Independence Day
Модератор: Общи модератори
72 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
acer написа:Юзър написа:айде да попораснеш малкоacer написа:Не харесвам натрапчивоста на TooCool, но наистина са великани.
Иди да вземеш стипендия в Лондон... От образователната система до военна всичко е просто и ясно. Преди като подавах документи за участие в лотарията за зелена карта, работих с us фирма, та още преди да бях платил ми се обадиха 3 пъти да ми обеснят всичко и да предложат помоща си.![]()
Преди седмица чаках 40 мин в банката, щото 2 от гюшетата не бачкаха за 3-ти пат!!! Да не почвам, че примерите са безбожно много.
Не гледайте това, което виждате по филмите, много са си наред хората.стига с таз емиграция за банани и маслини
![]()
Бате, ако за всеки пост ти дават банан, скоро джунгла ще отвориш.
Абе с тия 13600 мнения е най-големия вносител, май?

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
sambeto написа:Предполага се че автора на темата е Българин с главно "Б",и не мога да разбера защо с тоя пост показва че не е такъв.
Странно ми е,че има хора дето забравят откъде са тръгнали
ама ти провери ли му родословното дърво

ама ние сме номер 1 .. скивайте колко по-добри фоерверки си направихме ...
ай честито
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
би ли ми обяснил на личниacer написа:Юзър написа:айде да попораснеш малкоacer написа:Не харесвам натрапчивоста на TooCool, но наистина са великани.
Иди да вземеш стипендия в Лондон... От образователната система до военна всичко е просто и ясно. Преди като подавах документи за участие в лотарията за зелена карта, работих с us фирма, та още преди да бях платил ми се обадиха 3 пъти да ми обеснят всичко и да предложат помоща си.![]()
Преди седмица чаках 40 мин в банката, щото 2 от гюшетата не бачкаха за 3-ти пат!!! Да не почвам, че примерите са безбожно много.
Не гледайте това, което виждате по филмите, много са си наред хората.стига с таз емиграция за банани и маслини
![]()
Бате, ако за всеки пост ти дават банан, скоро джунгла ще отвориш.

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
eraziel написа:Да, бате, и маймунките като тебе щеха да бъдат заети с поемане на бананчета (на разни и разнообразни места), вместо писане по форумите
На прав път си, обаче към рекордите на гинес за безсмилен пост.

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
acer написа:eraziel написа:Да, бате, и маймунките като тебе щеха да бъдат заети с поемане на бананчета (на разни и разнообразни места), вместо писане по форумите
Вече ше ти викам Дъ Лаф Машийн!

Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007

YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам

Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
acer написа:eraziel написа:Да, бате, и маймунките като тебе щеха да бъдат заети с поемане на бананчета (на разни и разнообразни места), вместо писане по форумите
Брат голем си мазник ве ...

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
За пръв път виждам Българи да откажат на повод да се напият. Ма то тука всеки е прав сам за себе си.
P.S. Имала майка едно ми чедо
едно ми чедо говедо
с лапи големи
с лице космато
и винаги било
в съвета за сигурност на нато.
RESPECT
by t060
P.S. Имала майка едно ми чедо
едно ми чедо говедо
с лапи големи
с лице космато
и винаги било
в съвета за сигурност на нато.
RESPECT
by t060
От тогава русото не е на мода.
Живял съм в Европа и Сащ. Където и да отидеш в Европа винаги си оставаш емигрант. И гражданство и дипломи техни да имаш, си втора категория. В щатите не е така, всичко опира само и единствено до теб самия. Там оправдания няма. Затова на много пичове им се струва като ТВУ, що то ги мързи или полицейска държава била-ами там представете си кражбата се наказва.
за празника
но да бъдем обективни, пича дето е пуснал темата яко преиграва с тези песни, дет са вика Ooh-rah marines.

но да бъдем обективни, пича дето е пуснал темата яко преиграва с тези песни, дет са вика Ooh-rah marines.
- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
................
Първо да благодаря на Азраил (Слави), че отключи темата! Благодаря!
По отношение на родословното ми дърво-ми не съм съвсем българин (за ОГРОМНА моя радост!!!) Благодаря!
За всички, които споделиха моята радост от този велик празник-Благодаря! Да сте живи и здрави!
За всички, които за пореден път опитаха чрез цинизми и демонстрация на слаб правопис и обща култура да ми обяснят колко са зли, лоши, изпаднали и глупави Американците, а пък колко са велики българите- ми не успяхте....отново
За всички въобще-колкото и да не се харесва на някои, Америка е най-могъщата във всяко едно и особено военно отношение държава на планетата! Факт! Не можете да го промените, можете само да си седите отстрани в мизерията (бг) и да оплювате....наздраве!
За възмущаващият се от символите на Американските военни-това, което си показал е символа на Великата и Вечна Морска Пехота на Съединените Американски Щати. Най-ефективното и най-доказало се в битки военно формирование в света ( при битката при язовира Чо Сан в Корея, морските пехотници отстъпват на превъзхождащите ги по численост комунисти, но им наннасят такива поражения-близо 10 хиляди убити-сякаш не отстъпват, а нападат....
), чието съществуване е гарантирано от самата Конституция на Съединените Американски Щати! Орелът е символ на Америка, глобусът символизира театъра на бойните действия на Морската пехота-НАВСЯКЪДЕ! И наистина-няма място на планетата, където морските пехотинци да не могат да отидат и да наложат по безкомпромисен начин волята на стопанина на Белия дом...
И стига разясняване- празнувам нещо много истинско и с дооооста приятна компания
, така че наздраве и успехи на всички съпричастни с моята радост за поредния ден затвърждаващ мощта на Америка! За другите- дано си останете тука завинаги и на това дередже-българи, със същия манталитет и същия стандарт на живот...(по-брутална клетва-проклятие не можах да измисля....hehehe).....
Hoorah!!!!!!
По отношение на родословното ми дърво-ми не съм съвсем българин (за ОГРОМНА моя радост!!!) Благодаря!
За всички, които споделиха моята радост от този велик празник-Благодаря! Да сте живи и здрави!
За всички, които за пореден път опитаха чрез цинизми и демонстрация на слаб правопис и обща култура да ми обяснят колко са зли, лоши, изпаднали и глупави Американците, а пък колко са велики българите- ми не успяхте....отново

