Independence Day
Модератор: Общи модератори
72 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Joro17 написа:Абе тая тема не е ли за FOREIGN USERS подфорум? Малко дразни тука "наи - великата страна на планетата".
Измекяри секакви брат, кво ти пука важното е ташак да става!
А за химна на "най-великата" страна:
http://doc-serfar.nnm.ru/gimn_ssha_eto_ ... aya_pesnya
http://www.a-pesni.golosa.info/popular20/hasbulat.htm
Отново любезно предоставен ми от ДЗВЕР, направо смешна нация ако може да се нарече нация

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
ми да ви е честит празника...!!
мое да са секакви ,ма па си тачат техното!пука им кво мислят другите..!! пред секи техен дом има американското знаме,един техен гражданин да има некъде проблем по света и ше дойдат три самолетоносача...!! а ние нали...!те си гледат от техната камбанария и щом имат силата да си прилагат политиката ...! па ние нека се дървим...
мое да са секакви ,ма па си тачат техното!пука им кво мислят другите..!! пред секи техен дом има американското знаме,един техен гражданин да има некъде проблем по света и ше дойдат три самолетоносача...!! а ние нали...!те си гледат от техната камбанария и щом имат силата да си прилагат политиката ...! па ние нека се дървим...
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Единственото хубаво нещо е намаленията от тоз тъп празник...
Да им е честит... Довечера ше си пусна филма със Уил Смит да зяпам простотии...
Пожелавам им на Американците първо да спасят себеси и после да мислят за другите... Че с тия цени на бензина май нацията на колела ше стане на каруци...
Ше яхнат и те оризовите малолитражки и ше забравят кво е мустанг и вайпър дето гори по 1гал/миля ....

Пожелавам им на Американците първо да спасят себеси и после да мислят за другите... Че с тия цени на бензина май нацията на колела ше стане на каруци...

не че ще го празнувам празника им, ама се пак мога да кажа едно "евала" на хамериканците, и до някъд поткрепям изказването на ТооCool, щото наистина са най-великата страна ...
Кофти е тръпката, ама в България мизерията е навсякъде и не знам дали изобщо ще се оправи. Дали ще ги стигнем американците? едва ли.... и 200 години да минат се в гъз.
Както имаше едно изказване по-нагоре "Били полицейска държава"

- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
новио президентин-брикетчето ш`ви бръкне длибоко в белите анусчета
- наште тук са заети олл таймс 

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
Не харесвам натрапчивоста на TooCool, но наистина са великани.
Иди да вземеш стипендия в Лондон... От образователната система до военна всичко е просто и ясно. Преди като подавах документи за участие в лотарията за зелена карта, работих с us фирма, та още преди да бях платил ми се обадиха 3 пъти да ми обеснят всичко и да предложат помоща си.
Преди седмица чаках 40 мин в банката, щото 2 от гюшетата не бачкаха за 3-ти път!!! Да не почвам, че примерите са безбожно много.
Не гледайте това, което виждате по филмите, много са си наред хората.
Иди да вземеш стипендия в Лондон... От образователната система до военна всичко е просто и ясно. Преди като подавах документи за участие в лотарията за зелена карта, работих с us фирма, та още преди да бях платил ми се обадиха 3 пъти да ми обеснят всичко и да предложат помоща си.

Преди седмица чаках 40 мин в банката, щото 2 от гюшетата не бачкаха за 3-ти път!!! Да не почвам, че примерите са безбожно много.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Предполага се че автора на темата е Българин с главно "Б",и не мога да разбера защо с тоя пост показва че не е такъв.
Странно ми е,че има хора дето забравят откъде са тръгнали
Странно ми е,че има хора дето забравят откъде са тръгнали

Не харесвам натрапчивоста на TooCool, но наистина са великани.
Преди седмица чаках 40 мин в банката, щото 2 от гюшетата не бачкаха за 3-ти пат!!! Да не почвам, че примерите са безбожно много.

Преди седмица чаках 40 мин в банката, щото 2 от гюшетата не бачкаха за 3-ти пат!!! Да не почвам, че примерите са безбожно много.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
айде да попораснеш малкоacer написа:Не харесвам натрапчивоста на TooCool, но наистина са великани.
Иди да вземеш стипендия в Лондон... От образователната система до военна всичко е просто и ясно. Преди като подавах документи за участие в лотарията за зелена карта, работих с us фирма, та още преди да бях платил ми се обадиха 3 пъти да ми обеснят всичко и да предложат помоща си.![]()

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
Юзър написа:айде да попораснеш малкоacer написа:Не харесвам натрапчивоста на TooCool, но наистина са великани.
Иди да вземеш стипендия в Лондон... От образователната система до военна всичко е просто и ясно. Преди като подавах документи за участие в лотарията за зелена карта, работих с us фирма, та още преди да бях платил ми се обадиха 3 пъти да ми обеснят всичко и да предложат помоща си.![]()
Не гледайте това, което виждате по филмите, много са си наред хората.стига с таз емиграция за банани и маслини
![]()
Бате, ако за всеки пост ти дават банан, скоро джунгла ще отвориш.

72 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5