касета + SD карта + MP3 плеър

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: на бира и кебапчета
Мечтае да кара: М6-ца кабрио

касета + SD карта + MP3 плеър

Мнение от alexsch » 12 Юни 2008, 8:38

Чета из мрежата за едно устройство- представлява обикновена касета, която всъщност е мп3 плеър и чете от SD карта, която е вградена в нея. позволява да се използва оригиналния касетофон на колата, като същевременно превърта напрад и назад песните чрез бутоните на касетофона. някой виждал ли го е това чудо на живо?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 12 Юни 2008, 8:56

Да, има и едни без карта, приличат си на касетка, но имат извод за изхода на някоя мп3ка

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 12 Юни 2008, 9:12

Има...ама и качеството на звука е като от касетка...че и по-зле.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 525d вагон

Мнение от map13 » 12 Юни 2008, 9:26

дам аз на предишната кола взех нещо такова и качеството беше под всякаква критика !! струваше някъде 20лв .. а и кабела който виси ме дразнеше .....не си е оферта

ентусиаст
Аватар

Мнение от alexsch » 12 Юни 2008, 11:05

на тази, за която ви говоря нищо не стърчи. всичко е вътре в самата касетка- има си слот за карта , иначи тия с кабелчето и аз съм ги виждал...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 12 Юни 2008, 15:15

alexsch написа:на тази, за която ви говоря нищо не стърчи. всичко е вътре в самата касетка- има си слот за карта , иначи тия с кабелчето и аз съм ги виждал...

Е,то е все тая, пак сигнала минава през главата на касетофона-основният скапващ звука агрегат.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

ентусиаст
Аватар
Кара: само БМВ-а

Мнение от Pavlinius » 12 Юни 2008, 16:35

alexsch написа:на тази, за която ви говоря нищо не стърчи. всичко е вътре в самата касетка- има си слот за карта , иначи тия с кабелчето и аз съм ги виждал...

Разбирам колега, ама както са ти казали пак се прецаква звука. По-добре мисли за смяна фабричното радио. Има плеъри с СД карти и даже им паднаха цените.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 330Ci

Мнение от -Maxxx- » 12 Юни 2008, 23:21

Pavlinius написа:

Разбирам колега, ама както са ти казали пак се прецаква звука. По-добре мисли за смяна фабричното радио. Има плеъри с СД карти и даже им паднаха цените.

колкото и да са паднали не са по-ефтини от тази касетка... на мен касетката със кабела ми струваше 4,70 и като я отворих и и махнах ролките спря да шуми и си вади добър звук, но за съжаление в бмв-то не тръгва.. само в голфарата, ама тя е напраена за прости хора и прости неща и тръгват :mhihi: :mhihi:
Изображение

BMWPhotographer
Аватар
Кара: F10 530d xdrive LCI
Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Мнение от BMWPetar » 12 Юни 2008, 23:36

Мани тия касетки, кофти качество са. Купи си едно свястно радио с цд/мп3 и юсб вход.
Ако не ти се дават парите, можеш да си вземеш една джаджа, която се захранва от "запалката", вкарва й се флаш памет и свири, като излъчва на някаква честота (примерно 106.0,...), а ти само трябва да я намериш на радиото.
Вади добър звук и не е скъпо.
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear

BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW

****F10 530d+ xdrive M-sport 2014

Gone, but not forgotten:

*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990

ентусиаст
Аватар

Мнение от alexsch » 13 Юни 2008, 6:46

....да аз съм точно с такъв FM трансмитер- относително прилично (в никакъв случай не е супер!) с оригиналната навигация съм (отзад с касетка) и няма начин да изкормя таблото за да си сложа друго радио....та затова търся варианти. тук се обсъждаше много за това DICE но трябва да се лиша от чейнджъра, което също не е оферта за мен

Назад към Извън Темата