Къде е ВСУ ? в София

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: пил

Къде е ВСУ ? в София

Мнение от EcLipSeR » 10 Юли 2008, 19:19

Абе Колеги някой може ли да ме упъти къде е Висше Строително Училище "Любен Каравелов" в София ,че на 26-ти имам изпит там,пък си нямам и идея къде е ,чувал съм ,че е в суходол - каквото и да значи това ( при нас е село :mhihi: ) Няма да ходя с Бимата ,че ще се изгубя 10 пъти докато го намеря и най-много да закъснея :mhihi: ,така че от Ж.П. Гарата до там :roll:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 10 Юли 2008, 19:22

гр. София 1373, ул. ”Суходолска” N 175 :mhihi: ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от EcLipSeR » 10 Юли 2008, 19:24

Navi_Bmw написа:гр. София 1373, ул. ”Суходолска” N 175 :mhihi: ;)

Поне адреса за таксито имам :mhihi: А на тва общежитията близо ли са до него или ?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///Ivan » 10 Юли 2008, 19:25

Eто ти сайта http://www.vsu.bg/index3.php ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от EcLipSeR » 10 Юли 2008, 19:31

Мерси намерих го :mhihi: ,далеч ли е това от Ж.П Гарата ? за колко време се стига ?
Последна промяна EcLipSeR на 10 Юли 2008, 19:36, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///Ivan » 10 Юли 2008, 19:35

Значи като напиша Суходолска 175 и ми излизат тези 2те:
http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=dfabd ... search=adr
http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=dfabd ... search=adr
Абее някъде около Красна Поляна е. ;)
Изображение

Потребител
Аватар

лпк

Мнение от lyo1 » 10 Юли 2008, 20:09

колега,доста е далечко от гарата :( Иначе общежитията са в самия университет.Мястото е много забутано..Защо не пробваш УАСГ-доста по-добър и реномиран университет

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 10 Юли 2008, 20:39

Пази се от таксита Кентавър! Миналата година като ходих също, качвам се във въпросното такси, тоя натисна централното и ме заключи... Поглеждам циферблата... "Сприииииииииииииииииииииииииииии".
Левовете се броят вместо секунди, оня "ми тука не мога". :evil:
И направи може би 500м + 30сек светофар 5лв... И преди това копеленцето гадно ми се мазнеше и лъжеше като дърт мангал. Викам му колко ще ми вземеш до унсс, ми 15-20 лв зависи от трафика... казах му, че не ми се дават толкова пари, а имах и време, но се съгласих да ме закара до спирката на 280.... Идваше ми да го пребия, ама аз съм си виновен, че не гледам цените.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

Потребител
Аватар

нс

Мнение от lyo1 » 10 Юли 2008, 20:43

Ако на 26 съм си в София ще те закарам колега

ентусиаст
Аватар

Мнение от EcLipSeR » 10 Юли 2008, 21:03

Мерси колеги,не искам да ангажирам никой а и изпита е на 25 в 8 .Мерси за предложението все пак колега :) трудно се намират такива хора.УАСГ е много високо за мен можеби на 3-то с много кусмет мога да се бутна там.Сега някой който учи във ВСУ ако ми каже и с какъв бал е влязал ще сам много благодарен :).
а за такситата ги знам , ще се услушвам - я кажете някоя хубава фирма ако има такава въобще.

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 10 Юли 2008, 21:11

Ако ли не - от гарата хващаш рейс 77 към Красна поляна. Като се качиш, питаш шофьора коя спирка е "Вагон ресторант" и на нея слизаш. Като слезеш на "Вагона", ще видиш един булевард с трамвайни релси - това е бул. Стамболийски. Тръгваш на запад (ще ти се падне наляво) до края на булеварда - 600м. Там има колело на трамваи и рейсове. Качваш се на кой да е рейс и питаш шофьора - на коя спирка е ВСУ и си готов.
Само внимавай от "Вагона" до ВСУ-то, че от колелото на трамваите навлизаш във Факултета - циганската махала.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: модерен ВАЗ

Мнение от _r3sp3c7_ » 10 Юли 2008, 21:31

Въпросното Училище се намира малко след кв. Факлутета, на улица Сухудолска. Като селзнеш на гарата, зависи накоя, Ж.П. или Авто хващаш си едно такси, гледаш първо да е на нормални цени, казваш на шофиора, бившото военно училище Л.Каравелов и за 6-7 лв и 20тина минутки си там ;) ако ен те хване бариерата. Успех

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 10 Юли 2008, 22:33

Намира се в самия "Факултето", малко след прелеза. 26 е събота, и аз мога също да ти помогна, по принцип ставам рано и не ми е проблем.
Само дето съм на Металика в петък, и не съм сигурен в какво с-ние ще съм!

п.п.: Ако ходиш сам, гледай да си скриеш часовника и ланеца че могат да ти ги свалят в движение в тоя квартал! :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530 Д

Мнение от l-s » 10 Юли 2008, 22:37

bobi_maxo написа:Намира се в самия "Факултето", малко след прелеза. 26 е събота, и аз мога също да ти помогна, по принцип ставам рано и не ми е проблем.

п.п.: Ако ходиш сам, гледай да си скриеш часовника и ланеца че могат да ти ги свалят в движение в тоя квартал! :mhihi: :mhihi: :mhihi:

И ако те хване бариерата се заключи в колата да не те извлекат от нея :mhihi:
СИНИ ШАМПИОНИ!!!!!Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от EcLipSeR » 10 Юли 2008, 23:03

l-s написа:
bobi_maxo написа:Намира се в самия "Факултето", малко след прелеза. 26 е събота, и аз мога също да ти помогна, по принцип ставам рано и не ми е проблем.

И ако те хване бариерата се заключи в колата да не те извлекат от нея :mhihi:

:shock: май ще си замъкна малко преспособления .. от Бургас ,че както ми говорите стаа въпрос за бая сериозен квартал :) не е кат нашия конлук явно. :mhihi:

Следваща

Назад към Извън Темата