Питане за компания
Модератор: Общи модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- cherry_dream
- на ge_a диването
-
- Кара: E87 116i N45B16
Питане за компания
www.hakesinternational.org
Знаете ли нещо за тази компания? Познавате ли някой, който е заминал да учи в чужбина с тях. Всичко ми се вижда доста примамливо, но от друга страна не искат сертификати за владеене на език и това ми е малко съмнително. Интересува ме по-конкретно за Англия.
Знаете ли нещо за тази компания? Познавате ли някой, който е заминал да учи в чужбина с тях. Всичко ми се вижда доста примамливо, но от друга страна не искат сертификати за владеене на език и това ми е малко съмнително. Интересува ме по-конкретно за Англия.
Dare To Dream
- ARR_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Купе с 2 врати
- Мечтае да кара: Купе с 4 врати
- Детайли за колата: Седем напред, две назад
Доста странно ми се вижда че не изискват някакво ниво на английски език.Още повече че влезнах в страницата на един от университетите които са дадени и там си пише че имат минимални изисквания за владеенето на езика.
http://www.anglia.ac.uk/ruskin/en/home/study/eu/entryreqs/english_language_requirements.html
Предполагам че без изпит може да запишеш така наречената Foundation Year,което до колкото знам е един вид подготовка по английски и разни други предмети,но годишната такса е доста по-висока в сравнение с таксите които ще плащаш след това за бакалавърските програми.В сайта на този университет пише че са 3400 паунда на семестър,а за бакалавърските програми е 3145 за цялата година,както и при повечето държавни университети там.
Най-добре им звъни и ги разпитай подробно и намери някой който е ползвал техните услуги за да разбереш дали са коректни.
http://www.anglia.ac.uk/ruskin/en/home/study/eu/entryreqs/english_language_requirements.html
Предполагам че без изпит може да запишеш така наречената Foundation Year,което до колкото знам е един вид подготовка по английски и разни други предмети,но годишната такса е доста по-висока в сравнение с таксите които ще плащаш след това за бакалавърските програми.В сайта на този университет пише че са 3400 паунда на семестър,а за бакалавърските програми е 3145 за цялата година,както и при повечето държавни университети там.
Най-добре им звъни и ги разпитай подробно и намери някой който е ползвал техните услуги за да разбереш дали са коректни.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Re: Питане за компания
Moже би не се изисква сертификат за владеене на език,защото се водим ЕС вече..Поне в Дания е така..cherry_dream написа: www.hakesinternational.org

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
ъъъъMario Pankov написа: Англия със сигурност, те не са и пълноправен член на ЕС

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
4 мнения
• Страница 1 от 1