ot m50 към м52
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
re
Как прецени че пасва без проблем ??? Не става от към кардана.Dovizioso написа:archie написа:благодаря за отговорите но ако може малко по конкретно лапите савпадат ли скоростната кутия от м50?
Скоросната кутия мисля че ще ти пасне щото при М50Б20 на М50Б25 си пасва без никакав проблем и колата става по пъргава с тая кутия от 20-ка
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
Re: re
slavianko написа:Как прецени че пасва без проблем ??? Не става от към кардана.Dovizioso написа:archie написа:благодаря за отговорите но ако може малко по конкретно лапите савпадат ли скоростната кутия от м50?
Скоросната кутия мисля че ще ти пасне щото при М50Б20 на М50Б25 си пасва без никакав проблем и колата става по пъргава с тая кутия от 20-ка
В смисал ако сложа кутия от м52 няма да пасне на кардана или ?
Моторчето е разглобено всичко е доста запазено няма грам масалце и всичко си е оригинално

- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Re: re
При мен се получи така колега. Сега съм с 20-кова кутия но не ми пасна и се наложи да правя и кардана и затова ти го казвам от опит. Но не е нещо непроправимо деarchie написа:slavianko написа:Как прецени че пасва без проблем ??? Не става от към кардана.Dovizioso написа:archie написа:благодаря за отговорите но ако може малко по конкретно лапите савпадат ли скоростната кутия от м50?
В смисал ако сложа кутия от м52 няма да пасне на кардана или ?
Моторчето е разглобено всичко е доста запазено няма грам масалце и всичко си е оригинално

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2