Ебаси хлапето!!!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
46 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
Re: Ебаси хлапето!!!
пликчета с вода метках аз и аз съм хапвал после доста демидж. а от даскалото меткахме по трамваите снежни топки 

- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
И аз кви ли не магарии съм хвърляла
Най-култовото беше една чаша, леле тогава се размина на милимунди от 1 кола...
Е, веднъж уцелих (с участието на една приятелка) един човек с попреседяло яйце (има няма 1 година, от предния Великден, това червеното дето се пази...
) пффф, адския смях

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- SKR-BMW
- Потребител
-
- Мечтае да кара: E92 M3
Леле смях
помня като бях 6-7 клас направихме си целият клас след часът по изобразително големи ракетки от формат A4 картони ли какво се падаха и аз вече съм забравил .. както и да е .. слагахме в ракетите пликове с вода и ги пускахме да летят. Аз уцелих една даскалка и добре че беше с чадър
водата се стече по него и после хайде при директора 

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
а кой е изпращал влака на гарата!?!?!?!?
култовото мятане от балкона го практикувах с братчед ми с домати! един бял фиат 126 му го наденах на антенката точно! мноу гадни сме били...

култовото мятане от балкона го практикувах с братчед ми с домати! един бял фиат 126 му го наденах на антенката точно! мноу гадни сме били...
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Overburner - NX написа:Ми ела пак да правим тиим
А сестра ми и браче'т ми бяха гепили на баба ми един кашон с кибрити и бяха настъргали барута......бяха добавили разни "продукти" - сяра, силитра...калиев пер....направиха бомба и я заложиха под един трабант....взривът беше толкова силен че вратата на трабанта излетя на 5 метра

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
hemicharger написа:Overburner - NX написа:Ми ела пак да правим тиим
А сестра ми и браче'т ми бяха гепили на баба ми един кашон с кибрити и бяха настъргали барута......бяха добавили разни "продукти" - сяра, силитра...калиев пер....направиха бомба и я заложиха под един трабант....взривът беше толкова силен че вратата на трабанта излетя на 5 метра
лелее това направо е брутал

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
оххххх а аз като малък с едни идеоти замеряхме влака(нали минава пред нас)със орехи,ябълки,джанки и кво ли още не
а друго култово беше замерянето със кални топки на съседчето
ей горкото дете са вече порасна и го раздава дупенце,ама май трябва му припомним старите времена.
или как замеряхме съседката от долния етаж с костилки от череши
ебати простотийте превехме като малки
къде отидоха тея времена ехххх
п.с.:
Една друга случка
7-и клас,тъкмо беше излязла модата на белите полу-прозрачни женски панталони,поли и т.н.
и ние пубертетите ни с пубертети ще си правиме ташаци с момичетата и ще се замеряме с балони с вода
колко прашки лъснаха тогава
колко сутиени пълни с чорапи 

а друго култово беше замерянето със кални топки на съседчето

или как замеряхме съседката от долния етаж с костилки от череши

ебати простотийте превехме като малки

къде отидоха тея времена ехххх

п.с.:
Една друга случка

и ние пубертетите ни с пубертети ще си правиме ташаци с момичетата и ще се замеряме с балони с вода

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
Миналия месец слагахме ейнджъл аис на баварката в дружба при Alexbmw и някакво негово съседче ни обстрелваше с захар на бучки 

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
hemicharger написа:Миналия месец слагахме ейнджъл аис на баварката в дружба при Alexbmw и някакво негово съседче ни обстрелваше с захар на бучки
Опитахте ли ги? Може да не е било захар

Като се сетя колко и какви простотии съм хвърлял през балкона (включително дини) мога само да се благодаря, че бяхме на 9-я етаж и нямаше асансьор, иначе да съм пребит до смърт няколко пъти досега.
RESPECT
by t060
От тогава русото не е на мода.
Мдааа, големи магарии се правеха някога. Веднъж "пребоядисахме" една депесарска лада от бяла на оранжева с помощта на 1 щайга кайсии. Е, после метохме 1 час, ама си струваше.
Криехме се в мазето и целехме с фунийки минаващите покрай нас кубинци и виетнамци, хвърляхме торби с вода от покрива върху девойките, крадяхме кайсии, череши и всякакви други плодове и зеленчици, включително и кабели, правихме бомби с болтове, стреляхме от хола с пушката на дядо, варяхме ракия в мазето, пиивахме на комшиите компотите...
Абе живот

Криехме се в мазето и целехме с фунийки минаващите покрай нас кубинци и виетнамци, хвърляхме торби с вода от покрива върху девойките, крадяхме кайсии, череши и всякакви други плодове и зеленчици, включително и кабели, правихме бомби с болтове, стреляхме от хола с пушката на дядо, варяхме ракия в мазето, пиивахме на комшиите компотите...
Абе живот

- Acceleration
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW M5
хахаха да верно много весело си беше
а пък аз като малък освен сичката покъщнина която е у нас много се кефех да запаля вестник и да го метна надолу и му се кефя как завива докато слезне долу и му излиза пушек отзад като разбит самолет ама той един път така се наклони че влезе в на комшийката терасата която цялата беше във вестници и на тях сушеше плодове след 10 мин няма да Ви казвам какво беше положението. Добре че беше по големият ми брат да ми спаси кожата
а пък аз като малък освен сичката покъщнина която е у нас много се кефех да запаля вестник и да го метна надолу и му се кефя как завива докато слезне долу и му излиза пушек отзад като разбит самолет ама той един път така се наклони че влезе в на комшийката терасата която цялата беше във вестници и на тях сушеше плодове след 10 мин няма да Ви казвам какво беше положението. Добре че беше по големият ми брат да ми спаси кожата

- cherry_dream
- на ge_a диването
-
- Кара: E87 116i N45B16
Понеже съм на 6-ия етаж най-редовно поливах прането на комшиите с компот
Точно под нас има таксита и със сестрата ги замеряхме с какво ли не, най-често с щипките за прането.

Dare To Dream
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
Хубава темичка заформихме 

46 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4