Много Ви обичам, ама ...
Модератор: Общи модератори
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Azidaha
- младши ентусиаст
-
- Кара: зеленият крокодил Лакоста
Много Ви обичам, ама ...
...Нямам лично Бумерче
Това малко или много, ме кара да се чувстам като...не съвсем пълен член на семейството. Има една Бамбина, която честичко покарвам, но не ми е личният автомобил за жалост. Уж, не е важно какво караш, а какво имаш в сърцето, ала все пак - боли ме...
Та, искам да попитам едно нещо, което вероятно ще прозвучи доста глупаво за повечето, но да се надявам че за други - не.
Единственото нещо, което до някъде е мое, и съм вложил всеки един изкаран с честен труд лев, и всяка една скътана от тук-таме стотинка, е едно..Фиатче Пунто. Сега като доизкарам още някой лев през лятото, имам намерение да го дам и додам от джоб някой лев, за някоя сносна Е30ка, но все пак за момента "имам" това.
От Бимата имам останали стикери на форума. Стикера е от големите за прозорец. Ще е проблем ли, ако го сложа на Пунтото? Искам да го сложа, но тъй като колата не е от марката, вероятно ще предизвика усмех у водачите по пътищата, но все пак - не ме интересуват те, и тяхното мнение! Интересува ме - какво мислите Вие?
Едва ли има смисъл да обяснявам, колко по-добре ще се чувствам и колко по-приятно би ми било да карам със стикера, но все пак - така ще е, повярвайте ми!
Е, какво Ви е мнението?
п.с. И все пак - обичам ви!

Това малко или много, ме кара да се чувстам като...не съвсем пълен член на семейството. Има една Бамбина, която честичко покарвам, но не ми е личният автомобил за жалост. Уж, не е важно какво караш, а какво имаш в сърцето, ала все пак - боли ме...
Та, искам да попитам едно нещо, което вероятно ще прозвучи доста глупаво за повечето, но да се надявам че за други - не.
Единственото нещо, което до някъде е мое, и съм вложил всеки един изкаран с честен труд лев, и всяка една скътана от тук-таме стотинка, е едно..Фиатче Пунто. Сега като доизкарам още някой лев през лятото, имам намерение да го дам и додам от джоб някой лев, за някоя сносна Е30ка, но все пак за момента "имам" това.
От Бимата имам останали стикери на форума. Стикера е от големите за прозорец. Ще е проблем ли, ако го сложа на Пунтото? Искам да го сложа, но тъй като колата не е от марката, вероятно ще предизвика усмех у водачите по пътищата, но все пак - не ме интересуват те, и тяхното мнение! Интересува ме - какво мислите Вие?
Едва ли има смисъл да обяснявам, колко по-добре ще се чувствам и колко по-приятно би ми било да карам със стикера, но все пак - така ще е, повярвайте ми!
Е, какво Ви е мнението?
п.с. И все пак - обичам ви!
Последна промяна Azidaha на 14 Юни 2008, 2:17, променена общо 1 път

- KickingKing
- ентусиаст
-
И ние те обичаме!

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
ми не знам дали ще е смешно,но Аз не бих си лепнал на БМВто
www.fiat-bg.org

Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
eraziel написа:Обичайте се и вие

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Не се притеснявай, не е нужно да караш BMW за да си един истински ентусиаст.Важно а идеята,мечтата !
Един крайно ограничен и отчайващо глупав бездарник с отрицателен коефицент на интелигентност, както си джитка из интернет, започва да чете това.....
Синтаксис от ергативен тип, в който пециенсът е в субектна позиция, а агенсът - в ергативна
Какво е П.У.Т.К.А ?
Това е Пункт за Управление и Тактическа Координация на Авиацията
Синтаксис от ергативен тип, в който пециенсът е в субектна позиция, а агенсът - в ергативна
Какво е П.У.Т.К.А ?
Това е Пункт за Управление и Тактическа Координация на Авиацията
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
- KIARA_G
- ентусиаст
-
- Кара: го ... X-treme!
- Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
- Детайли за колата: ...
Re: Много Ви обичам, ама ...
Azidaha написа:..... не е важно какво караш, а какво имаш в сърцето, ала все пак - боли ме...
...Искам да го сложа, но тъй като колата не е от марката, вероятно ще предизвика усмех у водачите по пътищата, но все пак - не ме интересуват те, и тяхното мнение! Интересува ме - какво мислите Вие..

Аз ли още не съм се събудила,... сам ли си си дал отговор на въпроса...
Мое мнение:
На прав път си, че ще ти се смее който където те види, така че чакай докато вземеш Е30-ката и я облепи доволно!

И още нещо ми прави впечатление, след като ти сам казваш, че "не е важно какво караш, а какво носиш в сърцето си", за какво е тази показност с лепенките, ти си знаеш че обичаш BMW-та, за какво и другите да знаят при положение, че не ти пука какво мислят те?!
Все пак, ако си решил да слагаш - ОК! И лошата реклама, пак е реклама!.

Пълно е с пациенти
♥™
Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
..
аве тука имаше една синя хастра с стикери на форума
,а и Газара май беше сложил стикери на една друга кола,не БМВ 

- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Е вие сега така го нахранихте човека, че 2 месеца ще е на диета, недейте така.
Azidaha Няма нищо лошо да лепнеш стикера на фиата, но всички други участници в движението ще си избият нервите на твой гръб и колкото и да не ти пука, накрая ще ти писне и сам ще го махнеш. Най-добре изчакай да си вземеш е30-ката и си я направи както ти харесва. Пък ако толкова не можеш да търпиш, не можеш да спиш и т.н.т.
лепи на фиата, стикери много. Душевното спокойствие е по-ценно!
RESPECT
by t060

Azidaha Няма нищо лошо да лепнеш стикера на фиата, но всички други участници в движението ще си избият нервите на твой гръб и колкото и да не ти пука, накрая ще ти писне и сам ще го махнеш. Най-добре изчакай да си вземеш е30-ката и си я направи както ти харесва. Пък ако толкова не можеш да търпиш, не можеш да спиш и т.н.т.

RESPECT
by t060
От тогава русото не е на мода.
- sladkotobeb4e
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 94
- Мечтае да кара: X5
Re: Много Ви обичам, ама ...
KIARA_G написа:
Мое мнение:
На прав път си, че ще ти се смее който където те види, така че чакай докато вземеш Е30-ката и я облепи доволно!![]()
И още нещо ми прави впечатление, след като ти сам казваш, че "не е важно какво караш, а какво носиш в сърцето си", за какво е тази показност с лепенките, ти си знаеш че обичаш BMW-та, за какво и другите да знаят при положение, че не ти пука какво мислят те?!
Все пак, ако си решил да слагаш - ОК! И лошата реклама, пак е реклама!.
Много съм съгласна с колежката . Аз лично и на бимбата ми не бих си лепнала каквото и да е,
Но това си е твое решение направи това което според теб е най - доброто
П.П аз съм виждала и баничарка с BMW тасове така че няма невъзможни неща
Последна промяна sladkotobeb4e на 14 Юни 2008, 13:10, променена общо 1 път
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
Не знам до колко е удачно, но в моя квартал има едно А3, което със голям стикер на форума, на задната броня

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- Niki Lauda
- Е36 фен
-
- Кара: каквото има
То не е само това Ауди има и доста други коли със стикери на форума,аз лично съм виждал и баничарки със стикери
Niki Lauda
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2