Independence Day
Модератор: Общи модератори
72 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Nucl3arDru1D написа:
много добро!!!!
Абе верно ли на Европа столицата е Париж?
Няколко американци ми го твърдяха
ООО мене един около 40 годишен ме пита какво е Европа ...

Коол, не знам, колко си американец, но един гражданин на сащ, не би се изказал по този.. български начин.
И не живей в заблуда, в България има много красиви места, страшно много красиви жени и почва за развивитие при желание.
Да не забравя, че и сме 1 народ, а не буркан от китайско с мексиканско и компания.

И не живей в заблуда, в България има много красиви места, страшно много красиви жени и почва за развивитие при желание.
Да не забравя, че и сме 1 народ, а не буркан от китайско с мексиканско и компания.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
...........
Точно наполовина съм Американец брат, а жените верно са........ААААУ
!
Жената е............! Ай, че съм вече верно зает! До скоро пичове!

In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
АБЕ ТАКИВА КАТО ТЕБЕ,ЗНАЕш ЛИ КОЛКО ОБИчАМ ДА ГИ ПРАВЯ СМЕшНИ,КАТО ГИ ВИДЯ - ДРИшКО РАЗГЛЕЗЕН.
Да успееш в БГ трябва да си наистина кадърен и ако постигнеш нещо си сигурен че .... абе какво да ти разправям ...
АЗ СЪМ ГОРД ЧЕ ЖИВЕЯ ДА В СТРАНАТА НА НЕОГРАНИчЕНАТА ... ВЕСЕЛИЯ
Да успееш в БГ трябва да си наистина кадърен и ако постигнеш нещо си сигурен че .... абе какво да ти разправям ...
АЗ СЪМ ГОРД ЧЕ ЖИВЕЯ ДА В СТРАНАТА НА НЕОГРАНИчЕНАТА ... ВЕСЕЛИЯ
- Joro17
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: м си.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Re: ...........
Тоо Cool написа:Точно наполовина съм Американец брат, а жените верно са........ААААУ!
ауууу колко много ЛОЙ , аууу . Брат някога чудил ли си се защо стават чужденците разногледи в БГ

Ама ако вярно си във военните - то си е ясно , че са ти промили мозъка , то като глеам не им е било много трудно ...
А като си във морскта пехота - я ми кажи има ли някой който да не е - жълт,черен или заблуден източно европеец.
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
аз мисля да спрете до тук и някои да заключи темата,преди да е станало грозно
инач евалана автора на темата как още не е извадил казана и черпака,не присъщо му е излага се изневрява на себе си

инач евалана автора на темата как още не е извадил казана и черпака,не присъщо му е излага се изневрява на себе си

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Стига сме го хранили човека, като е 50% българин и не му пука за страната, която е можи би най-уникалната на света (по ред причини, които ще кажа ако има нужда) оправия с него няма. Да е жив и здрав, прав и корав, скоро ще му се наложи, ако остане в УСА.
RESPECT
by t060
RESPECT
by t060
От тогава русото не е на мода.
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Милко честит празник и наздраве!
П.С. Като не сте съгласни просто не четете темата, щом искате да докажете колко по-добри са българите по-добре не злобейте и не серете там където не ви е работа и не ви бърка. Точно това е гадния български манталитет. Не виждам нищо лошо в темата, човека нито се е заял за нещо, нито нищо, нека спазваме добрия тон и не обясняваме кой кого храни, смешно е, аз не по малко обичам БГ, но не виждам нищо лошо да честитим празника на човека!
П.С. Като не сте съгласни просто не четете темата, щом искате да докажете колко по-добри са българите по-добре не злобейте и не серете там където не ви е работа и не ви бърка. Точно това е гадния български манталитет. Не виждам нищо лошо в темата, човека нито се е заял за нещо, нито нищо, нека спазваме добрия тон и не обясняваме кой кого храни, смешно е, аз не по малко обичам БГ, но не виждам нищо лошо да честитим празника на човека!

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
acer написа:Да не забравя, че и сме 1 народ, а не буркан от китайско с мексиканско и компания.
ние ако бяхме верно един народ ... ама не сме ... глей турци ни управляват.. мангали си праат квото искат ..
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
До оня ден някои хора роптаеха, че това бил автомобилен форум, създаден преди много много време от група ентусиасти за да могат да разговарят за любимата марка, а сега се бил превърнал в не-знам-си-какво ... И в един момент идва бате Милко, бившия пехотинец, пуска най- бмв насочената тема на целиО свет и изведнъж нещо критериите ни се променят, темата е точно за този форум и не бива заключена, тъй като, разбира се, е нещото, което вълнува всички потребители и не бихме си позволили да го пропуснем...
Благодарим на административния екип за грижите, които полагате за да се чустваме добре и за да бъде форумът по-доброто място на което да прекарваме времето си.
Благодарим на административния екип за грижите, които полагате за да се чустваме добре и за да бъде форумът по-доброто място на което да прекарваме времето си.
In Ban We Trust!
Тъжно е. Тъжно е да си малоумен американец, който си мисли, че е най-великия, а всъщност не вижда колко е жалък.
Е сега като стане долар за лев и ми паднат визите ще дойда в америката, а ти ще ми чистиш кенефа в хотела, смотаняк
Е сега като стане долар за лев и ми паднат визите ще дойда в америката, а ти ще ми чистиш кенефа в хотела, смотаняк

Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007

YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам

Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси
- Akyosev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F11 535D, E39 M5 99,E36 328is '97
- Мечтае да кара: E46 M3 Csl
- Детайли за колата: IS с присадено сърце, конита-монита и т.н. :)
Господ здраве да им дава ... до утре на обяд
Това е страна, в която целта на управляващите е нацията да затъпява. Просто повече няма какво да е говори за тях. Налегнала ги е нова криза и дано този път ги довърши

Това е страна, в която целта на управляващите е нацията да затъпява. Просто повече няма какво да е говори за тях. Налегнала ги е нова криза и дано този път ги довърши

72 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5