Independence Day

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 04 Юли 2008, 23:35

Да, бате, и маймунките като тебе щеха да бъдат заети с поемане на бананчета (на разни и разнообразни места), вместо писане по форумите ;)
In Ban We Trust!

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 04 Юли 2008, 23:35

acer написа:
Юзър написа:
acer написа:Не харесвам натрапчивоста на TooCool, но наистина са великани.
Иди да вземеш стипендия в Лондон... От образователната система до военна всичко е просто и ясно. Преди като подавах документи за участие в лотарията за зелена карта, работих с us фирма, та още преди да бях платил ми се обадиха 3 пъти да ми обеснят всичко и да предложат помоща си. :shock:
Преди седмица чаках 40 мин в банката, щото 2 от гюшетата не бачкаха за 3-ти пат!!! Да не почвам, че примерите са безбожно много.
Не гледайте това, което виждате по филмите, много са си наред хората.
айде да попораснеш малко :mhihi: стига с таз емиграция за банани и маслини ;) :mhihi:

Бате, ако за всеки пост ти дават банан, скоро джунгла ще отвориш. :lol:

Абе с тия 13600 мнения е най-големия вносител, май? :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 04 Юли 2008, 23:37

sambeto написа:Предполага се че автора на темата е Българин с главно "Б",и не мога да разбера защо с тоя пост показва че не е такъв.
Странно ми е,че има хора дето забравят откъде са тръгнали :evil:

ама ти провери ли му родословното дърво :winky:

ама ние сме номер 1 .. скивайте колко по-добри фоерверки си направихме ...

ай честито
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 04 Юли 2008, 23:43

acer написа:
Юзър написа:
acer написа:Не харесвам натрапчивоста на TooCool, но наистина са великани.
Иди да вземеш стипендия в Лондон... От образователната система до военна всичко е просто и ясно. Преди като подавах документи за участие в лотарията за зелена карта, работих с us фирма, та още преди да бях платил ми се обадиха 3 пъти да ми обеснят всичко и да предложат помоща си. :shock:
Преди седмица чаках 40 мин в банката, щото 2 от гюшетата не бачкаха за 3-ти пат!!! Да не почвам, че примерите са безбожно много.
Не гледайте това, което виждате по филмите, много са си наред хората.
айде да попораснеш малко :mhihi: стига с таз емиграция за банани и маслини ;) :mhihi:

Бате, ако за всеки пост ти дават банан, скоро джунгла ще отвориш. :lol:
би ли ми обяснил на лични :mhihi:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 04 Юли 2008, 23:44

Милко, честит ти празник !

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 04 Юли 2008, 23:45

eraziel написа:Да, бате, и маймунките като тебе щеха да бъдат заети с поемане на бананчета (на разни и разнообразни места), вместо писане по форумите ;)

На прав път си, обаче към рекордите на гинес за безсмилен пост. :mhihi:
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 2advanced » 05 Юли 2008, 0:02

acer написа:
eraziel написа:Да, бате, и маймунките като тебе щеха да бъдат заети с поемане на бананчета (на разни и разнообразни места), вместо писане по форумите ;)

Вече ше ти викам Дъ Лаф Машийн! :mhihi: :mhihi:
Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам :mhihi:
:mhihi:
Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Мнение от SaSo » 05 Юли 2008, 0:06

acer написа:

Брат голем си мазник ве ... :mhihi: :mhihi: :mhihi:Чак ми потече олио от монитора като четох постовете ти ... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 05 Юли 2008, 0:09

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 05 Юли 2008, 0:10

За пръв път виждам Българи да откажат на повод да се напият. Ма то тука всеки е прав сам за себе си.

P.S. Имала майка едно ми чедо
едно ми чедо говедо
с лапи големи
с лице космато
и винаги било
в съвета за сигурност на нато.

RESPECT

by t060
Изображение
От тогава русото не е на мода.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kusho » 05 Юли 2008, 0:13

Живял съм в Европа и Сащ. Където и да отидеш в Европа винаги си оставаш емигрант. И гражданство и дипломи техни да имаш, си втора категория. В щатите не е така, всичко опира само и единствено до теб самия. Там оправдания няма. Затова на много пичове им се струва като ТВУ, що то ги мързи или полицейска държава била-ами там представете си кражбата се наказва.

:bchug: за празника

но да бъдем обективни, пича дето е пуснал темата яко преиграва с тези песни, дет са вика Ooh-rah marines.

U.S. MARINES
Аватар
Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR

................

Мнение от Тоо Cool » 05 Юли 2008, 0:17

Първо да благодаря на Азраил (Слави), че отключи темата! Благодаря!

По отношение на родословното ми дърво-ми не съм съвсем българин (за ОГРОМНА моя радост!!!) Благодаря!

За всички, които споделиха моята радост от този велик празник-Благодаря! Да сте живи и здрави!

