Смяна на двигател изисква ли задължителна пререгистрация
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Смяна на двигател изисква ли задължителна пререгистрация
В момента сменят двигателя на мойто БМВ 320 Д със същия такъв въпроса ми е трябва ли да ходя да правя пререгистрация с новия двигател щото на талона ми е отразен номера на стария.Да я карам така....или да намеря някой да ми пренабие номерата.
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
принципно трябва да ходиш до кат ... ама тва е само по закон ..
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- plevenskiq_
- Потребител
-
Както каза колегата тук при нас в Испания всеки сменя двигателя без да се налага да преригистрира и да ходи по полиции. Би трябвало и в Бг да е така, но не съм сигурен.
Te Gusta Conducir?

От Пловдив съм..тука май не е точно така защото номера е описан в два регистрационни талона заедно с номера на шасито.Доколкото разпитах трябва да ми се осигури фактура за закупения двигател.Заедно с документ удостоверяващ той от какво шаси е свален.И с тия документи заедно и с тези които са били за колата до момента се отива в КАТ за пререгистрация.Там проверяват двигателя да не би да се окаже краден.Ако е така конфискуват автомобила.Ако всичко е наред се плаща такса пререгистрация издават се нови талони и .......BMW ШОФИРАЙ С УДОВОЛСТВИЕ
unison написа:От Пловдив съм..тука май не е точно така защото номера е описан в два регистрационни талона заедно с номера на шасито.Доколкото разпитах трябва да ми се осигури фактура за закупения двигател.Заедно с документ удостоверяващ той от какво шаси е свален.И с тия документи заедно и с тези които са били за колата до момента се отива в КАТ за пререгистрация.Там проверяват двигателя да не би да се окаже краден.Ако е така конфискуват автомобила.Ако всичко е наред се плаща такса пререгистрация издават се нови талони и .......BMW ШОФИРАЙ С УДОВОЛСТВИЕ
точно така е както казваш.Аз съм го сменял и след това ходих до КАТ и направих пререгистрация и сега съм с нов талон.
- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
ех тези 150ки
по-принцип е много добре да се направи легално , иначе просто заличаваш или просто повреждаш новия номер да не се вижда добре (с киселина например) и тогава ако има проблем минава като "не се чете" ...

9 мнения
• Страница 1 от 1