Една история за тъпия ми брат!!!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Kregec
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е34 М50Б20
- Мечтае да кара: М....power
Една история за тъпия ми брат!!!
Здаравейте колеги искам да споделя с вас една историика за тапия ми брат. Случката се развива снощи. Разхождам се с жената и решева ме да видим авто шоуто пред НДК, имаше наистина зверове, останах доста доволен. И така тръгваме от там качваме се в колата и изведнъж усещам един брутален напън в задната ми част. Отивам до тях да е изпратя и тръгвам към нас. По пътя се обаждам на брата да махне клуча и да отвори врата че филма е голям, спирам пред нас на ебемти страна изкачам от колата с една ръка съм се стиснал изодзадзе и вървя като робот. Имам да преодолея няколко стъпала да стигна до асансиора и го гледам на осмия етаж, натискам копчето и кур бате няма не трагва а картика вече се показва, бях се изпотил като селянин който е копал цял ден. Звъня на брата ( щото живея на 8-я етаж ) да бутне врата и тоя ми вика:
брата: голям зор май а??
аз: бутни вратата че голям зор!!!
брата: абе има стълби качи се по тях че ме мързи да стана
аз: брат ще се кача и ше те разчекна ако не станеш:
брата: ареве голяма работа
и това става въпрос две мунути си говорим по тела направо полудях:
брата: даваш два лева и ставам
и аз съм готов на всичко:
аз: добре и пет само я бутни
след една минута натискам копчето и спасението идва към мен, аз вече съм си увил краката на осморка и се потя брутално.
качвам се горе и вратата затворена пахам ключа и твардия,
званя на вратат и ония нещасник вика още пет лева и влизаш аз полудях викам добре, влизам оня се смее брутално взлизам на мястото и от въздуха направо меря и си викам ебаси кефа за малко да осера позициите, в същото време се чудя какво да му пречиня на брат ми
. Бях решил да го пребия като куче, излязох от офиса и такъв доволен от облечението и отивам при него. Ония ми вика каде са ми парите и както ми се смее му забих два юмрука и два шута. Ония седи и гледа като моряк в шестия месец, забих му още два шута и му казах още веднъж така да ме преебе ще ходиш в пирогов.
Та така колеги! Аз се даржа с него както трябва всеки месец му давам по някои лев да има, скоро взе книжка и се занимавах да му обяснявам най простите неща по колата а ония да се подиграва така малко му бяха шутовете.
брата: голям зор май а??
аз: бутни вратата че голям зор!!!
брата: абе има стълби качи се по тях че ме мързи да стана

аз: брат ще се кача и ше те разчекна ако не станеш:
брата: ареве голяма работа
и това става въпрос две мунути си говорим по тела направо полудях:
брата: даваш два лева и ставам
и аз съм готов на всичко:
аз: добре и пет само я бутни
след една минута натискам копчето и спасението идва към мен, аз вече съм си увил краката на осморка и се потя брутално.
качвам се горе и вратата затворена пахам ключа и твардия,
званя на вратат и ония нещасник вика още пет лева и влизаш аз полудях викам добре, влизам оня се смее брутално взлизам на мястото и от въздуха направо меря и си викам ебаси кефа за малко да осера позициите, в същото време се чудя какво да му пречиня на брат ми

Та така колеги! Аз се даржа с него както трябва всеки месец му давам по някои лев да има, скоро взе книжка и се занимавах да му обяснявам най простите неща по колата а ония да се подиграва така малко му бяха шутовете.
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
Е поне да беше отбил в някакво заведение да пуснеш 0,20 или 0,50 лв. от колкото да се гавриш с брат си и да се изкачваш 8 етажа
Ама не се сдържах...се чудя как си издържал
и м/у другото от НДК до къде си тичал за голям зор....

Ама не се сдържах...се чудя как си издържал
и м/у другото от НДК до къде си тичал за голям зор....

- Kregec
- ентусиаст
-
Баце от НДК до Ситняково ходих. И проблема е че сера само в нас. Някак си не мога да се изсера другаде, а по въпроса за брата не съм се гаврил аз с него а той с мене.
- Prekysvach
- ентусиаст
-
- Кара: е36 32*<0>5
вече стана модерно да се споделят "тежките преживявания" всичко започна от павлин_е30
скоро и аз ще постна такава историйка
доколкото за брата ако са били истински
юмруците и ритниците сякаш му стига пък ще дойде време и ще му го върнеш и ще има "взривове по междуетажните площадки

доколкото за брата ако са били истински
юмруците и ритниците сякаш му стига пък ще дойде време и ще му го върнеш и ще има "взривове по междуетажните площадки

- cucko
- старши ентусиаст
-
Kregec написа:Баце от НДК до Ситняково ходих. И проблема е че сера само в нас. Някак си не мога да се изсера другаде, а по въпроса за брата не съм се гаврил аз с него а той с мене.
Е тогава да вземеш да заключиш кенефа за да видим как се иска 5 лв.

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
- cucko
- старши ентусиаст
-
rado_rf написа:Нещо много лайняни теми започнаха да се пускат напоследък
Не е така той просто човека споделя как се държи брат му в момента когато той го моли сериозно.Представете се вие ако изпаднете в такова положение какво бихте направили?!
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
ще мине време и ще забрави и след това някви хапчета и да види после как се гаври с брат си 

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- dobo-is
- младши ентусиаст
-
- Кара: остъклена тераса
- Мечтае да кара: open wheeler
Kregec написа:Баце от НДК до Ситняково ходих. И проблема е че сера само в нас. Някак си не мога да се изсера другаде, а по въпроса за брата не съм се гаврил аз с него а той с мене.
колега без да се обиждаш ама проблема не е в брат ти нито в теб

явно проблема е в родителите ти

П.С и аз най обичам да си се*а само удома,удобно ми е и си имам тунинг списанийца и като седна седя докато ми изтръпнат кълките

- Kregec
- ентусиаст
-
колега не се обиждам не всички са перфекни! Но няма значение
И не всеки сере по градски кенефи и входове.

Re: Една история за тъпия ми брат!!!
Kregec написа:Та така колеги! Аз се даржа с него както трябва всеки месец му давам по някои лев да има, скоро взе книжка и се занимавах да му обяснявам най простите неща по колата а ония да се подиграва така малко му бяха шутовете.
Много си се впрегнал...

21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2