да попитам!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
52 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
super_mario написа:май диагностика ще ми помогне само!!!
Taа механичното износване си трябва отваряне на капака на клапаните.
Един въпрос - цъка ли като работи на място все едно 100 души чоплят семки

- cesico
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: баба 323ти ,
- Детайли за колата: hell rot!
ами ако не и стига горивото за да поддържа тези обороти .т.е. някакъв проблем в горивната система, става също и прекалено много гориво - т.е. не може да го изгаря и я дави?елкон май?
- cesico
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: баба 323ти ,
- Детайли за колата: hell rot!
Да ама до 4 оборота черпи 1 а след това 2 и ако примерно има едно филтърче позапу6ено 2 няма да минат за необходимото време ама се пак пич дай 30 кинта и 6е ти кажат хората все пак за това са там.
- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ски и свири на цигулка
- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
и да допълня само че не винаги ми го прави това ето днес например бях на 4500 оборота нямаше проблем:)
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
- viksan_1985
- кандидат ентусиаст
-
братле и аз имам същия проблем говорих със 100 човека ,фаида от диагностика нема... отвори капака и виж вала..... и ако тои е добре вече тарси проблема другаде ,опитаи с друг дебитомер свещи и т.н и отхварляи едно по едно.... и пиши кво е станало....
- viksan_1985
- кандидат ентусиаст
-
аз още не сам го открил, нямах време да ровя ис колата... но утре мисля да погледна вала кат за начало щото ми се струва че и повдигачите ми чукат та две в едно... и ако вала ми се окаже че е добре в което се съмнявам... почвам по познатата схема горивен филтер кабели свещи така но при мене прекъсвач не се вкл в нито един момент няма детонации просто на 4500 прекъсва и мисля че почва да работи на три цилиндъра.. иначе в ниските и на място няма ядове.... и тка проблема ни е сходен за това ти предлагам които открие нещо да споделя за да може да сме полезни и други в това състояние..
- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
братле горивния филтар съм го сменял неи от него свещи имам купени ще сменя и тях остана само кабели да взема
по принцип ми чукат повдига4ите и то само като е студена
а трябва да е обратното по принцим ама незнам и аз моята след 4000 оборота не прекасва ами направо бучи муцуната спира не вихаги етака ама мн често!!
пиши утре кво е станало като я отвориш твоята
по принцип ми чукат повдига4ите и то само като е студена

viksan_1985 написа:аз още не сам го открил, нямах време да ровя ис колата... но утре мисля да погледна вала кат за начало щото ми се струва че и повдигачите ми чукат та две в едно... и ако вала ми се окаже че е добре в което се съмнявам... почвам по познатата схема горивен филтер кабели свещи така но при мене прекъсвач не се вкл в нито един момент няма детонации просто на 4500 прекъсва и мисля че почва да работи на три цилиндъра.. иначе в ниските и на място няма ядове.... и тка проблема ни е сходен за това ти предлагам които открие нещо да споделя за да може да сме полезни и други в това състояние..

super_mario написа:братле горивния филтар съм го сменял неи от него свещи имам купени ще сменя и тях остана само кабели да взема
по принцип ми чукат повдига4ите и то само като е студенаа трябва да е обратното по принцим ама незнам и аз моята след 4000 оборота не прекасва ами направо бучи муцуната спира не вихаги етака ама мн често!!

52 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4