я опаковам за сигурност...,
Аз лично с тях не съм имал проблеми..., завързах доста добри връзки покрай праятките със стария управител и сега новия :) ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vAiO » 11 Юли 2008, 15:22

колеги защо не ползвате DHL или UPS, цените са същите ?, дори може да се проследи пратката електронно, колкото до еконт - много зле са ! :evil:
днес трябваше да ми пристигне една пратка до 13:00ч. вече е почти края на работния ден (17ч) - нито са ми се обадили да ми кажат че няма да дойдат нито че ще закъснеят - въобще - много зле :evil:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Х5

Мнение от stambo_81dg » 11 Юли 2008, 23:16

цените пък са им умопомрачителни :twisted:

аз съм пращал много пратки и съм нямал проблеми освен този
а от към цените взеха нещо да се оливат :idea:
вече ползвам "корект експрес' цените са наполовина :idea:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 12 Юли 2008, 0:14

мдам цените верно са ужасТ врата->офис до 1кг 6.30лв без наложен :shock:
а да не говорим като трябва да си чакам парите от наложен платеж особенно ако е над 200 лв винаги има забавяне над 2-3 дни и нарочно се обажам по 1-2 пъти на ден и им вдигам скандали и всеки път се повтаря едно и също : "пари не са преведени" :evil:
е поне като ще ми работите с парите няколко дена искам лихва да ви е*а майките :evil:
Изображение

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 12 Юли 2008, 0:25

vAiO написа:колеги защо не ползвате DHL или UPS, цените са същите ?, дори може да се проследи пратката електронно, колкото до еконт - много зле са ! :evil:
днес трябваше да ми пристигне една пратка до 13:00ч. вече е почти края на работния ден (17ч) - нито са ми се обадили да ми кажат че няма да дойдат нито че ще закъснеят - въобще - много зле :evil:

Не ме разбирай погрешно, ама защо след като даваш съвет да се ползват други куриери, си ползвал този, от който не си доволен...
Изображение

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 12 Юли 2008, 0:25

куриерите са се наговорили да ви кажа с таа брадва...яка сеч-мамицата им-като им гледаш автопарка-малиии само нови коли :!:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530d touring

Мнение от cucko » 12 Юли 2008, 3:21

Вчера един колега от Пловдив ми прати до поискване до адрес Павликен и и аз днес чаках половин-един час да получа смс(принципно ми пращат смс около 9:05-9:15 ч.).Викам я да видя на място какво става...гладам двама ровят и не могат да ми намерят пратката че чак ме питат колко ли е голяма :shock: най-накрая я намериха там където са се огледали 4-5 пъти но точно моята пратка прескочиха тия 4-5 пъти! :mhihi: Следващия път ще им нося по едни цайци 8) аман..ко ли им стана..

Следваща

Назад към Извън Темата