За всички, които за пореден път опитаха чрез цинизми и демонстрация на слаб правопис и обща култура да ми обяснят колко са зли, лоши, изпаднали и глупави Американците, а пък колко са велики българите- ми не успяхте....отново :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

За всички въобще-колкото и да не се харесва на някои, Америка е най-могъщата във всяко едно и особено военно отношение държава на планетата! Факт! Не можете да го промените, можете само да си седите отстрани в мизерията (бг) и да оплювате....наздраве! 8)

За възмущаващият се от символите на Американските военни-това, което си показал е символа на Великата и Вечна Морска Пехота на Съединените Американски Щати. Най-ефективното и най-доказало се в битки военно формирование в света ( при битката при язовира Чо Сан в Корея, морските пехотници отстъпват на превъзхождащите ги по численост комунисти, но им наннасят такива поражения-близо 10 хиляди убити-сякаш не отстъпват, а нападат.... :twisted: ), чието съществуване е гарантирано от самата Конституция на Съединените Американски Щати! Орелът е символ на Америка, глобусът символизира театъра на бойните действия на Морската пехота-НАВСЯКЪДЕ! И наистина-няма място на планетата, където морските пехотинци да не могат да отидат и да наложат по безкомпромисен начин волята на стопанина на Белия дом...

И стига разясняване- празнувам нещо много истинско и с дооооста приятна компания :lalala: , така че наздраве и успехи на всички съпричастни с моята радост за поредния ден затвърждаващ мощта на Америка! За другите- дано си останете тука завинаги и на това дередже-българи, със същия манталитет и същия стандарт на живот...(по-брутална клетва-проклятие не можах да измисля....hehehe).....
Hoorah!!!!!! ;)
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 05 Юли 2008, 0:25

vld написа:Честито http://www.vbox7.com/play:a94287c8 :mhihi: :mhihi: :mhihi:
:1:

много добро!!!!

Абе верно ли на Европа столицата е Париж?
Няколко американци ми го твърдяха
:roll:
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 05 Юли 2008, 0:30

Пич не знам кой-кого, ама генералчетата у САЩ за да станат такива са ги задължавали да изучават тактиката на ген. Вазов. Дай друг пример, че тоя не върви. Айде наздраве и да не се напиеш много, че там законите не си поплюват.

Беззаконието ни държи някой хора в тая държава, че като идеш навън, закони, справедливост, полиция, спешна помощ. То всичко си има, не е интересно. Пък тука може да си е борба за оцеляване, ама поне има какво да ти събуди интереса.

П.С. В САЩ никога няма да те замерят с фотьойл от прозорец на 4-я етаж на централна улица на 2-3-я по големина град в страната, нали? Демек скука.

RESPECT

by t060
Изображение
От тогава русото не е на мода.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Re: ................

Мнение от acho.rs » 05 Юли 2008, 0:34

Тоо Cool написа:Първо да благодаря на Азраил (Слави), че отключи темата! Благодаря!

По отношение на родословното ми дърво-ми не съм съвсем българин (за ОГРОМНА моя радост!!!) Благодаря!

За всички, които споделиха моята радост от този велик празник-Благодаря! Да сте живи и здрави!

За всички, които за пореден път опитаха чрез цинизми и демонстрация на слаб правопис и обща култура да ми обяснят колко са зли, лоши, изпаднали и глупави Американците, а пък колко са велики българите- ми не успяхте....отново :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

За всички въобще-колкото и да не се харесва на някои, Америка е най-могъщата във всяко едно и особено военно отношение държава на планетата! Факт! Не можете да го промените, можете само да си седите отстрани в мизерията (бг) и да оплювате....наздраве! 8)

За възмущаващият се от символите на Американските военни-това, което си показал е символа на Великата и Вечна Морска Пехота на Съединените Американски Щати. Най-ефективното и най-доказало се в битки военно формирование в света ( при битката при язовира Чо Сан в Корея, морските пехотници отстъпват на превъзхождащите ги по численост комунисти, но им наннасят такива поражения-близо 10 хиляди убити-сякаш не отстъпват, а нападат.... :twisted: ), чието съществуване е гарантирано от самата Конституция на Съединените Американски Щати! Орелът е символ на Америка, глобусът символизира театъра на бойните действия на Морската пехота-НАВСЯКЪДЕ! И наистина-няма място на планетата, където морските пехотинци да не могат да отидат и да наложат по безкомпромисен начин волята на стопанина на Белия дом...

И стига разясняване- празнувам нещо много истинско и с дооооста приятна компания :lalala: , така че наздраве и успехи на всички съпричастни с моята радост за поредния ден затвърждаващ мощта на Америка! За другите- дано си останете тука завинаги и на това дередже-българи, със същия манталитет и същия стандарт на живот...(по-брутална клетва-проклятие не можах да измисля....hehehe).....
Hoorah!!!!!! ;)

:ahah: :ahah: :ahah: :ahah:
Да ти го повторя - СТРАНА НА НЕГРИ , КИТАИЦИ И МЕКСИКАНЦИ - СТРАНА В КОЯТО МАЙМУНИТЕ (НЕГРИТЕ) ЕБАТ БЕЛИТЕ ПУ*КИ
СТРАНА В КОЯТО ДА СИ НЕГРО Е ГЪЗАРИЯ
СТРАНА В КОЯТА КРАВАРИТЕ ОщЕ ЖИВЕЯТ В ДИВИЯ ЗАПАД
СТРАНАТА НА НЕОГРАНИчЕНАТА ПРОСТОТИЯ
и да ти напомня и че сега америка загуби много от икономическта си мощ , за сметка на ЕС и нали се сещаш като нямаш пари какво става ... :twisted: :twisted:
ТА КОЛКО БЕшЕ ДОЛАРА - ДВА ЗА ЯЙЦЕ МАЙ :twisted:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата