Къде е ВСУ ? в София
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- EcLipSeR
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: пил
Къде е ВСУ ? в София
Абе Колеги някой може ли да ме упъти къде е Висше Строително Училище "Любен Каравелов" в София ,че на 26-ти имам изпит там,пък си нямам и идея къде е ,чувал съм ,че е в суходол - каквото и да значи това ( при нас е село
) Няма да ходя с Бимата ,че ще се изгубя 10 пъти докато го намеря и най-много да закъснея
,така че от Ж.П. Гарата до там 

- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- EcLipSeR
- ентусиаст
-
Navi_Bmw написа:гр. София 1373, ул. ”Суходолска” N 175![]()
Поне адреса за таксито имам

- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
Значи като напиша Суходолска 175 и ми излизат тези 2те:
http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=dfabd ... search=adr
Абее някъде около Красна Поляна е.
Абее някъде около Красна Поляна е.

лпк
колега,доста е далечко от гарата
Иначе общежитията са в самия университет.Мястото е много забутано..Защо не пробваш УАСГ-доста по-добър и реномиран университет

Пази се от таксита Кентавър! Миналата година като ходих също, качвам се във въпросното такси, тоя натисна централното и ме заключи... Поглеждам циферблата... "Сприииииииииииииииииииииииииииии".
Левовете се броят вместо секунди, оня "ми тука не мога".
И направи може би 500м + 30сек светофар 5лв... И преди това копеленцето гадно ми се мазнеше и лъжеше като дърт мангал. Викам му колко ще ми вземеш до унсс, ми 15-20 лв зависи от трафика... казах му, че не ми се дават толкова пари, а имах и време, но се съгласих да ме закара до спирката на 280.... Идваше ми да го пребия, ама аз съм си виновен, че не гледам цените.
Левовете се броят вместо секунди, оня "ми тука не мога".

И направи може би 500м + 30сек светофар 5лв... И преди това копеленцето гадно ми се мазнеше и лъжеше като дърт мангал. Викам му колко ще ми вземеш до унсс, ми 15-20 лв зависи от трафика... казах му, че не ми се дават толкова пари, а имах и време, но се съгласих да ме закара до спирката на 280.... Идваше ми да го пребия, ама аз съм си виновен, че не гледам цените.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- EcLipSeR
- ентусиаст
-
Мерси колеги,не искам да ангажирам никой а и изпита е на 25 в 8 .Мерси за предложението все пак колега
трудно се намират такива хора.УАСГ е много високо за мен можеби на 3-то с много кусмет мога да се бутна там.Сега някой който учи във ВСУ ако ми каже и с какъв бал е влязал ще сам много благодарен
.
а за такситата ги знам , ще се услушвам - я кажете някоя хубава фирма ако има такава въобще.

а за такситата ги знам , ще се услушвам - я кажете някоя хубава фирма ако има такава въобще.
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Ако ли не - от гарата хващаш рейс 77 към Красна поляна. Като се качиш, питаш шофьора коя спирка е "Вагон ресторант" и на нея слизаш. Като слезеш на "Вагона", ще видиш един булевард с трамвайни релси - това е бул. Стамболийски. Тръгваш на запад (ще ти се падне наляво) до края на булеварда - 600м. Там има колело на трамваи и рейсове. Качваш се на кой да е рейс и питаш шофьора - на коя спирка е ВСУ и си готов.
Само внимавай от "Вагона" до ВСУ-то, че от колелото на трамваите навлизаш във Факултета - циганската махала.
Само внимавай от "Вагона" до ВСУ-то, че от колелото на трамваите навлизаш във Факултета - циганската махала.

- _r3sp3c7_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: модерен ВАЗ
Въпросното Училище се намира малко след кв. Факлутета, на улица Сухудолска. Като селзнеш на гарата, зависи накоя, Ж.П. или Авто хващаш си едно такси, гледаш първо да е на нормални цени, казваш на шофиора, бившото военно училище Л.Каравелов и за 6-7 лв и 20тина минутки си там
ако ен те хване бариерата. Успех

Намира се в самия "Факултето", малко след прелеза. 26 е събота, и аз мога също да ти помогна, по принцип ставам рано и не ми е проблем.
Само дето съм на Металика в петък, и не съм сигурен в какво с-ние ще съм!
п.п.: Ако ходиш сам, гледай да си скриеш часовника и ланеца че могат да ти ги свалят в движение в тоя квартал!

п.п.: Ако ходиш сам, гледай да си скриеш часовника и ланеца че могат да ти ги свалят в движение в тоя квартал!

bobi_maxo написа:Намира се в самия "Факултето", малко след прелеза. 26 е събота, и аз мога също да ти помогна, по принцип ставам рано и не ми е проблем.
п.п.: Ако ходиш сам, гледай да си скриеш часовника и ланеца че могат да ти ги свалят в движение в тоя квартал!![]()
![]()
И ако те хване бариерата се заключи в колата да не те извлекат от нея

- EcLipSeR
- ентусиаст
-
l-s написа:bobi_maxo написа:Намира се в самия "Факултето", малко след прелеза. 26 е събота, и аз мога също да ти помогна, по принцип ставам рано и не ми е проблем.
п.п.: Ако ходиш сам, гледай да си скриеш часовника и ланеца че могат да ти ги свалят в движение в тоя квартал!![]()
![]()
И ако те хване бариерата се заключи в колата да не те извлекат от нея

20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2