Питане за компания

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

на ge_a диването
Аватар
Кара: E87 116i N45B16

Питане за компания

Мнение от cherry_dream » 21 Юни 2008, 21:07

www.hakesinternational.org

Знаете ли нещо за тази компания? Познавате ли някой, който е заминал да учи в чужбина с тях. Всичко ми се вижда доста примамливо, но от друга страна не искат сертификати за владеене на език и това ми е малко съмнително. Интересува ме по-конкретно за Англия.
Dare To Dream

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Купе с 2 врати
Мечтае да кара: Купе с 4 врати
Детайли за колата: Седем напред, две назад

Мнение от ARR_ » 22 Юни 2008, 13:42

Доста странно ми се вижда че не изискват някакво ниво на английски език.Още повече че влезнах в страницата на един от университетите които са дадени и там си пише че имат минимални изисквания за владеенето на езика.

http://www.anglia.ac.uk/ruskin/en/home/study/eu/entryreqs/english_language_requirements.html

Предполагам че без изпит може да запишеш така наречената Foundation Year,което до колкото знам е един вид подготовка по английски и разни други предмети,но годишната такса е доста по-висока в сравнение с таксите които ще плащаш след това за бакалавърските програми.В сайта на този университет пише че са 3400 паунда на семестър,а за бакалавърските програми е 3145 за цялата година,както и при повечето държавни университети там.
Най-добре им звъни и ги разпитай подробно и намери някой който е ползвал техните услуги за да разбереш дали са коректни.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Re: Питане за компания

Мнение от Bogat-Beden » 22 Юни 2008, 14:09

cherry_dream написа: www.hakesinternational.org

Знаете ли нещо за тази компания? Познавате ли някой, който е заминал да учи в чужбина с тях. Всичко ми се вижда доста примамливо, но от друга страна не искат сертификати за владеене на език и това ми е малко съмнително. Интересува ме по-конкретно за Англия.
Moже би не се изисква сертификат за владеене на език,защото се водим ЕС вече..Поне в Дания е така.. :roll:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 23 Юни 2008, 1:18

Mario Pankov написа: Англия със сигурност, те не са и пълноправен член на ЕС
ъъъъ :confused: предпазни клаузи по параграф земеделие ли имат :?: Бъркаш май параграфите,това че не ползват Евро е друг въпрос...
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Назад към Извън Темата