Една история за тъпия ми брат!!!

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е34 М50Б20
Мечтае да кара: М....power

Една история за тъпия ми брат!!!

Мнение от Kregec » 02 Юли 2008, 10:46

Здаравейте колеги искам да споделя с вас една историика за тапия ми брат. Случката се развива снощи. Разхождам се с жената и решева ме да видим авто шоуто пред НДК, имаше наистина зверове, останах доста доволен. И така тръгваме от там качваме се в колата и изведнъж усещам един брутален напън в задната ми част. Отивам до тях да е изпратя и тръгвам към нас. По пътя се обаждам на брата да махне клуча и да отвори врата че филма е голям, спирам пред нас на ебемти страна изкачам от колата с една ръка съм се стиснал изодзадзе и вървя като робот. Имам да преодолея няколко стъпала да стигна до асансиора и го гледам на осмия етаж, натискам копчето и кур бате няма не трагва а картика вече се показва, бях се изпотил като селянин който е копал цял ден. Звъня на брата ( щото живея на 8-я етаж ) да бутне врата и тоя ми вика:
брата: голям зор май а??
аз: бутни вратата че голям зор!!!
брата: абе има стълби качи се по тях че ме мързи да стана :twisted:
аз: брат ще се кача и ше те разчекна ако не станеш:
брата: ареве голяма работа
и това става въпрос две мунути си говорим по тела направо полудях:
брата: даваш два лева и ставам
и аз съм готов на всичко:
аз: добре и пет само я бутни
след една минута натискам копчето и спасението идва към мен, аз вече съм си увил краката на осморка и се потя брутално.
качвам се горе и вратата затворена пахам ключа и твардия,
званя на вратат и ония нещасник вика още пет лева и влизаш аз полудях викам добре, влизам оня се смее брутално взлизам на мястото и от въздуха направо меря и си викам ебаси кефа за малко да осера позициите, в същото време се чудя какво да му пречиня на брат ми :twisted: . Бях решил да го пребия като куче, излязох от офиса и такъв доволен от облечението и отивам при него. Ония ми вика каде са ми парите и както ми се смее му забих два юмрука и два шута. Ония седи и гледа като моряк в шестия месец, забих му още два шута и му казах още веднъж така да ме преебе ще ходиш в пирогов.
Та така колеги! Аз се даржа с него както трябва всеки месец му давам по някои лев да има, скоро взе книжка и се занимавах да му обяснявам най простите неща по колата а ония да се подиграва така малко му бяха шутовете.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530d touring

Мнение от cucko » 02 Юли 2008, 11:39

Е поне да беше отбил в някакво заведение да пуснеш 0,20 или 0,50 лв. от колкото да се гавриш с брат си и да се изкачваш 8 етажа :mhihi:
Ама не се сдържах...се чудя как си издържал
и м/у другото от НДК до къде си тичал за голям зор.... :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Kregec » 02 Юли 2008, 11:47

Баце от НДК до Ситняково ходих. И проблема е че сера само в нас. Някак си не мога да се изсера другаде, а по въпроса за брата не съм се гаврил аз с него а той с мене.

ентусиаст
Аватар
Кара: е36 32*<0>5

Мнение от Prekysvach » 02 Юли 2008, 11:50

вече стана модерно да се споделят "тежките преживявания" всичко започна от павлин_е30 :mhihi: скоро и аз ще постна такава историйка

доколкото за брата ако са били истински
юмруците и ритниците сякаш му стига пък ще дойде време и ще му го върнеш и ще има "взривове по междуетажните площадки :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от cucko » 02 Юли 2008, 11:52

Kregec написа:Баце от НДК до Ситняково ходих. И проблема е че сера само в нас. Някак си не мога да се изсера другаде, а по въпроса за брата не съм се гаврил аз с него а той с мене.

Е тогава да вземеш да заключиш кенефа за да видим как се иска 5 лв. :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 02 Юли 2008, 12:35

ебати темите дето ги пускате
напоследък много такива се навъдиха за срането и тн :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 02 Юли 2008, 12:39

_65536_kb_sec_ написа:ебати темите дето ги пускате
напоследък много такива се навъдиха за срането и тн :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Само посерковци сме бе бате! :mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Poki » 02 Юли 2008, 12:52

От БМВ трябва да почнат кенефи да правят в багажника :lol:

Иначе и на мене ми се е случвало да ме напъне некаде на вънка, много е кофти. А тоя брат ти много злеее

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 02 Юли 2008, 15:00

Боже колко мъка има по този свят...Този форум май скоро няма да е автомобилен...

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 02 Юли 2008, 15:23

Нещо много лайняни теми започнаха да се пускат напоследък :roll:
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от cucko » 02 Юли 2008, 16:54

rado_rf написа:Нещо много лайняни теми започнаха да се пускат напоследък :roll:

Не е така той просто човека споделя как се държи брат му в момента когато той го моли сериозно.Представете се вие ако изпаднете в такова положение какво бихте направили?!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 02 Юли 2008, 17:56

ще мине време и ще забрави и след това някви хапчета и да види после как се гаври с брат си :twisted:
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

младши ентусиаст
Аватар
Кара: остъклена тераса
Мечтае да кара: open wheeler

Мнение от dobo-is » 02 Юли 2008, 18:37

Kregec написа:Баце от НДК до Ситняково ходих. И проблема е че сера само в нас. Някак си не мога да се изсера другаде, а по въпроса за брата не съм се гаврил аз с него а той с мене.

колега без да се обиждаш ама проблема не е в брат ти нито в теб :!:
явно проблема е в родителите ти :!: щом на 18+ години се държи като на 5 - дерта е голем
П.С и аз най обичам да си се*а само удома,удобно ми е и си имам тунинг списанийца и като седна седя докато ми изтръпнат кълките :D
brillantrot team
Изображение Изображение Изображение Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Kregec » 02 Юли 2008, 20:14

колега не се обиждам не всички са перфекни! Но няма значение :uups: И не всеки сере по градски кенефи и входове.

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Една история за тъпия ми брат!!!

Мнение от rever » 02 Юли 2008, 20:15

Kregec написа:Та така колеги! Аз се даржа с него както трябва всеки месец му давам по някои лев да има, скоро взе книжка и се занимавах да му обяснявам най простите неща по колата а ония да се подиграва така малко му бяха шутовете.

Много си се впрегнал... :) просто леко те е базикнал. :lol: Но винаги можеш, както каза някой по-нагоре да вземеш едни хапченца да му дадеш, малко по-късно да влезеш в кенефа с едно списание и.... така... :lol: не отваряй поне докато не почне да стърже с нокти по вратата. :mhihi: :lol:

Следваща

Назад към Страхотни истории