Мисията невъзможна ....от М50 към М52
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Мисията невъзможна ....от М50 към М52
Мисията невъзможна е към края си вече и съм страшно щастлив в момента.
Историята е ,че преди около 2 месеца реших да сваля сам двигателя на така или иначе потрошено бмв ипровизирайки с подръчни средства.Нямах лебетка а и не ми се търсеше и реших да го пусна върху пале и да го издърпам .То взе че се получи
После двг-то на другото реши да ме изостави
с течове от картера,скоростната кутия,главата ....Та вместо ремонт и набивайки пари в разни сервизи за кола която е с ниска себестойност реших да опитам да си сменя сам двигателя
Бърза работа нямаше защото така или иначе съм без книжка (изтърпявам наказание от 2 месеца ).Подмотване,чесане,чудене кое какво е и за какво служи ...и така малко по-малко успях да сваля пак по същия начин и разваления двигател (да го пусна на пале).
След като свалих и двата ме хвана адския мързел
то и тогава започна да си грее яко през деня .
Имах само да разменя картерите ,да сложа гарнитури на картера и изпусквателните колектори .
Е за около три седмици стегнах М52-то и днес го закчих заедно със скоростната кутия
Останаха ми довършителни работи като инсталацията,всмукателните колектори,алтернатора,хидравличната помпа и рейката ,всички тръби по охлаждането ,армортисьри ,носачи ,дискове,спирачни апарати и тн ...
снимка от одеве
и болния М50

Историята е ,че преди около 2 месеца реших да сваля сам двигателя на така или иначе потрошено бмв ипровизирайки с подръчни средства.Нямах лебетка а и не ми се търсеше и реших да го пусна върху пале и да го издърпам .То взе че се получи

После двг-то на другото реши да ме изостави

Бърза работа нямаше защото така или иначе съм без книжка (изтърпявам наказание от 2 месеца ).Подмотване,чесане,чудене кое какво е и за какво служи ...и така малко по-малко успях да сваля пак по същия начин и разваления двигател (да го пусна на пале).
След като свалих и двата ме хвана адския мързел

Имах само да разменя картерите ,да сложа гарнитури на картера и изпусквателните колектори .

Останаха ми довършителни работи като инсталацията,всмукателните колектори,алтернатора,хидравличната помпа и рейката ,всички тръби по охлаждането ,армортисьри ,носачи ,дискове,спирачни апарати и тн ...
снимка от одеве

и болния М50

Брабус - Мечта Водителя
Малко със закъснение но ще ти кажа:
- за съеденителя незнам - започнах да го свалям но на последния болт му се изяде главата ,домързя ме да го отрежа (претърпях инцидент с флекс и от тогава го мразя ) завих всички останали болтове и така го качих
- лапите ако имаш от М52 ще е най-добре защото ако нямаш ще се наложи да разпробиеш малко дясната ,колкото да съвпадне на едната дупка
- картера е от М50 ,едно към едно са но се налага да се отреже от една планка около сантиметър защото масления всмукател опира в нея
- за съжалене пак си оставам с 2-ка матор
- за съеденителя незнам - започнах да го свалям но на последния болт му се изяде главата ,домързя ме да го отрежа (претърпях инцидент с флекс и от тогава го мразя ) завих всички останали болтове и така го качих
- лапите ако имаш от М52 ще е най-добре защото ако нямаш ще се наложи да разпробиеш малко дясната ,колкото да съвпадне на едната дупка
- картера е от М50 ,едно към едно са но се налага да се отреже от една планка около сантиметър защото масления всмукател опира в нея
- за съжалене пак си оставам с 2-ка матор
Брабус - Мечта Водителя
- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
Значи имало и добра страна като ти вземат книжката я виж как си намери работа
Поздравления за добре свършената работа

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
6 мнения
• Страница 1 от 1