Independence Day

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Мнение от SaSo » 05 Юли 2008, 0:38

Nucl3arDru1D написа:
vld написа:Честито http://www.vbox7.com/play:a94287c8 :mhihi: :mhihi: :mhihi:
:1:

много добро!!!!

Абе верно ли на Европа столицата е Париж?
Няколко американци ми го твърдяха
:roll:

ООО мене един около 40 годишен ме пита какво е Европа ... :mhihi: :mhihi: :mhihi: Нищо чудно че те е питал това... :mhihi: :mhihi: :mhihi: Кво му дреме на човечеца... Нали сичко си има... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 05 Юли 2008, 0:38

Коол, не знам, колко си американец, но един гражданин на сащ, не би се изказал по този.. български начин. ;)
И не живей в заблуда, в България има много красиви места, страшно много красиви жени и почва за развивитие при желание.
Да не забравя, че и сме 1 народ, а не буркан от китайско с мексиканско и компания.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

U.S. MARINES
Аватар
Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR

...........

Мнение от Тоо Cool » 05 Юли 2008, 0:40

Точно наполовина съм Американец брат, а жените верно са........ААААУ 8) !
Жената е............! Ай, че съм вече верно зает! До скоро пичове! ;)
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 05 Юли 2008, 0:43

АБЕ ТАКИВА КАТО ТЕБЕ,ЗНАЕш ЛИ КОЛКО ОБИчАМ ДА ГИ ПРАВЯ СМЕшНИ,КАТО ГИ ВИДЯ - ДРИшКО РАЗГЛЕЗЕН.
Да успееш в БГ трябва да си наистина кадърен и ако постигнеш нещо си сигурен че .... абе какво да ти разправям ...
АЗ СЪМ ГОРД ЧЕ ЖИВЕЯ ДА В СТРАНАТА НА НЕОГРАНИчЕНАТА ... ВЕСЕЛИЯ

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: м си.

Мнение от Joro17 » 05 Юли 2008, 0:44

Дали не закъсняхме с ВВ2 или щубето надделя? Насрахме ли се в Нормандиа а???

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Re: ...........

Мнение от acho.rs » 05 Юли 2008, 0:49

Тоо Cool написа:Точно наполовина съм Американец брат, а жените верно са........ААААУ 8) !
Жената е............! Ай, че съм вече верно зает! До скоро пичове! ;)

ауууу колко много ЛОЙ , аууу . Брат някога чудил ли си се защо стават чужденците разногледи в БГ :twisted:
Ама ако вярно си във военните - то си е ясно , че са ти промили мозъка , то като глеам не им е било много трудно ...
А като си във морскта пехота - я ми кажи има ли някой който да не е - жълт,черен или заблуден източно европеец.

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 05 Юли 2008, 0:49

аз мисля да спрете до тук и някои да заключи темата,преди да е станало грозно
инач евалана автора на темата как още не е извадил казана и черпака,не присъщо му е излага се изневрява на себе си :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 05 Юли 2008, 0:50

Стига сме го хранили човека, като е 50% българин и не му пука за страната, която е можи би най-уникалната на света (по ред причини, които ще кажа ако има нужда) оправия с него няма. Да е жив и здрав, прав и корав, скоро ще му се наложи, ако остане в УСА.

RESPECT

by t060
Изображение
От тогава русото не е на мода.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 05 Юли 2008, 0:54

Тоо Цоol :mhihi: Голям фен си на щатите, ама май нещо напоследък им се радваш от разстояние само, а ...
In Ban We Trust!

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 05 Юли 2008, 0:58

Милко честит празник и наздраве!

П.С. Като не сте съгласни просто не четете темата, щом искате да докажете колко по-добри са българите по-добре не злобейте и не серете там където не ви е работа и не ви бърка. Точно това е гадния български манталитет. Не виждам нищо лошо в темата, човека нито се е заял за нещо, нито нищо, нека спазваме добрия тон и не обясняваме кой кого храни, смешно е, аз не по малко обичам БГ, но не виждам нищо лошо да честитим празника на човека!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 05 Юли 2008, 1:05

acer написа:Да не забравя, че и сме 1 народ, а не буркан от китайско с мексиканско и компания.

ние ако бяхме верно един народ ... ама не сме ... глей турци ни управляват.. мангали си праат квото искат ..
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 05 Юли 2008, 1:10

До оня ден някои хора роптаеха, че това бил автомобилен форум, създаден преди много много време от група ентусиасти за да могат да разговарят за любимата марка, а сега се бил превърнал в не-знам-си-какво ... И в един момент идва бате Милко, бившия пехотинец, пуска най- бмв насочената тема на целиО свет и изведнъж нещо критериите ни се променят, темата е точно за този форум и не бива заключена, тъй като, разбира се, е нещото, което вълнува всички потребители и не бихме си позволили да го пропуснем...

Благодарим на административния екип за грижите, които полагате за да се чустваме добре и за да бъде форумът по-доброто място на което да прекарваме времето си.
In Ban We Trust!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 2advanced » 05 Юли 2008, 1:16

Тъжно е. Тъжно е да си малоумен американец, който си мисли, че е най-великия, а всъщност не вижда колко е жалък.
Е сега като стане долар за лев и ми паднат визите ще дойда в америката, а ти ще ми чистиш кенефа в хотела, смотаняк :mhihi:
Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам :mhihi:
:mhihi:
Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535D, E39 M5 99,E36 328is '97
Мечтае да кара: E46 M3 Csl
Детайли за колата: IS с присадено сърце, конита-монита и т.н. :)

Мнение от Akyosev » 05 Юли 2008, 1:22

Господ здраве да им дава ... до утре на обяд :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Това е страна, в която целта на управляващите е нацията да затъпява. Просто повече няма какво да е говори за тях. Налегнала ги е нова криза и дано този път ги довърши :twisted:
Изображение

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 05 Юли 2008, 1:24

Айде да разчупиме малко преди да са теглили катинара...

Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата