Малко мисли ... част 2
Модератор: Общи модератори
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
За съжаление брат Були, нема как да ми писне.
1. Работата ми е да съм в интернет.
2. Работата ми е да разбирам от много теми. Не от една. Не и от всички.
Познавате юзъра, бил се доказал. Като рейсър? Като търговец на авточасти? И кво като го познавате, а мен не ме познавате, пич. Той е по добър? Да кажем. И това му дава правото да публикува тъпи лични нападки?
Тя от началото темата си беше лични нападки и безобразно ясно стана още на първа страница. Я виж цитата, който съм взел от добре познатия ви Маверик.
Хубаво е да четеш по - подробно и да се вгледаш... Нищо не е случайно. Нищо не пада от Марс...
Що направо не вземете да прекръстите тая тема по примера на темата с кафетата на един нов участник "Какво мислите за ДЗВЕРА _ 2"?
Мисля, че ше е най - логично...
Баси и форума стана тука братче... Вчера един от Варна щеше да ме дупчи с куршуми... Отърва ме туй, че не струвам.
Днеска лицето - Свръхшофьор ще ме банва ... Страшно. Кво ли ще ме отърве...
Май е интересно да имате "враг"?
Е, защо да ме банвате тогава. Ще ви трябва друг, а той може да се окаже и по - лош...
Верно, всичките ми приятели писаха да ви зарежа и да в иизоставя темата... Ама тъпото е, че на мен не ми пука. На вас трябва да ви пука. Ок. Мене можете да ме баннете. Кое ше е следващото оправдание за простотията?
Щото аз съм слабо оправдание, честно да ти кажа БУЛИ!
Познавате юзъра, бил се доказал. Като рейсър? Като търговец на авточасти? И кво като го познавате, а мен не ме познавате, пич. Той е по добър? Да кажем. И това му дава правото да публикува тъпи лични нападки?
Тя от началото темата си беше лични нападки и безобразно ясно стана още на първа страница. Я виж цитата, който съм взел от добре познатия ви Маверик.
Хубаво е да четеш по - подробно и да се вгледаш... Нищо не е случайно. Нищо не пада от Марс...
Що направо не вземете да прекръстите тая тема по примера на темата с кафетата на един нов участник "Какво мислите за ДЗВЕРА _ 2"?
Мисля, че ше е най - логично...
Баси и форума стана тука братче... Вчера един от Варна щеше да ме дупчи с куршуми... Отърва ме туй, че не струвам.
Днеска лицето - Свръхшофьор ще ме банва ... Страшно. Кво ли ще ме отърве...
Май е интересно да имате "враг"?
Е, защо да ме банвате тогава. Ще ви трябва друг, а той може да се окаже и по - лош...
Верно, всичките ми приятели писаха да ви зарежа и да в иизоставя темата... Ама тъпото е, че на мен не ми пука. На вас трябва да ви пука. Ок. Мене можете да ме баннете. Кое ше е следващото оправдание за простотията?
Щото аз съм слабо оправдание, честно да ти кажа БУЛИ!
Стига сте се джавкали! D3ВЕР-а е пич, и стига сте говорили глупости!
По-добре мислете(нали сте умни глави) как да поправите е такива:
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=97413
По-добре мислете(нали сте умни глави) как да поправите е такива:
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=97413
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Обаче поне двама от основните участници говорят за мене.
За мен не говори пряко Азраил. А що се отнася до Були, неговото участие е умерено. Обаче точно тея, що пледират против мене, те продължават да крепят темата , реват кой познавали и колко велики в организацията били и незнам си кво.
Ок ве, щом е тъй да действат....
За мен не говори пряко Азраил. А що се отнася до Були, неговото участие е умерено. Обаче точно тея, що пледират против мене, те продължават да крепят темата , реват кой познавали и колко велики в организацията били и незнам си кво.
Ок ве, щом е тъй да действат....
- DrivinGGoD
-
The Ultimate Driver
-
- Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
- Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
- Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
2009- - '92 BMW E36 320i
2011- - '98 BMW E36 323Ci
D3BEP написа:Ок ве, щом е тъй да действат....
Да бе, верно...що не ни оставиш да се мъчиме, а продължаваш да дъвчеш тука? Хем така ще излезнеш по-хитрия ( хем можеш да ни помогнеш хем не искаш) хем ние ще се радваме на отсъствието ти

Мисля че за всички ще е супер така...
------------------------------------------------------
Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.

Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.

- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
D3BEP написа:... Вчера един от Варна щеше да ме дупчи с куршуми... Отърва ме туй, че не струвам...
Следих цялата тема от нейното създаване и воден от максимата си "Ако нямаш нещо полезно за казване си мълчи", си траех, но само се чудя, щом си толкова всезнаещ и всеможещ, защо след твоята намеса, всяка едн тема отива на ма*ната си?

