Много Ви обичам, ама ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: зеленият крокодил Лакоста

Много Ви обичам, ама ...

Мнение от Azidaha » 14 Юни 2008, 2:11

...Нямам лично Бумерче :(
Това малко или много, ме кара да се чувстам като...не съвсем пълен член на семейството. Има една Бамбина, която честичко покарвам, но не ми е личният автомобил за жалост. Уж, не е важно какво караш, а какво имаш в сърцето, ала все пак - боли ме...
Та, искам да попитам едно нещо, което вероятно ще прозвучи доста глупаво за повечето, но да се надявам че за други - не.
Единственото нещо, което до някъде е мое, и съм вложил всеки един изкаран с честен труд лев, и всяка една скътана от тук-таме стотинка, е едно..Фиатче Пунто. Сега като доизкарам още някой лев през лятото, имам намерение да го дам и додам от джоб някой лев, за някоя сносна Е30ка, но все пак за момента "имам" това.
От Бимата имам останали стикери на форума. Стикера е от големите за прозорец. Ще е проблем ли, ако го сложа на Пунтото? Искам да го сложа, но тъй като колата не е от марката, вероятно ще предизвика усмех у водачите по пътищата, но все пак - не ме интересуват те, и тяхното мнение! Интересува ме - какво мислите Вие?
Едва ли има смисъл да обяснявам, колко по-добре ще се чувствам и колко по-приятно би ми било да карам със стикера, но все пак - така ще е, повярвайте ми!

Е, какво Ви е мнението?
п.с. И все пак - обичам ви!
Последна промяна Azidaha на 14 Юни 2008, 2:17, променена общо 1 път
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от KickingKing » 14 Юни 2008, 2:16

И ние те обичаме!
Изображение
Изяж бобър - спаси дърво!

Изображение
По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!

ентусиаст
Аватар
Кара: не кара пил-ама пий карал

Мнение от ///milko way » 14 Юни 2008, 2:26

ми не знам дали ще е смешно,но Аз не бих си лепнал на БМВто :arrow: www.fiat-bg.org
Изображение
Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 14 Юни 2008, 2:27

Обичайте се и вие :winky:
In Ban We Trust!

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 14 Юни 2008, 2:39

eraziel написа:Обичайте се и вие :winky:
:mhihi: :mhihi: :mhihi: Може и вместо стикери на форума да лепнеш на Море от Любов стикера :lol: И не забравяй шампоаните от серията Развълнувай косата си 8) Предлагам да се направи важна тема :!:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от HA_PEMOHT » 14 Юни 2008, 5:41

Не се притеснявай, не е нужно да караш BMW за да си един истински ентусиаст.Важно а идеята,мечтата !
Един крайно ограничен и отчайващо глупав бездарник с отрицателен коефицент на интелигентност, както си джитка из интернет, започва да чете това.....

Синтаксис от ергативен тип, в който пециенсът е в субектна позиция, а агенсът - в ергативна

Какво е П.У.Т.К.А ?
Това е Пункт за Управление и Тактическа Координация на Авиацията

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Х5

Мнение от stambo_81dg » 14 Юни 2008, 8:13

aз сложих стикери на КЛИОТО на един приятел и тои :D :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: го ... X-treme!
Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
Детайли за колата: ...

Re: Много Ви обичам, ама ...

Мнение от KIARA_G » 14 Юни 2008, 9:09

Azidaha написа:..... не е важно какво караш, а какво имаш в сърцето, ала все пак - боли ме...
...Искам да го сложа, но тъй като колата не е от марката, вероятно ще предизвика усмех у водачите по пътищата, но все пак - не ме интересуват те, и тяхното мнение! Интересува ме - какво мислите Вие..

:roll: :roll: :roll:
Аз ли още не съм се събудила,... сам ли си си дал отговор на въпроса...

Мое мнение:
На прав път си, че ще ти се смее който където те види, така че чакай докато вземеш Е30-ката и я облепи доволно! :mhihi:

И още нещо ми прави впечатление, след като ти сам казваш, че "не е важно какво караш, а какво носиш в сърцето си", за какво е тази показност с лепенките, ти си знаеш че обичаш BMW-та, за какво и другите да знаят при положение, че не ти пука какво мислят те?!

Все пак, ако си решил да слагаш - ОК! И лошата реклама, пак е реклама!. ;)
Пълно е с пациенти :!:
Изображение♥™
:idea:Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

..

Мнение от bavareca_86 » 14 Юни 2008, 9:13

аве тука имаше една синя хастра с стикери на форума :mhihi: ,а и Газара май беше сложил стикери на една друга кола,не БМВ :mhihi:
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 14 Юни 2008, 9:34

KickingKing написа:И ние те обичаме!

:mhihi: :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 14 Юни 2008, 11:24

Е вие сега така го нахранихте човека, че 2 месеца ще е на диета, недейте така. :mhihi:

Azidaha Няма нищо лошо да лепнеш стикера на фиата, но всички други участници в движението ще си избият нервите на твой гръб и колкото и да не ти пука, накрая ще ти писне и сам ще го махнеш. Най-добре изчакай да си вземеш е30-ката и си я направи както ти харесва. Пък ако толкова не можеш да търпиш, не можеш да спиш и т.н.т. :arrow: лепи на фиата, стикери много. Душевното спокойствие е по-ценно!

RESPECT

by t060
Изображение
От тогава русото не е на мода.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 94
Мечтае да кара: X5

Re: Много Ви обичам, ама ...

Мнение от sladkotobeb4e » 14 Юни 2008, 11:32

KIARA_G написа:
Мое мнение:
На прав път си, че ще ти се смее който където те види, така че чакай докато вземеш Е30-ката и я облепи доволно! :mhihi:

И още нещо ми прави впечатление, след като ти сам казваш, че "не е важно какво караш, а какво носиш в сърцето си", за какво е тази показност с лепенките, ти си знаеш че обичаш BMW-та, за какво и другите да знаят при положение, че не ти пука какво мислят те?!

Все пак, ако си решил да слагаш - ОК! И лошата реклама, пак е реклама!. ;)

Много съм съгласна с колежката . Аз лично и на бимбата ми не бих си лепнала каквото и да е,
Но това си е твое решение направи това което според теб е най - доброто

П.П аз съм виждала и баничарка с BMW тасове така че няма невъзможни неща
Последна промяна sladkotobeb4e на 14 Юни 2008, 13:10, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 14 Юни 2008, 12:47

Не знам до колко е удачно, но в моя квартал има едно А3, което със голям стикер на форума, на задната броня :roll: :confused:
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

Е36 фен
Аватар
Кара: каквото има

Мнение от Niki Lauda » 14 Юни 2008, 12:56

То не е само това Ауди има и доста други коли със стикери на форума,аз лично съм виждал и баничарки със стикери
Niki Lauda

Потребител
Аватар

Мнение от LiKMO » 14 Юни 2008, 12:58

Аз съм виждал мерцедес а класа,червен опел кадет седан,баничарки,фастрички...така че лепвай смело :twisted:

Следваща

Назад към Извън Темата