Independence Day

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 04 Юли 2008, 9:26

Joro17 написа:Абе тая тема не е ли за FOREIGN USERS подфорум? Малко дразни тука "наи - великата страна на планетата".

Измекяри секакви брат, кво ти пука важното е ташак да става!

А за химна на "най-великата" страна:

http://doc-serfar.nnm.ru/gimn_ssha_eto_ ... aya_pesnya
http://www.a-pesni.golosa.info/popular20/hasbulat.htm

Отново любезно предоставен ми от ДЗВЕР, направо смешна нация ако може да се нарече нация ;)

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 04 Юли 2008, 9:46

ми да ви е честит празника...!!
мое да са секакви ,ма па си тачат техното!пука им кво мислят другите..!! пред секи техен дом има американското знаме,един техен гражданин да има некъде проблем по света и ше дойдат три самолетоносача...!! а ние нали...!те си гледат от техната камбанария и щом имат силата да си прилагат политиката ...! па ние нека се дървим...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Мнение от SaSo » 04 Юли 2008, 10:07

Единственото хубаво нещо е намаленията от тоз тъп празник... :mhihi: :mhihi: :mhihi: Да им е честит... Довечера ше си пусна филма със Уил Смит да зяпам простотии...

Пожелавам им на Американците първо да спасят себеси и после да мислят за другите... Че с тия цени на бензина май нацията на колела ше стане на каруци... :mhihi: :mhihi: :mhihi: Ше яхнат и те оризовите малолитражки и ше забравят кво е мустанг и вайпър дето гори по 1гал/миля .... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: пеш

Мнение от GTS » 04 Юли 2008, 10:18

Изображение

от този знак човек може да направи извод, че се мислят за наследници на римската империя... и че света е техен
(нацисткия орел няма да го показвам, познат ви е)

п.с. не съм хералдик, но ме дразни помпозността им и в знаците
Изображение
Резултати 1 - 20 от около 1 780 000 за bmwpower-bg.net

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Мнение от Escape » 04 Юли 2008, 10:24

:bchug:
не че ще го празнувам празника им, ама се пак мога да кажа едно "евала" на хамериканците, и до някъд поткрепям изказването на ТооCool, щото наистина са най-великата страна ...

Кофти е тръпката, ама в България мизерията е навсякъде и не знам дали изобщо ще се оправи. Дали ще ги стигнем американците? едва ли.... и 200 години да минат се в гъз.

Както имаше едно изказване по-нагоре "Били полицейска държава" :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: еми евала. Тука поне няма никви закони и полицаите им е през оная работа какво става и единствения им стимул е да изкарат некой лев отгоре. Май предпочитам да живея в полицейска държава и колата ми да седи отключена пред нас, отколкото сегашната простотия. Всеки ден като изляза и първата ми работа е да проверя дали са ми там халогените, лайстните на колата, фаровете, емблемите и капачките на джантите и дали случайно е оцеляло МП3-то и тази поредна нощ.
:drinking: наздраве за мизерията и евала на американците

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 04 Юли 2008, 10:28

новио президентин-брикетчето ш`ви бръкне длибоко в белите анусчета :mhihi: - наште тук са заети олл таймс :evil:
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 04 Юли 2008, 10:30

Честито ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 04 Юли 2008, 22:02

:1:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 04 Юли 2008, 22:52

Не харесвам натрапчивоста на TooCool, но наистина са великани.
Иди да вземеш стипендия в Лондон... От образователната система до военна всичко е просто и ясно. Преди като подавах документи за участие в лотарията за зелена карта, работих с us фирма, та още преди да бях платил ми се обадиха 3 пъти да ми обеснят всичко и да предложат помоща си. :shock:
Преди седмица чаках 40 мин в банката, щото 2 от гюшетата не бачкаха за 3-ти път!!! Да не почвам, че примерите са безбожно много.
Не гледайте това, което виждате по филмите, много са си наред хората.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 04 Юли 2008, 22:54

Предполага се че автора на темата е Българин с главно "Б",и не мога да разбера защо с тоя пост показва че не е такъв.
Странно ми е,че има хора дето забравят откъде са тръгнали :evil:

ентусиаст
Аватар

Мнение от acer » 04 Юли 2008, 23:05

Не харесвам натрапчивоста на TooCool, но наистина са великани.
Иди да вземеш стипендия в Лондон... От образователната система до военна всичко е просто и ясно. Преди като подавах документи за участие в лотарията за зелена карта, работих с us фирма, та още преди да бях платил ми се обадиха 3 пъти да ми обеснят всичко и да предложат помоща си. :shock:
Преди седмица чаках 40 мин в банката, щото 2 от гюшетата не бачкаха за 3-ти пат!!! Да не почвам, че примерите са безбожно много.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 04 Юли 2008, 23:12

Що я отключихте тая глупост, да не казвам по-силно :shock:

:puke:
Изображение
Изображение

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 04 Юли 2008, 23:16

acer написа:Не харесвам натрапчивоста на TooCool, но наистина са великани.
Преди седмица чаках 40 мин в банката, щото 2 от гюшетата не бачкаха за 3-ти пат!!! Да не почвам, че примерите са безбожно много.
айде да попораснеш малко :mhihi: стига с таз емиграция за банани и маслини ;) :mhihi:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Пешо » 04 Юли 2008, 23:18

от бг по-лесно се трупат мнения :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от acer » 04 Юли 2008, 23:31

Юзър написа:
acer написа:Не харесвам натрапчивоста на TooCool, но наистина са великани.
айде да попораснеш малко :mhihi: стига с таз емиграция за банани и маслини ;) :mhihi:

Бате, ако за всеки пост ти дават банан, скоро джунгла ще отвориш. :lol:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата