ot m50 към м52

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от archie » 15 Юни 2008, 10:38

понеделник почвам да разглобявам мотора да се рециклира ако се затрудня с нещо ще пиша и все още си търся книга за м52 и трудно ли ще е да се сложи МС и кой може да ми го направи ?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от archie » 15 Юни 2008, 17:57

Разбрах че скоростната кутия не пасва . Някой знае ли дали картера от е46 и лапите ще паснат на е36 ?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Караше E34 528i turbo

re

Мнение от slavianko » 15 Юни 2008, 22:01

Dovizioso написа:
archie написа:благодаря за отговорите но ако може малко по конкретно лапите савпадат ли скоростната кутия от м50?

Скоросната кутия мисля че ще ти пасне щото при М50Б20 на М50Б25 си пасва без никакав проблем и колата става по пъргава с тая кутия от 20-ка
Как прецени че пасва без проблем ??? Не става от към кардана.
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

младши ентусиаст
Аватар

Re: re

Мнение от archie » 17 Юни 2008, 17:00

slavianko написа:
Dovizioso написа:
archie написа:благодаря за отговорите но ако може малко по конкретно лапите савпадат ли скоростната кутия от м50?

Скоросната кутия мисля че ще ти пасне щото при М50Б20 на М50Б25 си пасва без никакав проблем и колата става по пъргава с тая кутия от 20-ка

В смисал ако сложа кутия от м52 няма да пасне на кардана или ?

Моторчето е разглобено всичко е доста запазено няма грам масалце и всичко си е оригинално :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Караше E34 528i turbo

Re: re

Мнение от slavianko » 17 Юни 2008, 21:26

archie написа:
slavianko написа:
Dovizioso написа:

В смисал ако сложа кутия от м52 няма да пасне на кардана или ?

Моторчето е разглобено всичко е доста запазено няма грам масалце и всичко си е оригинално :)
При мен се получи така колега. Сега съм с 20-кова кутия но не ми пасна и се наложи да правя и кардана и затова ти го казвам от опит. Но не е нещо непроправимо де ;)
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

Предишна

Назад към E36