Майката ни Е*АХА тия!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 touring

Майката ни Е*АХА тия!

Мнение от ka4i » 01 Юли 2008, 14:40

Тия хорица в народното събрание,общината и прочие институций пак ни порязаха.Отново, за незнам кой път се вдигат цените на ток,вода,тец,цената на билетчето за гр.транспорт, а за горивото няма да говорим.А заплати,усливия на труд,стандарт и на4ин на живот търпят регрес.Май ще се хваща гората.И в чужбина където съм живял не ми е било най-лесно, ама тука... нямам думи.
Последна промяна ka4i на 02 Юли 2008, 1:37, променена общо 1 път
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 320 I

Мнение от Burningparis » 01 Юли 2008, 17:11

Ем че как иначе бре ... българите сме просто абсолютните кифладжии.... кой как ни хване така ни праска.... грам обединение на обществото няма ... ми как да скачам аз за цени и доходи като все се намира някой амбициозен овчар да работи за по-малко пари да ходи пеш и да не му дреме колко е тока щото живее на свещи ....

и това е само началото с ЕС ...като стигнем до това да ни глобяват за неспазени изисквания да гледаш ....

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 01 Юли 2008, 17:19

Е айде сега в четвъртък нали ще има протест.Да не се купуват хранителни продукти и да не се зарежда гориво.Ще е забавно бензиностанциите да пустеят всеки четвъртък.Кофтито е,че малко хора ще се надъхат за това,отделно има такива,които с това си вадят хляба...Но много голяма част от нас може в този ден да си оставят колите по паркингите и така.Не може само да се жалваме в тъпите теми.Каквото може пък макар и малко сме длъжни да го сторим :roll: :idea:
Изображение
8.32

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 01 Юли 2008, 17:22

На всички тряба да им стане ясно ,че от групов секс с комунист ,турчин и царски гъз ще се роди само урод....Които и да са но да не са те .Поне ще се опита нещо.....Затова да го еба не гласувайте , пийте си питиета и псувайте . Ще се оправим ,но "някой друг път".

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от ACCELERATOR » 01 Юли 2008, 17:27

Трябва да се съберем, и да ги изритаме от парламента. А не на парче, както е сега - стачка на учителите, стачка на лекарите, стачка на водачите на МПС, стачка за това, стачка за онова... И ония позакърпват оттук-оттам, до следващия път.
Единственото нещо, което прави това правителство е да КРАДЕ!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мел

Мнение от ///vlado » 01 Юли 2008, 18:29

:shock: Еби му ма&ката ...... то няма спиране тва тяхното ..... не се издържа вече, май ще имигрирам скоро време в друга държава,просто немога да си позволя да живея тук ..... :confused:

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 01 Юли 2008, 18:57

///vlado написа::shock: Еби му ма&ката ...... то няма спиране тва тяхното ..... не се издържа вече, май ще имигрирам скоро време в друга държава,просто немога да си позволя да живея тук ..... :confused:

Мдааа, сега продажбата на вазелин и наколенки ще процъфтииии :smoke:
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 01 Юли 2008, 19:05

вдигат цените щото се краде вода,ток и парно,ама немогат да ги хванат
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

моторспорт
Аватар
Кара: 332

Мнение от KIM » 01 Юли 2008, 19:08

вие се ебавате,ама верно ни ебават майката до го ебааа следва втори труден преход :!: а на кого да се сърдим че станахме европейци :1:
незнам за вас ама тука с рушвет и кражба се постига май,а пък народа да
вървим като овце след овчар към кланница :confused:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М51Д25

Мнение от Wenzy » 01 Юли 2008, 19:29

klintan66 написа:На всички тряба да им стане ясно ,че от групов секс с комунист ,турчин и царски гъз ще се роди само урод....Които и да са но да не са те .Поне ще се опита нещо.....Затова да го еба не гласувайте , пийте си питиета и псувайте . Ще се оправим ,но "някой друг път".

Мисля, че не си прав брат - трябва да се гласува, защото иначе няма как да изритаме фесовете :bgflag:
Ако не гласуваме фесовете пак ще лапнат най - апетитните министерства и ще въртят НАШАТА България :bgflag:

Това за протестите в четвъртък определено ми харесва - без хранителни продукти и гориво - аз имам 60л. нафта в резервоара все ще изкарам до петък ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 01 Юли 2008, 19:49

ka4i знаеш ли кое е най лошото, че пак има симпатизанти на БСП. ...
министър Р.Овчаров - скандал
министър Даниел Вълчев - подигравка със ученици, учители.
министър Р. Петков - пак подигравка със народа.

И всички тея пичове от Бсп и пак са на 2-ро място по избирателност.
Турците нищо не правят пак се гласува за тях.

Колкото повече ни влачат толкова повече се гласува за тях. Прост народ, слаба държава.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 01 Юли 2008, 19:55

Wenzy написа:
klintan66 написа:На всички тряба да им стане ясно ,че от групов секс с комунист ,турчин и царски гъз ще се роди само урод....Които и да са но да не са те .Поне ще се опита нещо.....Затова да го еба не гласувайте , пийте си питиета и псувайте . Ще се оправим ,но "някой друг път".

Мисля, че не си прав брат - трябва да се гласува, защото иначе няма как да изритаме фесовете :bgflag:
Ако не гласуваме фесовете пак ще лапнат най - апетитните министерства и ще въртят НАШАТА България :bgflag:

Това за протестите в четвъртък определено ми харесва - без хранителни продукти и гориво - аз имам 60л. нафта в резервоара все ще изкарам до петък ;)
именно --ТРЯБВА ДА СЕ ГЛАСУВА

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 01 Юли 2008, 20:20

За гласуването и аз съм ЗА.Чаках с нетърпение да получа това право,за да го упражнявам винаги.
Иначе стига с тия общи приказки за еб*нето и напускане на страната.Надъхайте се малко бе хора.То ако ние не се опълчим да променим нещо пенсионерите ли ще го направят?!Силата е в нас аз така ги виждам нещата.
Четвъртък нито ще зареждам колата,нито ще вляза в магазин,даже и на кафе или заведение няма да седна-с две думи и лев няма да изхарча :idea: :!: Призовавам ви да последвате примера ми ;)
Изображение
8.32

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 01 Юли 2008, 20:22

Оправи си заглавието поне - не мислиш ли, че е твърде нецензурно?
MORE BEER!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М40, 1.6

Мнение от Chapai » 01 Юли 2008, 20:39

Искрено съжелявам, че съм са родил в тази скапана държава и въобще не се гордея с факта, че съм българин. Бих кръводарил само за конкретно лице и въобще не смятам да гласувам......

Следваща

Назад към Извън Темата