Добрия чичко полицай! И гадното копеле малко по-късно
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Prekysvach
- ентусиаст
-
- Кара: е36 32*<0>5
не се срамувай тука момичетата ни пият по 400 твърд концентрат (за тонус) пък тая година кажете кога и да отиваме заедно на кранево 

[quote="Prekysvach"][/quote]
Тука яко гъзари са се събрали май а ?
За автора нямам какво да кажа ама на тебе с трабанта имам.
Не се ли усещаш колко е смешно отстрани, някой без книжка, дава акъл на някой с книжка ?
Ти си потенциален ковчег бе... с трабанта дигнал 120.. ми ти като си вземеш книжка и ако си вземеш бмв от сега знам колко ще дигнеш и кое дърво ще прегърнеш... примерния ми той.
Пък това къде си го карал е още фън.. аз пък карам пиян, ама аз съм близко тука до нас.. пък и на мене чак 5-тата водка почва да ми действа, рийш ли какво ти говоря или да повторя ? 
Тука яко гъзари са се събрали май а ?

- Prekysvach
- ентусиаст
-
казах ти с трабанта дигнах 120 на летище , а не на най-натовареното шосе в софия (а мисля че книжката особенно в българия не е определяща за възможностите на даден водач защото книжки дават на абослютно всеки )
Prekysvach написа:казах ти с трабанта дигнах 120 на летище , а не на най-натовареното шосе в софия (а мисля че книжката особенно в българия не е определяща за възможностите на даден водач защото книжки дават на абослютно всеки )
За това казах ковчег, а не убиец.

- Prekysvach
- ентусиаст
-
не ми се влиза в спорове особенно за трабанта ми не обичам да говорят хора за него след като не знаят техническото му състояние , както ид а е
- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
- Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
- Мечтае да кара: Ферари ф 40
- Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация
И аз съм от трабант на към кошница и аз съм правил 120 с него и ?
Пич радвам се че са ти взели книжката малко или много това е мега глупостта която си направи л . След време и сам ще го разбереш 

My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
- Prekysvach
- ентусиаст
-
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
sk. написа:На 16 години си и караш?! Ти знаеш ли какво става ако те хванат без книжка ве??? И аз не претендирам че съм шофьор. Не се притеснявай, и бтв, колата е семейна из града и аз карам малка метална (не картонена) кутиика. Така че ти си по виновен и от мен ве! Аз поне съм изкарал някакъв курс за тая книжка. Учили са ме уж в 'квалифицирана школа' с пригодена учебна кола! Аве ти знаеш ли на твоята кола, ако се повреди нещо по окачването, с 80 си си умрял ве, с книжка или без книжка, ако срещу теб има тир? Какво правим тогава? Айде и ти минаваш към най-праведните! Та ти си на 16! Вдигнал си 120 с трабанта?! Ти си по-луд от мене ве! Ето това не бих го направил никога! Поне да беше сигурна колата иде дойде, ама 120 с трабант?! На мен не трябва да ми връщат книжката, ама на теб нетрябва да ти я дават въобще ве! Малеее и ти ми говориш на мене!?!
Абе момче аз трабанче съм карал от 14 годишен което не е правилно де ама винаги съм го правил на село където няма трафик и не застрашавам ничий живот! И не си изтривай ръцете с колегата и двамата сте еднакви извън закона!!!
Това обаче което ти си направил на Тракия и после в града е за затвор мен ако питаш защото за 1 месец 2 такива провинения са ти доста!!! Не си ли си направил поука ЧЕ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ КАРА ПО ТАКЪВ НАЧИН!!

Първо знам че ще бъда изруган но аз карам от 14 годишен(тогава си купих първата кола шкода 120л), второ с ТРАБАНТ съм дигал 130км/ч. с бенз 98 и трето като карам бмв не значи че другите марки не могат да дигнат 120 , лично аз знам хора с бмв-та дето и над 90 са опасни просто щото една кола ако я оставиш без да я подържаш си е по зле и от каквото и да било.Иначе много ги разбират сички тате му купил бмв и вече сички други дай да ги плюем.Само хората дето сами си купуват колите в тоя форум май знаят за какво става въпрос.То бмв-то май стана като голфа вече.Секи тука дигал с 316, 318, 240 в града и къса Вейрони ,Ферарита, Ламборджинита и други марки дето не могат да се мерят с мечтаната марка бмв понеже му казали че бмв-то и да е малък мотор пак много върви.
Prekysvach написа:не се срамувай тука момичетата ни пият по 400 твърд концентрат (за тонус) пък тая година кажете кога и да отиваме заедно на кранево
На кранево съм секи ден брато когато дойдеш се обади или ме намери в скайп, в ТУ-то пълно със шуменци 100% се познаваш с някой от тях и ще направим едно пиене някъде.Пък не им се връзвай тука нека си плюят.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Prekysvach написа:аз нямам книжка
е за кво ти е?

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Тая тема не я ли заключиха вече
10 страници изписани, а поука - никаква. Автора сигурно вече и не я чете.

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Абее, тука май има повече хора с трабанти отколкото БМВта 

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Смей се, ти смей се. Докато видиш трабант BMW enthusiast powered.
RESPECT
by t060
RESPECT
by t060
От тогава русото не е на мода.