Сигурно ако излезе тема за това дали си струва в един офис да има flexy-supporter ти пак ще се изкажеш като човек запознат и с опит по въпроса? Няма смисъл да ми отговаряш тук, можи и на лично или още по-добре лице в лице, както решиш.
П.С. Аз моето мнение за теб съм го казал вече

От тогава русото не е на мода.
- Joro17
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: м си.
Попрочетох темата.... и си мисля - не знам колко са модераторите, администраторите и т.н., ама колкото и да се напъват работата няма да стане. Аз пиша ако не се лъжа юбилейното си мнение = 100 и съм прочел повече в този форум отколкото някой за цял живот и пиша по-малко от циганетата по кръстовищата.. Като видях темата за "фешън" кафетата колабирах за първи път, а при продължението и - за втори. Ама като "Люлински пуловер" - трая си - какво да пиша. Зверчето може да подправя всяка тема, ама поне на правопис го докарва и разбирам какво пише. A за "шанс" и
... не знам
Поздрави.

Поздрави.
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- speedmaster
- "Баба Яга" Склад
-
D3BEP написа:За съжаление брат Були, нема как да ми писне.
повечето "мислители" имат този твой проблем не вършат работа но се ровят в работата на другите и вечно са недоволни
едва ли работата ти е да се ровиш из нашия форум
що не се хванеш да си свършиш работата
колкото до явор и сашо ...

вервай ми брат харесваме си ги колкото и да ти се струват (на теб ) неугледно толерирани
мисля че е време да дадеш акъл някъде другаде ...
- Kashalota
-
Трудно влиза в колата
-
- Кара: '08 E91 330xi
Така...дойде и моят ред да се включа...първо да започна и аз от началото...регистрирах се след като ми беше казано от група хора,които намерих за много забавна и приятна компания,и започнах да чета...първото си мнение дадох далеч след като бях се регистрирал и може би точно защото не мисля ,че е необходимо да се обаждам където не ми е работа и не разбирам,затова имам и толкова малко мнения...не след дълго гореспоменатата група хора,стана и моята група, а хората-най-добрите ми приятели...но по този въпрос стига...ДЗВЕР ли си , какъв си не те знам,не ме и интересуваш,само не знам ти с кои очи тръгна да даваш наклон на хора които са тука от 6 пъти повече време от тебе,имат 6 пъти по-компетентни мнения от твойте,имат уважението на около 6х6 пъти повече хора от теб и не на последно място искат 6 пъти повече от теб идеята,която не ти влиза в главата,въпреки голямата фуния,с която ти се налива,да бъде запазена...според мене не си ДЗВЕР,а по скоро си някоя УЗВЕРЯЛА мишка,защото някакси не виждам,как точно ще говориш така наперено,че си компетентен на всякъде и ще си ТИ човекът мнение и човекът респект...еми не знам дали ще те очудя ама на мене изобщо не си ми компетентен и грам не те уважавам...ако си и наполовина с интелекта,с които твърдиш че си,то изобщо няма да пишеш по този начин...за човекът,които има претенции към Явор(Юзер-а)...не мисля че има смисъл да коментирам..мисля че на Явор името говори само за себе си и мисля че както каза Були,той се е доказал достатъчно пъти...и след като всички видяхме,че всички са големи ербапи в нет-а може да се замислите върху нещата които е написал Азраил и да спрете с глупостите по темите...със здраве!!!
'94 E36 318is ; '91 E30 32* ; '99 Z3 1.9i; '91 E30 "червена"; '93 E30 convertible; '95 Е36 318ti ; '07 Е91 330xi
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- D3BEP
- старши ентусиаст
-

Битката с рацерите става все по - забавна...
Тъй. Видехме уважение, видехме и толерантност. Друго имате ли да покажете?
- Kashalota
-
Трудно влиза в колата
-
- Кара: '08 E91 330xi
За бога!!!Каква неучаквана реакция от твоя страна...айде ,айде покажи си рогите ,за да мога и аз да ти покажа какъв рацер съм и къде точно ще се състезавам...айде,моля те,бъди отворен,разбиращ,еспектиращ,знаещ и там какъвто беше,и този път...сещаш ли се,че всеки може да ти пише така серп и да ти го играе какъвто и да е...мойе и да е мишчица,малка,сдухана...обаче може и да е лошо улично котараче,което да си хапва такива мишчици...гледам в подписа ти ,че си най-големия...замисли се най-големи човече върху нещата,дето ти ги пиша-ти както и тези които дават средно по 6 мнения на ден,дали на всички ни не е писнало от терикати и разбирачи и в тоя ред на мисли,народа е казал...по добре да мълчиш,с риск да те помислят за глупав,отколкото да говориш и да побързаш да ми го докажеш...след като имате претенции за компетентност,покажете я и оставете колегите да ви похвалят...
'94 E36 318is ; '91 E30 32* ; '99 Z3 1.9i; '91 E30 "червена"; '93 E30 convertible; '95 Е36 318ti ; '07 Е91 330xi
- D3BEP
- старши ентусиаст
-

Аз зако да участвам. Взех да развалям темата.
Тя мноо хубаво си се казва "малко" мисли.
И ти мноо хубуу си участваш в нея.
С наистина малко...
Давай, още можеш приятелю

ПП. Днеска постовете ми станах вече 3...
- Azrail
- UFO Pilot
-