Имам пътуване до Драма (Гърция), моля за малко съвети.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

BMWPhotographer
Аватар
Кара: F10 530d xdrive LCI
Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Имам пътуване до Драма (Гърция), моля за малко съвети.

Мнение от BMWPetar » 21 Юни 2008, 12:43

Другата седмица ще ходя за 3-4 дни близо до Драма в Гърция.
Молбата ми е колегите, които имат път натам и познават района, да ми кажат някои неща.
1.-Какво трябва да се знае като се ходи там
2. Места, които си заслужава да се видят
3 и най-важно - къде е най-готино да се ходи на плаж наоколо.

Благодаря ви предварително :bchug:
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear

BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW

****F10 530d+ xdrive M-sport 2014

Gone, but not forgotten:

*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Re: Имам пътуване до Драма (Гърция), моля за малко съвети.

Мнение от Веселин|Василев » 21 Юни 2008, 14:51

BMWPetar написа:Другата седмица ще ходя за 3-4 дни близо до Драма в Гърция.
Молбата ми е колегите, които имат път натам и познават района, да ми кажат някои неща.

1. Спазвай ограниченията, че тия и гащите щи вземат.

2.

3. На Кавала и Халкидики е най-хубаво.
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 21 Юни 2008, 15:44

Веселин|Василев написа:
BMWPetar написа:Другата седмица ще ходя за 3-4 дни близо до Драма в Гърция.

1. Спазвай ограниченията, че тия и гащите щи вземат.

2.

3. На Кавала и Халкидики е най-хубаво.

1. Абсолютно съгласен с колегата

2. Кавала (на двайсетина км. от Драма), бях там - страхотно е. Бил е български град, доста хора говорят български. Има една средновековна крепост на върха на стария град. Нещо като в Несебър, ама е по-хубаво. Има паркинг на самото пристанище - 1,70 евро за цял ден (07,00-16,00 ч.) и още толкова за останалата част. Самия град също е много хубав. За да стигнеш до него има много изкачване и като стигнеш на върха ще видиш първо за каква гледка става въпрос - целия град в краката ти. Абе с две думи: да идеш до Драма и да не видиш Кавала си е загуба на време...

3. Абсолютно съгласен с колегата
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 320i

Мнение от k1k0 » 21 Юни 2008, 17:01

Посети Кавала задължително :)
Beautiful Mechanical Wonder

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 21 Юни 2008, 18:39

Vlados написа: Бил е български град, доста хора говорят български
:shock: :shock:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

с две лица
Аватар

Мнение от Vlados » 21 Юни 2008, 21:03

Bogat-Beden написа:

Това ми го разказа една жена, която продаваше в един магазин. Не знам как позна, че сме българи, но ни попита на чист български: "От групата ли изостанахте?" Направо се спънах от изненада, защото я видях, че си работи там. Та се заговорихме с нея и тя ни разказа, че някога си, когато България е била на три морета, това си е бил български град.
А най интересното беше като се разхождахме в крепостта, едната кула беше в ремонт и входа беше преграден с едно канапче, което за нормалния човек следва да значи, че не трябва да минава... обаче за българите имаше специално внимание - бележка, само на чист български, без правописни грешки: "Не преминавай, кулата е в ремонт".
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 320i

Мнение от k1k0 » 21 Юни 2008, 23:01

Знаят хората на какъв език да сложат :mhihi:
Beautiful Mechanical Wonder

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 21 Юни 2008, 23:02

Кавала ;)
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 21 Юни 2008, 23:03

Vlados написа:
Bogat-Beden написа:

Това ми го разказа една жена, която продаваше в един магазин. Не знам как позна, че сме българи, но ни попита на чист български: "От групата ли изостанахте?" Направо се спънах от изненада, защото я видях, че си работи там. Та се заговорихме с нея и тя ни разказа, че някога си, когато България е била на три морета, това си е бил български град.
А най интересното беше като се разхождахме в крепостта, едната кула беше в ремонт и входа беше преграден с едно канапче, което за нормалния човек следва да значи, че не трябва да минава... обаче за българите имаше специално внимание - бележка, само на чист български, без правописни грешки: "Не преминавай, кулата е в ремонт".
не съм наясно с географията :uups: ,предполагам че е част от т.нар. Беломорска Тракия,която си е била българска верно,абе като цяло,приятно звучи,бих отишъл,не съм ходил никога в Гърция (Малякаленд :mhihi: ):)
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

с две лица
Аватар

Мнение от Vlados » 21 Юни 2008, 23:57

Bogat-Beden написа:не съм наясно с географията :uups: ,предполагам че е част от т.нар. Беломорска Тракия,която си е била българска верно,абе като цяло,приятно звучи,бих отишъл,не съм ходил никога в Гърция (Малякаленд :mhihi: ):)

И аз отидох на уикенд в Сандански, но като се замислих, че Гърция е на 20 км., си викам: "За 31г. никога не съм излизал извън България - срамота, какво са 20 км." и тръгнах... Яд ме е, че оставих детето в Сандански, но нямаше паспорт... толкова ненадейно го реших... първо на карта беше най-близо Серес, после викам - айде до Драма и накрая - бе то морето е близо, айде до Кавала... това лято ще ходя организирано до Гърция...

П.С. Ако някой ходи, освен автора - посетете верига магазини LidL, това е като Т-Маркета в София - евтиния до шия... 1,5 л. Узо за 7,5 евро (аз уцелих - 5 евро на промоция), зехтин за 17 евро/5 литра, бира по 29 евроцента и т.н. магазините са на входа и изхода на всеки град (като нашите Метро)
Изображение

Назад към Извън Темата