За всички въобще-колкото и да не се харесва на някои, Америка е най-могъщата във всяко едно и особено военно отношение държава на планетата! Факт! Не можете да го промените, можете само да си седите отстрани в мизерията (бг) и да оплювате....наздраве!

За възмущаващият се от символите на Американските военни-това, което си показал е символа на Великата и Вечна Морска Пехота на Съединените Американски Щати. Най-ефективното и най-доказало се в битки военно формирование в света ( при битката при язовира Чо Сан в Корея, морските пехотници отстъпват на превъзхождащите ги по численост комунисти, но им наннасят такива поражения-близо 10 хиляди убити-сякаш не отстъпват, а нападат....

И стига разясняване- празнувам нещо много истинско и с дооооста приятна компания

Hoorah!!!!!!

In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Пич не знам кой-кого, ама генералчетата у САЩ за да станат такива са ги задължавали да изучават тактиката на ген. Вазов. Дай друг пример, че тоя не върви. Айде наздраве и да не се напиеш много, че там законите не си поплюват.
Беззаконието ни държи някой хора в тая държава, че като идеш навън, закони, справедливост, полиция, спешна помощ. То всичко си има, не е интересно. Пък тука може да си е борба за оцеляване, ама поне има какво да ти събуди интереса.
П.С. В САЩ никога няма да те замерят с фотьойл от прозорец на 4-я етаж на централна улица на 2-3-я по големина град в страната, нали? Демек скука.
RESPECT
by t060
Беззаконието ни държи някой хора в тая държава, че като идеш навън, закони, справедливост, полиция, спешна помощ. То всичко си има, не е интересно. Пък тука може да си е борба за оцеляване, ама поне има какво да ти събуди интереса.
П.С. В САЩ никога няма да те замерят с фотьойл от прозорец на 4-я етаж на централна улица на 2-3-я по големина град в страната, нали? Демек скука.
RESPECT
by t060
От тогава русото не е на мода.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Re: ................
Тоо Cool написа:Първо да благодаря на Азраил (Слави), че отключи темата! Благодаря!
За всички, които за пореден път опитаха чрез цинизми и демонстрация на слаб правопис и обща култура да ми обяснят колко са зли, лоши, изпаднали и глупави Американците, а пък колко са велики българите- ми не успяхте....отново![]()
![]()
![]()
![]()
За всички въобще-колкото и да не се харесва на някои, Америка е най-могъщата във всяко едно и особено военно отношение държава на планетата! Факт! Не можете да го промените, можете само да си седите отстрани в мизерията (бг) и да оплювате....наздраве!![]()
За възмущаващият се от символите на Американските военни-това, което си показал е символа на Великата и Вечна Морска Пехота на Съединените Американски Щати. Най-ефективното и най-доказало се в битки военно формирование в света ( при битката при язовира Чо Сан в Корея, морските пехотници отстъпват на превъзхождащите ги по численост комунисти, но им наннасят такива поражения-близо 10 хиляди убити-сякаш не отстъпват, а нападат....), чието съществуване е гарантирано от самата Конституция на Съединените Американски Щати! Орелът е символ на Америка, глобусът символизира театъра на бойните действия на Морската пехота-НАВСЯКЪДЕ! И наистина-няма място на планетата, където морските пехотинци да не могат да отидат и да наложат по безкомпромисен начин волята на стопанина на Белия дом...
И стига разясняване- празнувам нещо много истинско и с дооооста приятна компания, така че наздраве и успехи на всички съпричастни с моята радост за поредния ден затвърждаващ мощта на Америка! За другите- дано си останете тука завинаги и на това дередже-българи, със същия манталитет и същия стандарт на живот...(по-брутална клетва-проклятие не можах да измисля....hehehe).....
Hoorah!!!!!!

Да ти го повторя - СТРАНА НА НЕГРИ , КИТАИЦИ И МЕКСИКАНЦИ - СТРАНА В КОЯТО МАЙМУНИТЕ (НЕГРИТЕ) ЕБАТ БЕЛИТЕ ПУ*КИ
СТРАНА В КОЯТО ДА СИ НЕГРО Е ГЪЗАРИЯ
СТРАНА В КОЯТА КРАВАРИТЕ ОщЕ ЖИВЕЯТ В ДИВИЯ ЗАПАД
СТРАНАТА НА НЕОГРАНИчЕНАТА ПРОСТОТИЯ
и да ти напомня и че сега америка загуби много от икономическта си мощ , за сметка на ЕС и нали се сещаш като нямаш пари какво става ...

ТА КОЛКО БЕшЕ ДОЛАРА - ДВА ЗА ЯЙЦЕ МАЙ

72 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5