Създадоха автомобил, движещ се с вода
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- 33k
- младши ентусиаст
-
- Кара: .....
- Мечтае да кара: X6M
pavlin_e30 написа:SpUd3r написа:е нали един бългърин беше измислил нещо подобно, май няква пара инжектори или нещо от тоя сорт и малко след тва умря
бе точно за тоя ми разправяха завчера,живеел до шел-а на цар шосе,май карал ладата с вода или нещо подобно,ама го убили
не са го убили напразно.. не става въпрос за пари а за много пари

- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Е намерете рецептата на българина-аз съм склонен да тествам на моята бангия
Иначе и на въздух да ги направят да вървят ще почнат да ти измерват количеството изразходван въздух умножено по някаква скандална цифра и пак ще лапат пари...
Аз не разбрах само в тая японска количка къде отива изразходената вода-изпарява ли се в атмосферата,за да се ползва отново?

Иначе и на въздух да ги направят да вървят ще почнат да ти измерват количеството изразходван въздух умножено по някаква скандална цифра и пак ще лапат пари...

Аз не разбрах само в тая японска количка къде отива изразходената вода-изпарява ли се в атмосферата,за да се ползва отново?

8.32
PIONEER написа:Е намерете рецептата на българина-аз съм склонен да тествам на моята бангия
Иначе и на въздух да ги направят да вървят ще почнат да ти измерват количеството изразходван въздух умножено по някаква скандална цифра и пак ще лапат пари...![]()
Те не използват точно вода... доколкото ми е ясно, тази кола и наливаш вода и тя разделя автоматично водорода от водата, а останалата вода се изхвърля сигурно под пара, тоест се изпарява, но дали като се изпари, после като завали пак ще има водород в състава си не знам.

Доколкото знам със скромното си мнение, имаше такива опити да отделят водорода от водата и да съхранят водорода в резервоари, но е били много опасно шанса да се взриви бил голям... че за това предполагам тази кола автоматично отделя водата от водора без да съхранява чист водород, а направо го изгаря, тоест резервоара е от вода, не е от водород и нещо като карбуратор да речем отделя водорода от водата изгаря водорода а чистата вода я изхвърля.... оф не знам, е*ем му водорода. 2.50 да стане водата, а пак ще си сложа лиген на покрива.

- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Ако верно има такова изобретение, не ни чака нищо добро. Бе то, както върви тоя объркан свят, ако радикалния ислямизъм подхване каузата да защитава енергоносителя си, т.е.петрола скоро може и война да има.
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2