Как да махна надписа 318Ci ???
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- peter_dilov
- Потребител
-
Как да махна надписа 318Ci ???
Тоя надпис супер много ме дразни
интересува ме някой махал ли го е и как точно става ако влоубще е възможно, защото питах на няколко места и никой не смее да го махне защото щял да падне с боята. Мерси предварително на хората които ще помогнат!

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
взимаш един нож от макетно ножче и си ти .. то е двойна лепенка
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Re: Как да махна надписа 318Ci ???
peter_dilov написа:Тоя надпис супер много ме дразниинтересува ме някой махал ли го е и как точно става ако влоубще е възможно, защото питах на няколко места и никой не смее да го махне защото щял да падне с боята. Мерси предварително на хората които ще помогнат!
в DIY има линк как се дебаджват надписите
аз също си го махнах
нагряваш със сешуар (внимателно да не олюпиш боята)
може и на горещ ден като я е напекло слънцето и с конец за зъби ного лесно се сваля
после почистваш остатъците от лепенката
- kiko™
- ентусиаст
-
- Кара: разни баварски екземпляри
- Мечтае да кара: ///M
Колеги има доста по-лесен начин за махане, вземате един конец, отдръпнете леко надписа с нокът колкото да вкарате конеца между капака на колата и надпис-а и прерязвате двойнолепещото с конеца, може да си помагате като дърпате леко надписа. После почиствате останките на двойнолепката с някакъв не много силен разредител да не замъглите лака на боята 

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
_Daniel написа:пфф... аз супер много се дразня, че нямам надпис отзад (320и). Знае ли някой от къде мога да си намеря и дали се монтира лесно ?
от всеки дилър мое си купиш ..
то е с двойно лепящо та се монтира лесно
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
- kiko™
- ентусиаст
-

- peter_dilov
- Потребител
-
Тва да го нямаш тоя шит на колата си е направо екстра! Аз го видях с конец ще го махна лесно ама се чуда после лепилото то ще бъде по-тегаво. Мерси за идеите момчета. Някой ако има снимка как се получава като се свали би било чудесно да покаже защтото ако трябва да се пастира не ми се занимава защото няма да пастирам само заден капак ако се прави да се прави цялата кола а точно сега няма резон в тази инвестиция 

- kiko™
- ентусиаст
-
peter_dilov написа: Някой ако има снимка как се получава като се свали би било чудесно да покаже защтото ако трябва да се пастира не ми се занимава защото няма да пастирам само заден капак ако се прави да се прави цялата кола а точно сега няма резон в тази инвестиция
Колега тази интервенция я бях правил преди доста време на колата на баща ми (VOLVO S40 светло сиво на цвят) като следвах процедурата която ти описах по-горе, нищо не се личеше след това, а бимата си ми е така по default (поне аз не съм ги махкал де) та не знам какъв ще е ефекта.
- kiko™
- ентусиаст
-
Ми бате аз ще ти кажа, изчистих го с Alcol ама знам ли в Бг. дали ще го има, за това ти писах с някакъв по-слаб разредител да пробваш да не ти се получи ефекта Уауу
П.П. То по принцип двойнолепещото и с ръка след това ако потъркаш отгоре по-упорите ще се махне без особени проблеми.
П.П. То по принцип двойнолепещото и с ръка след това ако потъркаш отгоре по-упорите ще се махне без особени проблеми.
- peter_dilov
- Потребител
-
оооооооооооо утре паркирам на слънце да се напече добре и слизам да го ликвидирам ще го вида тва алкол дали ще го намера ако не ще търкам с палец 

35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3