Добрия чичко полицай! И гадното копеле малко по-късно

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: е36 32*<0>5

Мнение от Prekysvach » 22 Юни 2008, 10:05

не се срамувай тука момичетата ни пият по 400 твърд концентрат (за тонус) пък тая година кажете кога и да отиваме заедно на кранево :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от rever » 22 Юни 2008, 14:22

[quote="Prekysvach"][/quote]

Тука яко гъзари са се събрали май а ? :) За автора нямам какво да кажа ама на тебе с трабанта имам. :lol: Не се ли усещаш колко е смешно отстрани, някой без книжка, дава акъл на някой с книжка ? :mhihi: Ти си потенциален ковчег бе... с трабанта дигнал 120.. ми ти като си вземеш книжка и ако си вземеш бмв от сега знам колко ще дигнеш и кое дърво ще прегърнеш... примерния ми той. :mhihi: Пък това къде си го карал е още фън.. аз пък карам пиян, ама аз съм близко тука до нас.. пък и на мене чак 5-тата водка почва да ми действа, рийш ли какво ти говоря или да повторя ? :)

ентусиаст
Аватар

Мнение от Prekysvach » 22 Юни 2008, 14:28

казах ти с трабанта дигнах 120 на летище , а не на най-натовареното шосе в софия (а мисля че книжката особенно в българия не е определяща за възможностите на даден водач защото книжки дават на абослютно всеки )
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от gecko » 22 Юни 2008, 15:23

СМЯХ... :mhihi: :mhihi: :mhihi: още без книжки се научиха да карат .... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от rever » 22 Юни 2008, 15:31

Prekysvach написа:казах ти с трабанта дигнах 120 на летище , а не на най-натовареното шосе в софия (а мисля че книжката особенно в българия не е определяща за възможностите на даден водач защото книжки дават на абослютно всеки )

За това казах ковчег, а не убиец. :) Зависи.. не познаваш ли никой, ще има ексцесии, пък и на всичкото отгоре си малак.. едно е да си на 25 примерно без книжка, друго е на 16. Не че след 2 години ще бъдеш, кой знае колко по-голям, но все пак.. 16 години+трабант и 120 км.. са си.. за вечерните новини.Мен ми е чудно как не се е разглобил той трабант... :lol: не съм ходил на него летище, но сигурно е на правено на плочи, имал си късмет че трабанта не е решил да фърли някой гума. :)

ентусиаст
Аватар

Мнение от Prekysvach » 22 Юни 2008, 16:04

не ми се влиза в спорове особенно за трабанта ми не обичам да говорят хора за него след като не знаят техническото му състояние , както ид а е
Изображение

ИС-пушил ентусиаст
Аватар
Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
Мечтае да кара: Ферари ф 40
Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация

Мнение от Mishel_Vaian » 22 Юни 2008, 16:09

И аз съм от трабант на към кошница и аз съм правил 120 с него и ? :mhihi: Пич радвам се че са ти взели книжката малко или много това е мега глупостта която си направи л . След време и сам ще го разбереш :winky:
My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...

ентусиаст
Аватар

Мнение от Prekysvach » 22 Юни 2008, 16:32

аз нямам книжка
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 22 Юни 2008, 16:36

sk. написа:На 16 години си и караш?! Ти знаеш ли какво става ако те хванат без книжка ве??? И аз не претендирам че съм шофьор. Не се притеснявай, и бтв, колата е семейна из града и аз карам малка метална (не картонена) кутиика. Така че ти си по виновен и от мен ве! Аз поне съм изкарал някакъв курс за тая книжка. Учили са ме уж в 'квалифицирана школа' с пригодена учебна кола! Аве ти знаеш ли на твоята кола, ако се повреди нещо по окачването, с 80 си си умрял ве, с книжка или без книжка, ако срещу теб има тир? Какво правим тогава? Айде и ти минаваш към най-праведните! Та ти си на 16! Вдигнал си 120 с трабанта?! Ти си по-луд от мене ве! Ето това не бих го направил никога! Поне да беше сигурна колата иде дойде, ама 120 с трабант?! На мен не трябва да ми връщат книжката, ама на теб нетрябва да ти я дават въобще ве! Малеее и ти ми говориш на мене!?!

Абе момче аз трабанче съм карал от 14 годишен което не е правилно де ама винаги съм го правил на село където няма трафик и не застрашавам ничий живот! И не си изтривай ръцете с колегата и двамата сте еднакви извън закона!!!
Това обаче което ти си направил на Тракия и после в града е за затвор мен ако питаш защото за 1 месец 2 такива провинения са ти доста!!! Не си ли си направил поука ЧЕ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ КАРА ПО ТАКЪВ НАЧИН!! :evil: защото ако случайно се удариш в някого може да оцелееш ама тоя до теб или в другата кола да си отиде :evil: Баси и олигофренията струи от младото поколение маа му стара!! Ти мозък в главата нямаш ли че слушаш путките а??? Аре стой без книжка ся поне един потенциален убиец не може да кара!!! И следващия път пак карай с 100 при 50 ограничение!!! :evil:
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drmirchev » 22 Юни 2008, 16:48

Първо знам че ще бъда изруган но аз карам от 14 годишен(тогава си купих първата кола шкода 120л), второ с ТРАБАНТ съм дигал 130км/ч. с бенз 98 и трето като карам бмв не значи че другите марки не могат да дигнат 120 , лично аз знам хора с бмв-та дето и над 90 са опасни просто щото една кола ако я оставиш без да я подържаш си е по зле и от каквото и да било.Иначе много ги разбират сички тате му купил бмв и вече сички други дай да ги плюем.Само хората дето сами си купуват колите в тоя форум май знаят за какво става въпрос.То бмв-то май стана като голфа вече.Секи тука дигал с 316, 318, 240 в града и къса Вейрони ,Ферарита, Ламборджинита и други марки дето не могат да се мерят с мечтаната марка бмв понеже му казали че бмв-то и да е малък мотор пак много върви.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drmirchev » 22 Юни 2008, 16:58

Prekysvach написа:не се срамувай тука момичетата ни пият по 400 твърд концентрат (за тонус) пък тая година кажете кога и да отиваме заедно на кранево :mhihi:

На кранево съм секи ден брато когато дойдеш се обади или ме намери в скайп, в ТУ-то пълно със шуменци 100% се познаваш с някой от тях и ще направим едно пиене някъде.Пък не им се връзвай тука нека си плюят.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 22 Юни 2008, 17:59

Prekysvach написа:аз нямам книжка

е за кво ти е? :mhihi:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 22 Юни 2008, 19:52

Тая тема не я ли заключиха вече :mhihi: 10 страници изписани, а поука - никаква. Автора сигурно вече и не я чете.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 23 Юни 2008, 8:09

Абее, тука май има повече хора с трабанти отколкото БМВта :mhihi:
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 23 Юни 2008, 9:55

Смей се, ти смей се. Докато видиш трабант BMW enthusiast powered.

RESPECT

by t060
Изображение
От тогава русото не е на мода.

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории