Създадоха автомобил, движещ се с вода

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: .....
Мечтае да кара: X6M

Мнение от 33k » 15 Юни 2008, 15:28

pavlin_e30 написа:
SpUd3r написа:е нали един бългърин беше измислил нещо подобно, май няква пара инжектори или нещо от тоя сорт и малко след тва умря :confused:

бе точно за тоя ми разправяха завчера,живеел до шел-а на цар шосе,май карал ладата с вода или нещо подобно,ама го убили :roll:

не са го убили напразно.. не става въпрос за пари а за много пари :roll:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 15 Юни 2008, 15:30

Е намерете рецептата на българина-аз съм склонен да тествам на моята бангия :D
Иначе и на въздух да ги направят да вървят ще почнат да ти измерват количеството изразходван въздух умножено по някаква скандална цифра и пак ще лапат пари... :bang:
Аз не разбрах само в тая японска количка къде отива изразходената вода-изпарява ли се в атмосферата,за да се ползва отново?
Изображение
8.32

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Пешо » 15 Юни 2008, 15:44

имаше статия, рецептата беше 20% вода и 80% бензин

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от rever » 15 Юни 2008, 15:55

PIONEER написа:Е намерете рецептата на българина-аз съм склонен да тествам на моята бангия :D
Иначе и на въздух да ги направят да вървят ще почнат да ти измерват количеството изразходван въздух умножено по някаква скандална цифра и пак ще лапат пари... :bang:
Аз не разбрах само в тая японска количка къде отива изразходената вода-изпарява ли се в атмосферата,за да се ползва отново?

Те не използват точно вода... доколкото ми е ясно, тази кола и наливаш вода и тя разделя автоматично водорода от водата, а останалата вода се изхвърля сигурно под пара, тоест се изпарява, но дали като се изпари, после като завали пак ще има водород в състава си не знам. :)
Доколкото знам със скромното си мнение, имаше такива опити да отделят водорода от водата и да съхранят водорода в резервоари, но е били много опасно шанса да се взриви бил голям... че за това предполагам тази кола автоматично отделя водата от водора без да съхранява чист водород, а направо го изгаря, тоест резервоара е от вода, не е от водород и нещо като карбуратор да речем отделя водорода от водата изгаря водорода а чистата вода я изхвърля.... оф не знам, е*ем му водорода. 2.50 да стане водата, а пак ще си сложа лиген на покрива. :lol:

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 15 Юни 2008, 16:20

Ако верно има такова изобретение, не ни чака нищо добро. Бе то, както върви тоя объркан свят, ако радикалния ислямизъм подхване каузата да защитава енергоносителя си, т.е.петрола скоро може и война да има.
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 15 Юни 2008, 16:30

Дам дам, той исляма е много опасен :mhihi:

Предишна

Назад към Извън Темата