Smart...
Модератор: Общи модератори
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Smart...
Някой имал ли е, карал ли е Смарт, изобщо всякакви впечатлния са добре дошли. Слабости, забележки, за какво да внимавам при пукупка?
За подръжката разбрах как стоят нещата, тегаво е.
Общо взето във форума на Мерцедес ме разубеждаваха да купувам такава кола.
Както и да е трябва ми за 2-ра кола. нещо като моторетка с покрив за бързи джиткания из града.
Дайте мнения, че се чудя вече какво да правя?
За подръжката разбрах как стоят нещата, тегаво е.
Общо взето във форума на Мерцедес ме разубеждаваха да купувам такава кола.
Както и да е трябва ми за 2-ра кола. нещо като моторетка с покрив за бързи джиткания из града.
Дайте мнения, че се чудя вече какво да правя?
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- БОРКО-ЧИПА
- ентусиаст
-
- Кара: E65 745I;Е53 Х5;TVR;SKYLINE;E60 М5
- Детайли за колата: 745-Самолет:Х5-Болид:TVR-Истребител:SKYLINE-Шейна:М5-БЕЗ ДУМИ
карал съм такова чудо мн пъти
вози като каруца
не е чак толкова маневрен за габаритите си поне според мен
гори мн малко
върви учудващо добре за 600куб ама турбината го бута
а бе голямо дърво е според мен
имаме един в автокъщата ако искаш пиши на лс ще измислим нещо

вози като каруца
не е чак толкова маневрен за габаритите си поне според мен
гори мн малко
върви учудващо добре за 600куб ама турбината го бута

а бе голямо дърво е според мен

имаме един в автокъщата ако искаш пиши на лс ще измислим нещо

- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Колега, замислял ли си се за Тойота Айго, Нисан Микра...такива подобни...СМАРТ-а е много зле. Не съм карал, но съм се возил. Яго-то е дълго 3.25 и е много маневрено и достатъчно високо, за да го качваш по всякакви тротоари. Аз лично Яго-то на съм го навирал по невероятни места, които на пръв поглед не стават за паркиране. В същото време е в пъти по-комфортно от СМАРТ-а и е много икономично. Последното засичане показа 32 литра бензин за 850 км. - смесено - градско и извънградско. А чисто ново с всички възможни екстри, вкл. климатик излиза 20К.
- raddy
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E30 сега:E90 N52B25
в лондона на автомивката съм търкалял smart brabus
мнооооооого е готин
иначе обикновенните са малко тясни
мнооооооого е готин

иначе обикновенните са малко тясни

- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
Само да допълня .... че вероятноста при сблъсък да оживееш с 120 км/ч. е по голяма с смарт от колкото с S-класа
П.П Смарта е обявен за най-безопасния автомобил в света

П.П Смарта е обявен за най-безопасния автомобил в света

Последна промяна ///vlado на 10 Юли 2008, 23:35, променена общо 1 път
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Че друса друса, но като оставим това колата е уникална за градско каране, точно никога неможете да вкарате всякакви тойоти, мазди и т.н. на място на което влиза смарта. Харчи малко, вътре 2-ма нормални души седят спокойно (влизали сме и 2-ма души с общо тегло 240кг. ама малко се бутаме) по-хубавите имат клима, централно, ел. стъкла, стъклен покрив, абс, esp и т.н. екстри и освен това е много удобнен автоматика с типтроника. Багажника също е прилично голям което е странно но факт.
Важните неща при покупка са да не е над 100к км или ако е то да му е направен основен ремонт защото около 100к здават и моторите и турбините и да се гледа да е с повече екстри (изпълнение пешън се нарича).
П.С. Впечатленията са ми от колата на жена ми която я кара вече над 1.5 година. Ако си от София можем да се видим и да поговорим по надълго за смартовете и да видиш неиния пък ако много ти хареса може и да ти го продам
Важните неща при покупка са да не е над 100к км или ако е то да му е направен основен ремонт защото около 100к здават и моторите и турбините и да се гледа да е с повече екстри (изпълнение пешън се нарича).
П.С. Впечатленията са ми от колата на жена ми която я кара вече над 1.5 година. Ако си от София можем да се видим и да поговорим по надълго за смартовете и да видиш неиния пък ако много ти хареса може и да ти го продам

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
...за смарт-а- влизаш с обувалка, излизаш с търбушон- мани не си е оферта това! глупавите ни братя Хамериканци не напразно си подат по големите коли! както е казал философа- тесното широко няма как да стане!
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
alexsch написа:...за смарт-а- влизаш с обувалка, излизаш с търбушон- мани не си е оферта това! глупавите ни братя Хамериканци не напразно си подат по големите коли! както е казал философа- тесното широко няма как да стане!
Ти явно бая опит имаш със смарт

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
I.Voykov написа:Ти явно бая опит имаш със смартнай-обичам хора дето говорят без да знаят, само за твоя информация приятелю, аз съм 1.88см. и 98кг а Кашалота от форума е 2.03см. и 140кг и двамата сме влизали и возили в смарт и нямам спомен да сме ползвали обувалка и тирбушон
Ама тва е щото сте дълги...а ако бяхте и двамата със среден ръст и пак по 100 - 140 кила...е тогава е интересното при Смартчетата

- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Тва па е машинката дет най-ми харесва на Мерцедес, ма може би щото го направиха заедно със Swatchbiser_vasilev написа:Smart е най-голямата простотия на Мерцедес,поне за мен де

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
кво не му харесвате толкова , за града е перфектен , особенно с автомат , климата е задължителна. малко гори влиза навсякаде кво повече ти трябва за града
It`s party time !
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3