касета + SD карта + MP3 плеър
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
касета + SD карта + MP3 плеър
Чета из мрежата за едно устройство- представлява обикновена касета, която всъщност е мп3 плеър и чете от SD карта, която е вградена в нея. позволява да се използва оригиналния касетофон на колата, като същевременно превърта напрад и назад песните чрез бутоните на касетофона. някой виждал ли го е това чудо на живо?
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Има...ама и качеството на звука е като от касетка...че и по-зле.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- map13
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 525d вагон
дам аз на предишната кола взех нещо такова и качеството беше под всякаква критика !! струваше някъде 20лв .. а и кабела който виси ме дразнеше .....не си е оферта
- alexsch
- ентусиаст
-
на тази, за която ви говоря нищо не стърчи. всичко е вътре в самата касетка- има си слот за карта , иначи тия с кабелчето и аз съм ги виждал...
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
alexsch написа:на тази, за която ви говоря нищо не стърчи. всичко е вътре в самата касетка- има си слот за карта , иначи тия с кабелчето и аз съм ги виждал...
Е,то е все тая, пак сигнала минава през главата на касетофона-основният скапващ звука агрегат.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
alexsch написа:на тази, за която ви говоря нищо не стърчи. всичко е вътре в самата касетка- има си слот за карта , иначи тия с кабелчето и аз съм ги виждал...
Разбирам колега, ама както са ти казали пак се прецаква звука. По-добре мисли за смяна фабричното радио. Има плеъри с СД карти и даже им паднаха цените.
- -Maxxx-
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Ci
Pavlinius написа:alexsch написа:на тази, за която ви говоря нищо не стърчи. всичко е вътре в самата касетка- има си слот за карта , иначи тия с кабелчето и аз съм ги виждал...
Разбирам колега, ама както са ти казали пак се прецаква звука. По-добре мисли за смяна фабричното радио. Има плеъри с СД карти и даже им паднаха цените.
колкото и да са паднали не са по-ефтини от тази касетка... на мен касетката със кабела ми струваше 4,70 и като я отворих и и махнах ролките спря да шуми и си вади добър звук, но за съжаление в бмв-то не тръгва.. само в голфарата, ама тя е напраена за прости хора и прости неща и тръгват

- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Мани тия касетки, кофти качество са. Купи си едно свястно радио с цд/мп3 и юсб вход.
Ако не ти се дават парите, можеш да си вземеш една джаджа, която се захранва от "запалката", вкарва й се флаш памет и свири, като излъчва на някаква честота (примерно 106.0,...), а ти само трябва да я намериш на радиото.
Вади добър звук и не е скъпо.
Ако не ти се дават парите, можеш да си вземеш една джаджа, която се захранва от "запалката", вкарва й се флаш памет и свири, като излъчва на някаква честота (примерно 106.0,...), а ти само трябва да я намериш на радиото.
Вади добър звук и не е скъпо.
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- alexsch
- ентусиаст
-
....да аз съм точно с такъв FM трансмитер- относително прилично (в никакъв случай не е супер!) с оригиналната навигация съм (отзад с касетка) и няма начин да изкормя таблото за да си сложа друго радио....та затова търся варианти. тук се обсъждаше много за това DICE но трябва да се лиша от чейнджъра, което също не е оферта за мен
10 мнения
• Страница 1 от 1