Ебаси хлапето!!!

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 18 Юни 2008, 19:31

И в моя вход има един пикльо ама той само плюе! :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Re: Ебаси хлапето!!!

Мнение от slav4o1 » 19 Юни 2008, 0:11

пликчета с вода метках аз и аз съм хапвал после доста демидж. а от даскалото меткахме по трамваите снежни топки :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 19 Юни 2008, 0:22

И аз кви ли не магарии съм хвърляла :lol: Най-култовото беше една чаша, леле тогава се размина на милимунди от 1 кола... :mhihi: Е, веднъж уцелих (с участието на една приятелка) един човек с попреседяло яйце (има няма 1 година, от предния Великден, това червеното дето се пази... :mhihi: :mhihi: :mhihi: ) пффф, адския смях :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: E92 M3

Мнение от SKR-BMW » 19 Юни 2008, 1:50

Леле смях :mhihi: помня като бях 6-7 клас направихме си целият клас след часът по изобразително големи ракетки от формат A4 картони ли какво се падаха и аз вече съм забравил .. както и да е .. слагахме в ракетите пликове с вода и ги пускахме да летят. Аз уцелих една даскалка и добре че беше с чадър :mhihi: водата се стече по него и после хайде при директора :twisted:

Е36 фен
Аватар
Кара: каквото има

Мнение от Niki Lauda » 19 Юни 2008, 8:11

Като бях по-малък и целих хората от балкона с какво ли не и накрая с ябълки :uups:
Niki Lauda

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 19 Юни 2008, 8:22

а кой е изпращал влака на гарата!?!?!?!? :mhihi:
култовото мятане от балкона го практикувах с братчед ми с домати! един бял фиат 126 му го наденах на антенката точно! мноу гадни сме били...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 19 Юни 2008, 8:35

Overburner - NX написа:Ми ела пак да правим тиим :mhihi:

А сестра ми и браче'т ми бяха гепили на баба ми един кашон с кибрити и бяха настъргали барута......бяха добавили разни "продукти" - сяра, силитра...калиев пер....направиха бомба и я заложиха под един трабант....взривът беше толкова силен че вратата на трабанта излетя на 5 метра :mhihi:
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от suki » 19 Юни 2008, 9:17

hemicharger написа:
Overburner - NX написа:Ми ела пак да правим тиим :mhihi:

А сестра ми и браче'т ми бяха гепили на баба ми един кашон с кибрити и бяха настъргали барута......бяха добавили разни "продукти" - сяра, силитра...калиев пер....направиха бомба и я заложиха под един трабант....взривът беше толкова силен че вратата на трабанта излетя на 5 метра :mhihi:

лелее това направо е брутал :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 19 Юни 2008, 10:26

оххххх а аз като малък с едни идеоти замеряхме влака(нали минава пред нас)със орехи,ябълки,джанки и кво ли още не :mhihi: :mhihi: :mhihi:
а друго култово беше замерянето със кални топки на съседчето :lol: :mhihi: ей горкото дете са вече порасна и го раздава дупенце,ама май трябва му припомним старите времена. :mhihi:
или как замеряхме съседката от долния етаж с костилки от череши :mhihi:
ебати простотийте превехме като малки :lol:
къде отидоха тея времена ехххх :confused:

п.с.:
Една друга случка :mhihi: 7-и клас,тъкмо беше излязла модата на белите полу-прозрачни женски панталони,поли и т.н. :mhihi:
и ние пубертетите ни с пубертети ще си правиме ташаци с момичетата и ще се замеряме с балони с вода :mhihi: колко прашки лъснаха тогава :lol: колко сутиени пълни с чорапи :ahah:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от hemicharger » 19 Юни 2008, 10:31

Миналия месец слагахме ейнджъл аис на баварката в дружба при Alexbmw и някакво негово съседче ни обстрелваше с захар на бучки :mhihi:
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 19 Юни 2008, 10:58

hemicharger написа:Миналия месец слагахме ейнджъл аис на баварката в дружба при Alexbmw и някакво негово съседче ни обстрелваше с захар на бучки :mhihi:

Опитахте ли ги? Може да не е било захар :mhihi:

Като се сетя колко и какви простотии съм хвърлял през балкона (включително дини) мога само да се благодаря, че бяхме на 9-я етаж и нямаше асансьор, иначе да съм пребит до смърт няколко пъти досега.

RESPECT

by t060
Изображение
От тогава русото не е на мода.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: бас Барабас

Мнение от Яро » 19 Юни 2008, 14:39

Мдааа, големи магарии се правеха някога. Веднъж "пребоядисахме" една депесарска лада от бяла на оранжева с помощта на 1 щайга кайсии. Е, после метохме 1 час, ама си струваше. :mhihi:
Криехме се в мазето и целехме с фунийки минаващите покрай нас кубинци и виетнамци, хвърляхме торби с вода от покрива върху девойките, крадяхме кайсии, череши и всякакви други плодове и зеленчици, включително и кабели, правихме бомби с болтове, стреляхме от хола с пушката на дядо, варяхме ракия в мазето, пиивахме на комшиите компотите...
Абе живот ;)
Всеки шут в задника - крачка напред!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW M5

Мнение от Acceleration » 19 Юни 2008, 14:50

хахаха да верно много весело си беше
а пък аз като малък освен сичката покъщнина която е у нас много се кефех да запаля вестник и да го метна надолу и му се кефя как завива докато слезне долу и му излиза пушек отзад като разбит самолет ама той един път така се наклони че влезе в на комшийката терасата която цялата беше във вестници и на тях сушеше плодове след 10 мин няма да Ви казвам какво беше положението. Добре че беше по големият ми брат да ми спаси кожата :mhihi:

на ge_a диването
Аватар
Кара: E87 116i N45B16

Мнение от cherry_dream » 19 Юни 2008, 15:57

Понеже съм на 6-ия етаж най-редовно поливах прането на комшиите с компот :mhihi: Точно под нас има таксита и със сестрата ги замеряхме с какво ли не, най-често с щипките за прането.
Dare To Dream

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от hemicharger » 19 Юни 2008, 16:04

Хубава темичка заформихме :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории