Smart...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Smart...

Мнение от ja » 10 Юли 2008, 21:50

Някой имал ли е, карал ли е Смарт, изобщо всякакви впечатлния са добре дошли. Слабости, забележки, за какво да внимавам при пукупка?

За подръжката разбрах как стоят нещата, тегаво е.
Общо взето във форума на Мерцедес ме разубеждаваха да купувам такава кола.

Както и да е трябва ми за 2-ра кола. нещо като моторетка с покрив за бързи джиткания из града.
Дайте мнения, че се чудя вече какво да правя?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 10 Юли 2008, 21:55

Защо искаш точно Смарт? :shock: :confused: .С това ако те блъснат незнам....... :lol: а и са скъпички. :roll:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E65 745I;Е53 Х5;TVR;SKYLINE;E60 М5
Детайли за колата: 745-Самолет:Х5-Болид:TVR-Истребител:SKYLINE-Шейна:М5-БЕЗ ДУМИ

Мнение от БОРКО-ЧИПА » 10 Юли 2008, 21:59

карал съм такова чудо мн пъти :roll:
вози като каруца
не е чак толкова маневрен за габаритите си поне според мен
гори мн малко
върви учудващо добре за 600куб ама турбината го бута :mhihi:
а бе голямо дърво е според мен :mhihi:

имаме един в автокъщата ако искаш пиши на лс ще измислим нещо ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 10 Юли 2008, 22:07

Navi_Bmw написа:Защо искаш точно Смарт? :shock: :confused: .С това ако те блъснат незнам....... :lol: а и са скъпички. :roll:

Защото е много малък и няма да имам проблем с паркирането... Става дума за бръмчене на няколко места в центъра когато съм сам. Мисля, че ще върши чудесна работа.

Борко, давай да го виндиме това Смартче.

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 10 Юли 2008, 22:49

Колега, замислял ли си се за Тойота Айго, Нисан Микра...такива подобни...СМАРТ-а е много зле. Не съм карал, но съм се возил. Яго-то е дълго 3.25 и е много маневрено и достатъчно високо, за да го качваш по всякакви тротоари. Аз лично Яго-то на съм го навирал по невероятни места, които на пръв поглед не стават за паркиране. В същото време е в пъти по-комфортно от СМАРТ-а и е много икономично. Последното засичане показа 32 литра бензин за 850 км. - смесено - градско и извънградско. А чисто ново с всички възможни екстри, вкл. климатик излиза 20К.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше E30 сега:E90 N52B25

Мнение от raddy » 10 Юли 2008, 22:58

в лондона на автомивката съм търкалял smart brabus
мнооооооого е готин :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
иначе обикновенните са малко тясни :D
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 10 Юли 2008, 23:19

E това е твоята кола. :mhihi:
http://mobile.bg/pcgi/main.cgi?topmenu= ... f1=details
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мел

Мнение от ///vlado » 10 Юли 2008, 23:32

Само да допълня .... че вероятноста при сблъсък да оживееш с 120 км/ч. е по голяма с смарт от колкото с S-класа ;)

П.П Смарта е обявен за най-безопасния автомобил в света ;)
Последна промяна ///vlado на 10 Юли 2008, 23:35, променена общо 1 път

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Мнение от I.Voykov » 10 Юли 2008, 23:32

Че друса друса, но като оставим това колата е уникална за градско каране, точно никога неможете да вкарате всякакви тойоти, мазди и т.н. на място на което влиза смарта. Харчи малко, вътре 2-ма нормални души седят спокойно (влизали сме и 2-ма души с общо тегло 240кг. ама малко се бутаме) по-хубавите имат клима, централно, ел. стъкла, стъклен покрив, абс, esp и т.н. екстри и освен това е много удобнен автоматика с типтроника. Багажника също е прилично голям което е странно но факт.
Важните неща при покупка са да не е над 100к км или ако е то да му е направен основен ремонт защото около 100к здават и моторите и турбините и да се гледа да е с повече екстри (изпълнение пешън се нарича).

П.С. Впечатленията са ми от колата на жена ми която я кара вече над 1.5 година. Ако си от София можем да се видим и да поговорим по надълго за смартовете и да видиш неиния пък ако много ти хареса може и да ти го продам :)
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

ентусиаст
Аватар
Кара: на бира и кебапчета
Мечтае да кара: М6-ца кабрио

Мнение от alexsch » 10 Юли 2008, 23:38

...за смарт-а- влизаш с обувалка, излизаш с търбушон- мани не си е оферта това! глупавите ни братя Хамериканци не напразно си подат по големите коли! както е казал философа- тесното широко няма как да стане!

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Мнение от I.Voykov » 11 Юли 2008, 0:00

alexsch написа:...за смарт-а- влизаш с обувалка, излизаш с търбушон- мани не си е оферта това! глупавите ни братя Хамериканци не напразно си подат по големите коли! както е казал философа- тесното широко няма как да стане!

Ти явно бая опит имаш със смарт :) най-обичам хора дето говорят без да знаят, само за твоя информация приятелю, аз съм 1.88см. и 98кг а Кашалота от форума е 2.03см. и 140кг и двамата сме влизали и возили в смарт и нямам спомен да сме ползвали обувалка и тирбушон ;)
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 11 Юли 2008, 0:11

I.Voykov написа:Ти явно бая опит имаш със смарт :) най-обичам хора дето говорят без да знаят, само за твоя информация приятелю, аз съм 1.88см. и 98кг а Кашалота от форума е 2.03см. и 140кг и двамата сме влизали и возили в смарт и нямам спомен да сме ползвали обувалка и тирбушон ;)

Ама тва е щото сте дълги...а ако бяхте и двамата със среден ръст и пак по 100 - 140 кила...е тогава е интересното при Смартчетата ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от biberon4o » 11 Юли 2008, 0:24

Smart е най-голямата простотия на Мерцедес,поне за мен де :evil:
Има истина една,
BMW се казва тя,
шофирам ли я спира винаги дъха ми,
подавам ли и газ от радост пили гуми,
тази марка е Велика сила, сбъдва тя мечтите,
на всеки верен фен със синьо-бял пламък във очите! ;)

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 11 Юли 2008, 0:53

biser_vasilev написа:Smart е най-голямата простотия на Мерцедес,поне за мен де :evil:
Тва па е машинката дет най-ми харесва на Мерцедес, ма може би щото го направиха заедно със Swatch :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 11 Юли 2008, 1:50

кво не му харесвате толкова , за града е перфектен , особенно с автомат , климата е задължителна. малко гори влиза навсякаде кво повече ти трябва за града
It`s party time !

Следваща

Назад към Извън Темата