Майката ни Е*АХА тия!
Модератор: Общи модератори
52 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ka4i
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 touring
Майката ни Е*АХА тия!
Тия хорица в народното събрание,общината и прочие институций пак ни порязаха.Отново, за незнам кой път се вдигат цените на ток,вода,тец,цената на билетчето за гр.транспорт, а за горивото няма да говорим.А заплати,усливия на труд,стандарт и на4ин на живот търпят регрес.Май ще се хваща гората.И в чужбина където съм живял не ми е било най-лесно, ама тука... нямам думи.
Последна промяна ka4i на 02 Юли 2008, 1:37, променена общо 1 път
- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
Ем че как иначе бре ... българите сме просто абсолютните кифладжии.... кой как ни хване така ни праска.... грам обединение на обществото няма ... ми как да скачам аз за цени и доходи като все се намира някой амбициозен овчар да работи за по-малко пари да ходи пеш и да не му дреме колко е тока щото живее на свещи ....
и това е само началото с ЕС ...като стигнем до това да ни глобяват за неспазени изисквания да гледаш ....
и това е само началото с ЕС ...като стигнем до това да ни глобяват за неспазени изисквания да гледаш ....
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Е айде сега в четвъртък нали ще има протест.Да не се купуват хранителни продукти и да не се зарежда гориво.Ще е забавно бензиностанциите да пустеят всеки четвъртък.Кофтито е,че малко хора ще се надъхат за това,отделно има такива,които с това си вадят хляба...Но много голяма част от нас може в този ден да си оставят колите по паркингите и така.Не може само да се жалваме в тъпите теми.Каквото може пък макар и малко сме длъжни да го сторим

8.32
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
На всички тряба да им стане ясно ,че от групов секс с комунист ,турчин и царски гъз ще се роди само урод....Които и да са но да не са те .Поне ще се опита нещо.....Затова да го еба не гласувайте , пийте си питиета и псувайте . Ще се оправим ,но "някой друг път".
- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Трябва да се съберем, и да ги изритаме от парламента. А не на парче, както е сега - стачка на учителите, стачка на лекарите, стачка на водачите на МПС, стачка за това, стачка за онова... И ония позакърпват оттук-оттам, до следващия път.
Единственото нещо, което прави това правителство е да КРАДЕ!
Единственото нещо, което прави това правителство е да КРАДЕ!
///vlado написа::shock: Еби му ма&ката ...... то няма спиране тва тяхното ..... не се издържа вече, май ще имигрирам скоро време в друга държава,просто немога да си позволя да живея тук .....
Мдааа, сега продажбата на вазелин и наколенки ще процъфтииии

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
вдигат цените щото се краде вода,ток и парно,ама немогат да ги хванат
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
klintan66 написа:На всички тряба да им стане ясно ,че от групов секс с комунист ,турчин и царски гъз ще се роди само урод....Които и да са но да не са те .Поне ще се опита нещо.....Затова да го еба не гласувайте , пийте си питиета и псувайте . Ще се оправим ,но "някой друг път".
Мисля, че не си прав брат - трябва да се гласува, защото иначе няма как да изритаме фесовете

Ако не гласуваме фесовете пак ще лапнат най - апетитните министерства и ще въртят НАШАТА България

Това за протестите в четвъртък определено ми харесва - без хранителни продукти и гориво - аз имам 60л. нафта в резервоара все ще изкарам до петък

- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
ka4i знаеш ли кое е най лошото, че пак има симпатизанти на БСП. ...
министър Р.Овчаров - скандал
министър Даниел Вълчев - подигравка със ученици, учители.
министър Р. Петков - пак подигравка със народа.
И всички тея пичове от Бсп и пак са на 2-ро място по избирателност.
Турците нищо не правят пак се гласува за тях.
Колкото повече ни влачат толкова повече се гласува за тях. Прост народ, слаба държава.
министър Р.Овчаров - скандал
министър Даниел Вълчев - подигравка със ученици, учители.
министър Р. Петков - пак подигравка със народа.
И всички тея пичове от Бсп и пак са на 2-ро място по избирателност.
Турците нищо не правят пак се гласува за тях.
Колкото повече ни влачат толкова повече се гласува за тях. Прост народ, слаба държава.
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
именно --ТРЯБВА ДА СЕ ГЛАСУВАWenzy написа:klintan66 написа:На всички тряба да им стане ясно ,че от групов секс с комунист ,турчин и царски гъз ще се роди само урод....Които и да са но да не са те .Поне ще се опита нещо.....Затова да го еба не гласувайте , пийте си питиета и псувайте . Ще се оправим ,но "някой друг път".
Мисля, че не си прав брат - трябва да се гласува, защото иначе няма как да изритаме фесовете![]()
Ако не гласуваме фесовете пак ще лапнат най - апетитните министерства и ще въртят НАШАТА България![]()
Това за протестите в четвъртък определено ми харесва - без хранителни продукти и гориво - аз имам 60л. нафта в резервоара все ще изкарам до петък
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
За гласуването и аз съм ЗА.Чаках с нетърпение да получа това право,за да го упражнявам винаги.
Иначе стига с тия общи приказки за еб*нето и напускане на страната.Надъхайте се малко бе хора.То ако ние не се опълчим да променим нещо пенсионерите ли ще го направят?!Силата е в нас аз така ги виждам нещата.
Четвъртък нито ще зареждам колата,нито ще вляза в магазин,даже и на кафе или заведение няма да седна-с две думи и лев няма да изхарча
Призовавам ви да последвате примера ми 
Иначе стига с тия общи приказки за еб*нето и напускане на страната.Надъхайте се малко бе хора.То ако ние не се опълчим да променим нещо пенсионерите ли ще го направят?!Силата е в нас аз така ги виждам нещата.
Четвъртък нито ще зареждам колата,нито ще вляза в магазин,даже и на кафе или заведение няма да седна-с две думи и лев няма да изхарча

8.32
- Azrail
- UFO Pilot
-
52 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4